Отговори
# 45
bibilota, пред мен една жена подаде документи и останах с впечатление, че не е задължително лично да се подават. Дай ми имейл да ти изпратя сканирано заявлението за включване в програмата.

# 46

Мая, честито ви малко кръстниче, да расте весело, здраво и щастливо

Добре дошли на новите мами, дано се чувстват уютно тук!

Муци, аз третирам с Низита- мас и спрей и два пъти дневно с Олинт 0,05%

# 47
Vava, писах ти ЛС Peace

# 48
 Муцуна, и на нас при конюнктивит са ни изписвали капки за очи, които да капем и в носа, но май бяха някакви други. Много е упорит тоя  конюнктивит, капи колкото време са ти казали, аз като видех че вече ги няма тия гурелчета  и спирах и след няколко дни пак се появяваха.

# 49
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Мая, честито ви бебче Hug! Здраво, умно и красиво да расте Flutter!

Мацки, положението е критично - носа вече не може и да се издуха, а Муцунчето как само старателно надува бузи ooooh! Явно усеща, че му облекчава временно и нито се дърпа, нито мрънка, карам го по 5-6 пъти да духа и той изпълнява Blush. Гурелите се образуват буквално за минути след почистването им - нещо страшно е просто ooooh!. Най- големият проблем е, че не може да диша, а докато спи забравя май през устата да поема въздух и така няколко секунди, докато не поеме дълбоко като удавник  не се събуди ooooh! Такова чудо не ми е било на главата - той нали досега не е боледувал и ми се вижда доста мъчително ooooh!
Благодаря ви за съветите и пожеланията Hug

# 50
муци, пак казвам- низитата кремче поддържа лигавицата на нослето влажна и не позволява засъхването и затрудненото дишане, това е само морска вода, нищо вредно  Peace ако искаш пробвай  Hug

# 51
муци, пак казвам- низитата кремче поддържа лигавицата на нослето влажна и не позволява засъхването и затрудненото дишане, това е само морска вода, нищо вредно  Peace ако искаш пробвай  Hug
Peace

# 52
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Благодаря, Мини Hug. Освен утре да го купя, ама ще има ли ефект - аз морска вода пръскам по 1000 пъти дневно Thinking

# 53
Муцуна ,и на нас миналия месец ни изписаха Тобрадекс само през носа за сополките,така че не се притесняай,че пише за очи!Но шишенцето свърши за 2 дни,а е около 10лв.
Аз не ви пиша за Елизабет,но и тя е много зле откакто заминахме.Оставихме я след прием на антибиотик,пуснаха я нашите на градина и се разболя точно за 5 дни отново.Беше си вкъщи 2 седмици на антибиотик,след това пак 5 дни на градина и сега от тази седмица пак на антибиотик вкъщи! ooooh! Температура,кашлица,очите зачервени,но няма гурели,така че явно не е конюнктивит.Утре пак са на контролен преглед при лекарката!Направо се побърквам от тук! #Cussing out Ако знаех,че ще е толкова трагично през зимата с тези градини,нямаше никъде да замина!
И при условие,че е в частна градина и са само 10 деца! Whistling
На баща ми са дали заповед за уволнение,защото той си взима болнични или отпуск,за да стои вкъщи с Елизабет!
Дано да ни пуснат преди  Нова година да си ходим,както се надявах,защото тук откачам и ми идва да си събера багажа и да се прибера!НО пък и мъжа ми не мога да го оставя насред зима в тия снегове да се прибира сам с колата 3000 км. Rolling Eyes
И така...   исках да не ви занимавам с моите проблеми.Но много ми се насъбра откак заминахме и вече тотално изтрещявам!Още малко остана! Tired
Всички болнички да оздравяват бързо,за да може и мамчетата да са спокойни! Heart Eyes

# 54
  • Пловдив
Добро, утро!
Аз имам нужда от силно и черно кафе за събуждане тази сутрин, който иска да се присъедини Simple Smile

Рали цяла вечер се буди с писъци, взехме я да спи при нас, но се будеше през половин час. Може и ново зъбче да е. Имам подозрения, че сънува кошмари с балони, защото първия път като се събуди и това пищеше  Tired Има неописуем страх от балони и чадъри, а е нямала някаква случка с тях.
Как са при вас страховете?

Муци, да се оправя малкия Муцун бързичко  Hug
Съншайн, бързо да минава времето и да се прибирате, много мъчно ми стана  Hug

# 55
Мери, голяма прегръдка и от мен Hug Дано скоро се приберете и Бети да не боледува повече. И дано баща ти се разбере с работодателите си.

Мая, аз докато се зарадвам на новия ти аватар, ти го смени Simple Smile Ноо си заслужава, коледната снимка на Ра е много хубава Heart Eyes Киара засега не е показвала някакви специални страхове, единственото, което се сещам, е, че явно я е страх от буса на леля ми и вуйчо ми, защото като го види веднага почва да се дърпа и почти се разревава. А дори не се е возила на него, само сме влизали за малко. Аз понякога също се чудя дали Киара не сънува някакви лоши сънища и се чудя за какво може да са. Дано при Рали не са били кошмари, а от някое зъбче.

Ние вчера бяхме на рожден ден на дъщерята на кумовете. Киара като влезе в детския център и онемя! Трябва да почна да я водя от време на време. После се преместихме в кумовете и там играта продължи дооо полунощ Crazy (още малко и щяхме да се превърнем в тикви Mr. Green)

Искам да помоля ако някой види някъде детски грейки (гащеризон с презрамки и яке) като за нашите деца, да сподели тук, защото ние трябва да купим на Киара преди Коледа. Засега съм виждала само в "марковите" спортни магазини, а хич не ми се дават 150 лв. за Росиньол или нещо такова.

Хубав ден на всички, днес се очертава много приятно време Simple Smile

# 56
Мая, страхотен нов аватар! Колко е красива малката госпожица! И как позира само.
Благодаря за кафенцето! Wink
Съншайн, скоро ще се приберете и ще прегърнеш малкото съкровище!
Вчера ходихме до Метро с Нора. Тя беше решила да си купува елхичка, но не си хареса. Направи ми впечатление, че цените на някои неща са доста по-високи отколкото съм ги виждала на други места, особено гирляндите и играчките.
Снощи Мартина пак заспа късничко. Хремата й продължава. Докато седяхме двете пред компютъра, тя си беше взела едно роло тоалетна хартия и си бършеше носа. По едно време започна да се ядосва и да вика "няма-няма". Погледнах и видях, че ролката е свършила, а на пода имаше висока купчинка. Laughing

Моите Владислава и Владислава днес имат имен ден!

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 09:46 от VAVA

# 57
  • Пловдив
VAVA, gertrudka, снимката е от миналата Коледа  Embarassed
Тази още не сме правили коледна фотосесия за картички и календари. Ама ми стана мило да си я гледам как е порастнала за изминалата година. А за нови снимки - долу в подписа Simple Smile
VAVA, честити ти именички   bouquet

# 58
Добро утро, мацките!

Днес имам почивен ден, но много задачи за вършене и се чудя от къде да подхвана  newsm78

Вава, честити и живи и здрави именнички!   bouquet

Лубрикант, може да е от миналата Коледа снимката, но е страхотна! Ние си направихме няколко коледни снимки преди 2 дни заради тези фото картички, които трябваше да поръчам, но ги правихме в 6ч сутринта преди всички да отлетим по различни посоки и бяха много набързо. Решили сме да си украсяваме вкъщи този уикенд и след това ще може да направим подобаваща фото сесия  Grinning
Мен лично коледната треска много ме тресе и днес ще ходя на голям шопинг за украси и подаръци. Тази година аз ще съм домакинята за първи път и мисля да се подготвя отдалече  Peace Дори си взех нови покривки и платнени салфетки ( не знам дали така се казват ) с коледни мотиви  Peace За тати нямам идея какво да взема за подарък, но се надявам да ми дойде музата днес  Wink

Съншайн, Муцунка, дано дечицата скоро да оздравеят и да нямате повече тревоги  Praynig Съншайн, вие ще се прибирате ли за Коледа? Голяма приказка е при вас, а ние тук си мечтаем само за сняг  Rolling Eyes

Кари ще участва в коледна пиеска в яслата. Ще бъде ангелче  Heart Eyes Днес ще ходя да й купувам крилца и ореол. Това ще е другият петък, а на 19.12 ще има детско коледно парти пак в яслата с Дядо Коледа ( ама няма да е моят мъж ами имало още едно момче там, което работи в яслата и то ще бъде ) и елфите Mr. Green Тази година са решили вместо родителите да вземат подаръци за децата, всеки родител да купи подарък, който ще отиде за бедно или болно дете. Много хубава инициатива, тъй като нашите деца и без това ще получат достатъчно играчки, а е много по-добре да зарадваме и някое детенце, за което това може да е единствения подарък за Коледа  Peace

Хайде прекалих с писането  Blush После ще ви пусна 2-3 снимки  Wink

# 59
Мая, а на мен ми се стори  дори пораснала в тази царствена поза Joy. Ама то си е хубаво детето и голямо, малко-все си е прекрасно!

Общи условия

Активация на акаунт