Все навън е за игри, СЕПТЕМВРИйчето не ще да спи!

• 12 602
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Мацки,ето ви линк за имунизационния календар: http://pramed.com/imuniz_kalendar.htm от Библиотеката!
Тук си пише на 1,6 месеца! Peace

# 31
  • морето и сините вълни :)
Лекси,масата струва 70 лв
Ама не е тази която си гледала в сайта
Тази която аз харесах е по добра
Има дъска за писане на нея,лабиринт,разни животни с копчета  пред тях и като натиснеш копчето и животинката изкача от  хралупата и започва да цвили,кикоти и т.н.Има  улей със топки също да се пускат.Има телефоон с копчета за набиране и  някакво влакче май беше-което  естествено  прави Пуф-паф Joy Joy Joy

Интересна ми се видя,ама и цената и не е за изхвърляне #Crazy #Crazy
А най ме е яд на мене си че видях една  нещо подобно в един сайт на цена от 39 лв.сайта е на Варненска фирма и си викам ами няма да я поръчвам от нета ами ще я видя първо.Отивам в магазина-свършили.От там ми казаха да я поръчам от нета  ,били си поддържали бройките в сайта.Прибирам се  и викам си аз ще я поръчвам-влизам свършила #CrazyМного ме беше яд #Cussing out
Утре ще снимам дървото че звяра ме побърка,ускуба елхата след малко и топките може да наръфа #Crazy

# 32
Лекси, не се ядосвай мила, то безобразието на цялата система край няма  Hug

Веси, този компютър много "хартиен" ми изглежда  newsm78 Като тези книжки, Бертонските, а пък по-скъп. На Криси е около 30-тина лв някъде, ама не помня точно

За Пентаксима, нашата педи ни каза година след последната имунизацията, като може и по-късно, ако е болно детето примерно    Peace

# 33
Ани,аз поръчвах от Вега тойс маса за 30 и няколко лева,голям боклук излезе,косе я попиля за нула време,много е ниска и крачетата са и паянтови.Видях същата в Метро.
Можеш ли да я намериш на снимка да сравним.

# 34
lexy сега е момента да смените лекаря  щом не дава направления  Wink
моята до сега не ме е върнала
а за безплатните лекарства трябва да си хронично болен за да се изписват такива

за ваксината на мен лекарката ми каза на 1.6м

......и да се оплача от мойто дете  Rolling Eyes станало е ужасно
само реве ако не стане това което иска  Sick счупи ми DVDто, постоянно е пред компютъра и щтрака по клавиатурата  ooooh!

# 35
  • София
Bravy  Hug !!! Бебе Айнщайн е единственият вариант, при който мама може да свърши нещо на спокойствие (в това число да хвърли един поглед и във форума  Mr. Green) !

Краси, наистина не знам защо са спестили толкова важна информация в листовката на Пентаксима, но факт е колко много педиатри казват едно и също, а именно, че 4-ти прием се прави не по-рано от 1 година от 3-ти прием. Ако искаш, погледни кога е правена 3-тата ваксинация на Анито и когато ви се пада да отидете, тогава да занесеш ваксината; лично аз така бих постъпила.

Лекси, адски неприятни са подобни изживявания около родната система на здравеопазването. И понеже всички зависим от тях, си мислят, че могат да ни правят на маймуни  Tired ! Колкото и да ни е тъжно, това е в БГ.

Аз пак съм бясна с тоя Интернет, който ту го има, ту го няма, а не искам да казвам колко работа ми се отвори за Библиотеката, защото сайтът, който ползвах за "склад" на файловете, ми е изтрил акаунта (не съм била влизала от 3 месеца и решили, че нямам нужда вече от него  ooooh! ). И сега има линкове за даунлоуд, които не работят и трябва да ги пре-качвам ... само дето не знам точно кои са  ooooh! Crossing Arms ! Ако това беше станало с другите файлове, за 1-ва стр., трябваше да си взема една гаубица и да  #2gunfire тоя сайт  Crossing Arms !
Отвори ми се и една друга работа (за вкъщи на РС-то), която да свърша в доста кратки срокове и направо не знам как ще успея с всичко. Може да не пиша за няколко дни, но ще ви попрочитам от време на време.

# 36
  • Асеновград
КалиHug Hug Hug 3тата ваксинация я направихме точно на 4 месеца.Ние утре сме на ДК,няма да нося ваксината с мен,само ще я мерим и теглим.Питах в аптеката,казаха ми,че няма проблем да я съхраня дори и за няколко месеца в хладилника.И края на тоя месец,началото на другия ще я занеса да я сложим  Peace ( само да сме здравички  PraynigHug Hug Hug така смятам да направя  Peace

Дано по-лесно и бързо се оправят нещата  Praynig Praynig Praynig

# 37
  • гр.Варна
И аз влизам да кажа само "Здравейте!" wavey е ще си лягам,че много ми се спи вече.
Бързо оздравяване на всички ранени дечица!!! Praynig Praynig Praynig
И повече никакви падания! Naughty

Аня, радвам се, че от Т няма и помен! Peace

Лека и спокойна нощ! Hug

# 38
  • София
Аня, радвам се, че от Т няма и помен! Peace
Hug А вашите пъпки докъде стигнаха? Завяхват ли вече?

# 39
  • Sofia
  Simple Smile Привет мамчета, набързо само да ви светна .... пък ще драсна два реда тия дни.

С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят постинги, които се показват на една страница, е намален с 5 бр.
И за да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега.

От тук.

# 40
тъй че по-малко се прегръщайте и целувайте на първа страница, молим  Joy Joy Joy

# 41

bowuu  bowuu bowuu и от мен
С голямо ускорение стартират винаги темичките  Laughing, за половин ден - 3 странички от късичките! Много контузенки юначета има пак чета...

Лекси, дано се установи причината за високото кръвно на мъжа ти и да се оправи бързичко. Системата е ужасна, без пари вече не се ходи никъде...

Илианче, много е сладка Криската  Heart Eyes

Калимей, какъв е този митичен Бебе Айнщайн, може ли пак, че съм го пропуснала  Praynig

Моренка, чакаме да се отчетеш

Много готини дискусии за подаръчета, черпя идеи от Вас  Hug, иска ми се всичко да й взема, но като си помисля, че не поглежда към коша с играчки... едва ли ще е разумно да напълня къщата с обемни играчки, и сега ни е тесничко и само прескачаме кубове, пъзели, книжки и какво ли не.

Аз съм грипава, заразявам и Маринка, колкото и да се опитвах да я опазя вдигна Т 38   Cry Cry

Срам ме е да се отчета след ДКто вчера - 8.6 кг (+600 гр) и 74 см (+2 см), сигурно сме най-дребните  Embarassed Педито ми каза, че можело да съм й давала ваче ВСИЧКО да яде, включително и пържени филиики за закуска  Shocked Shocked (аз такова чудо не съм яла от времето, когато баба ми ме гледаше)... Вигантол да не съм давала повече, фонтанелката си е още отворена.

тъй че по-малко се прегръщайте и целувайте на първа страница, молим  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

# 42
даниМакс, не се тревожи и мойта звярка е точно толкова висока и тежка  Mr. Green

много контузени има  smile3557 дано се оправят бързо   love001

при нас иначе няма нищо ново   33uu

# 43
Еее,момичета,как нищо ново?!!Пишете,пускайте снимки на малките порастнали човечета... Hug Hug Hug
Ние спахме горе-долу добре.В 7:30 се събудихме!
Мисля днес да излезем за повечко време,че ми омръзна само за храната и вкъщи! ooooh!Лошото е,че Лизито заспива в количката точно 5 минути след като излезем... Rolling Eyes
Илиянче,вчера писах,ама нали ми избяга нета,та сега пак да кажа-снимките ви са чудни! Heart EyesОсобено ми харесват с кученцето! Wink
Мунка,много смешно пишеш заа премеждията ви! LaughingТо падането сигурно не ви е било забавно,ама аз се посмях! Embarassed
И все си спомням как готино беше описала случката с някакъв просяк,дето беше гонила като бременна.Тогава се превивах от смях! Joy
Аз често влизам да чета стари теми. Blush Еееех,все едно беше преди месеци,а не година и половина... Simple Smile
Ще публикувам,че нещо пак ми мига нета! ooooh!

# 44
  • Варна
Ей, ранените побойници  Hug Hug Hug  бързо да оздравявате
Лекси - така е в нашата система проклета. На мен ми взеха мин. седмица 30 за преглед който се състоя в следното: 1.разказавам си проблема 2. Коментар на лекарката "Ела в ""ХХХХ" (частна клиника) там има уред, тук не мога да ти помогна" 3. Плащам 30 лв. Подивях просто... #2gunfire Това пак на частно, ама все пак - малко морал бе хора!Разбирам че съм отишла на частно и ще си плащам, ама като не получавам нищо, щото не можела да ми помогне??? Сега платих в другата клиника да ме видят на въпросния уред,следва отново с резултатите да се върна при тази дето ме праща. Не знам колко ще се проточи всичко и колко пъти по 30 ще плащам....
Аз педиатъра ще сменям, ама много се колебая - да не попадна "от трън та на глог"...

Общи условия

Активация на акаунт