Тук си пише на 1,6 месеца!

Много ме беше яд 

Като тези книжки, Бертонските, а пък по-скъп. На Криси е около 30-тина лв някъде, ама не помня точно
счупи ми DVDто, постоянно е пред компютъра и щтрака по клавиатурата
!!! Бебе Айнщайн е единственият вариант, при който мама може да свърши нещо на спокойствие (в това число да хвърли един поглед и във форума
! Колкото и да ни е тъжно, това е в БГ.
). И сега има линкове за даунлоуд, които не работят и трябва да ги пре-качвам ... само дето не знам точно кои са
! Ако това беше станало с другите файлове, за 1-ва стр., трябваше да си взема една гаубица и да
тоя сайт
!
3тата ваксинация я направихме точно на 4 месеца.Ние утре сме на ДК,няма да нося ваксината с мен,само ще я мерим и теглим.Питах в аптеката,казаха ми,че няма проблем да я съхраня дори и за няколко месеца в хладилника.И края на тоя месец,началото на другия ще я занеса да я сложим
( само да сме здравички
)
така смятам да направя 

А вашите пъпки докъде стигнаха? Завяхват ли вече?
Привет мамчета, набързо само да ви светна .... пък ще драсна два реда тия дни.
и от мен

, иска ми се всичко да й взема, но като си помисля, че не поглежда към коша с играчки... едва ли ще е разумно да напълня къщата с обемни играчки, и сега ни е тесничко и само прескачаме кубове, пъзели, книжки и какво ли не.

Лошото е,че Лизито заспива в количката точно 5 минути след като излезем...
Особено ми харесват с кученцето! 

Еееех,все едно беше преди месеци,а не година и половина... 
бързо да оздравявате
Това пак на частно, ама все пак - малко морал бе хора!Разбирам че съм отишла на частно и ще си плащам, ама като не получавам нищо, щото не можела да ми помогне??? Сега платих в другата клиника да ме видят на въпросния уред,следва отново с резултатите да се върна при тази дето ме праща. Не знам колко ще се проточи всичко и колко пъти по 30 ще плащам....