Все навън е за игри, СЕПТЕМВРИйчето не ще да спи!

• 12 602
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
а, да ви се оплача от комшии докато спи малката  ooooh!
от лятото насам в различни апартаменти като са почнали едни ремонти, край нямат, ту в едни, ту в други комшии  Crazy
тия хора са решили да сриват входа явно  Close  голямо къртене, голямо блъскане с някакви чукове, та дрелки ли не бяха, та бормашини ли как се казват такива за къртене на бетон ... направо трагедия
по-лошото е, че незнайно защо винаги започват точно следобед, когато са длъжни да пазят тишина #Cussing out или в единайсе и половина вечерта  Shocked
нямам против да си правят ремонтите, ама не и следобед и нощем #2gunfire
снощи залепих долу на входа извадка от наредбата за обществения ред, която касае точно задължението да се спазва тишина от 14,00 до 16,00 и от 20,00 до 08,00часа, та ще видим  Crossing Arms
ако и днеска в два и половина решат да къртят ще звъня направо в районното

вече почнаха с къртенето - още преди половин час  Tired та видим до колко часа ще откарат
днес поне е в нормално време  Mr. Green

поспаланке, за смяна на педиатъра трябва ли от него да се вземат някакви документи - за ваксинациите на детето или нещо друго? или както при личен лекар на възрастен - само подаваш бланката за избор при новия лекари толкова?

# 46
И аз мисля да сменям педито! Rolling Eyes Утре ще ходя да питам новата дали ще ни запише,че нали сме малък град и всички деца са при 2 педиатъра! ooooh!То и аз може да направя "от трън та на глог,че е по-висок",ама тая поне ми е на 5 минути от вкъщи и няма да се моля на тоя и оня да ме карат! Peace
Кокич,за съседите-много ми е познато! Close Ама при нас пък са роднини,та е още по-гадно! #Cussing out Хич не им дреме!Не мога да разбера как може такова нещо!А от 20 часа ли е вечер?Аз мислех,че е от 22. newsm78

# 47
ами май всеки град си има различна наредба, защото тази е на сайта на община варна, подписана от нашия кмет, и вътре си пише, че се контролира от ОДП- Варна
22,00 часа е за веселби и музики - и то само ако има повод  Mr. Green така пише

# 48
  • София
Аз набързичко само - ето още едн … 90;ка

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 11:52 от Аня♥♥

# 49
Поспаланке, добре си се ориентирала за педиатър Peace - и аз май ще сменям, но да видим дали ще се класирам,защото чак на 18-ти вечерта ще се приберем от Германия ooooh!
Кокич, радвам се,че се появи Hug
На 20-ти декември Ема ще види първия Дядо Коледа и ще ми е интересно как ще реагира newsm78 Коледното парти го организира фирмата на мъжа ми за децата на служителите, които май са 2-3 само за сега,защото е много млад колектива Simple Smile

# 50
  • Варна
Sam - Имаш предвид тези дето съм ги "наплюла" ли (в докторския справочник) Simple Smile Ние за 2 дни ще видим 2-ма Дядо Коледи - и на мен ми е интересно и малко се страхувам да не се стресне и разреве Кайче. От работа ме поканиха на Коледен купон организиран за всички деца, а на другия ден е празненството от фирмата на мъжа ми. Мислим и на двата празника да отидем. Всъщност зависи как ще мине първия Simple Smile

Кокич - имай търпение,душко Simple Smile разбиране малко прояви към хорицата. Искат на ремонтирано да живеят, не сФащаш ли? Нашите комшии една нощ шпакловаха до 3 сутринта! Стена, която разделя спалнята  ни от тахната стая! Не мога да опиша какво чувство е. Все едно ти шкуркат мозъка! Тей че - много важно сега - от 14-до 16 да ти пзели тишина. А-а-а кви са тез глезотии,а Laughing? Майтап няма. Аз викам полиция. С риска да ме намразят. Щом моите майстори могат да се съобразяват с времето и да си удължавам дните за ремонт,и другите съседи ще се съобразяват с мен. Аман вече.Аз една прахосмукачка преди да пусна гледам часа, а с мен никой не се съобразява... #Cussing out Тоз апартамент до нас на швейцарско сирене го направиха. Това продължава вече 2-3 години-не знам още къде намират място да дупчат. Като пуснат оная ми ти машина-пода вибрира - малкия пищи като попарен!  И най-лошото е, че никой не повдига въпроса. Не мога да разбера - само на мен ли ми пречи по дяволите!!! Всеки си трае, и когато направя нещо по въпроса ставам - "оная неврозна комшийка"...

Що се отанася до документите за педи - не знам още. Но ние имаме амбулаторен картон, в който е нанасяно всичко от раждането, и който си стои в нея, така че ще си го искам. За други документи не знам...

Аня, при мен не се отваря палатка, ами някаква страница с разни неща за дома - един свещник има,рамки за снимки...

# 51
  • София
Аня, при мен не се отваря палатка, ами някаква страница с разни неща за дома - един свещник има,рамки за снимки...[/color]
Редактирах се, сега би трябвало да е правилният линк.

# 52
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ние бяхме на ДК, 11.300 г (+1 кило) и 84 см (+2)  Crazy

за всеки град си има наредба за обществения ред. обаче никой не се съобразява с нея  Crossing Arms гърми се и се треска по всяко време на денонощието. добре, че в нашия вход половината апартаменти са празни, та само ние вдигаме шум общо взето, а и ние две години правихме як ремонт преди да се нанесем и никой бък не ни е казал, та сега съм толерантна към някои по-шумни мероприятия у комшулука  Peace

Валето гаранция ще се уплаши от Дядо Коледа, какъвто ми е бъзльо  ooooh! Joy

# 53
  • София
И ние бяхме на ДК - 11.900кг (+1.400кг) и 82см (+4)  Crazy Crazy Crazy ! Мериха го на обикновения кантар, където се стъпва прав, и на "жирафчето" за сантиметри на вратата. Голяма веселба беше Laughing ! Но докато чакахме пред кабинета да ни дойде реда, малкият ми скъса нервите - цялата поликлиника разбра колко сме недоволни като седим на едно място, където няма нищо интересно за правене   Confused !  На 16.01. сме на ваксина.
Педи каза, че може да му давам по 1 чаена лъжичка Саностол и мисля да го почваме, особено в това вирусно време.
За уменията - в общи линии правим всичко, което изброи, а това което каза, че предстои да се научи до 1.6г. е да се храни сам  Crazy , да прави опити да се облича сам, да тича стабилно с почти никакви падания (кога ли ще го доживея  Rolling Eyes ), да прави  словосъчетания и точно да разбира за какво служи гърнето ( ooooh! хич ни нямаааааа там  Tired )
.

Дани, Бебе Айнщайн са филмчета за бебета. Ето официалният сайт, а иначе можеш да ги дръпнеш от повечето торент-сайтове. Досега не съм чула случай, в който дете да не се захласне по тях  Peace .

Кокич, и аз се радвам, че писа  Hug !
За "гениалните" съседи - без коментар! ОбадИ се, където трябва, без изобщо да му мислиш! То бива, бива простотия, аман  #2gunfire ooooh! !

Поспаланке, взимаш картона на Кайче от старата педка и отиваш, и се записвате при новата, без никакви допълнителни документи.
Ако има нещо, то новата ще ти каже, но мисля, че нямаше. Успех   bouquet !

Моренски, чакаме те с новини и снимки на Андреата  Heart Eyes Hug !
Благодаря за инфото   bouquet !

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 13:12 от Kally May

# 54
  • Бургас
Калимей, моето дете не се интересува от бебе айнщайн. Точно 2 минути гледа и хукна нанякъде.  Ама той с всичко е така 2 минуи и край.
Споко, ние нямаме никакви умения, освен че обичаме да ядем. Нито гърне, нито говори, нито да пие от чаша, нито може да се храни сам, но има голямо желание.
Поспаланка, и аз се чудя само на мен ли пречат шумните съседи. Но и аз звъня в МВР-то, даже имам номера на кварталния и директно на него. От както действам с кварталния има забележителен успех. Веднага се отзовава.

# 55
  • морето и сините вълни :)
Момичета ако може малко помощ с английския език че Мултипито ми нещо  се сбъгяса.Исках да кача клипче на дървото какво прави  а немога въобще да стигна до опция з акачване било за снимки или клипче
Ей това ми изписва

Confirmation Required
In order to preserve the integrity of the Multiply network, we require that all accounts be confirmed. When you registered, we sent an e-mail to anita_go@abv.bg. There is a link in that e-mail you need to click on to confirm your account.

Didn't see the e-mail? It may be in the Spam/Bulk folder.
Find out how to prevent that

Want us to send it again?
Send another e-mail to anita_go@abv.bg

Address wrong?
Change your e-mail address

Still having trouble?
Contact Customer Service

# 56
  • ВИДИН, 10 км след края на света
АНИ, пратили са ти на мейла писмо с линк, който трябва да кликнеш, за да потвърдиш акаунта си. ако не си го получила
Want us to send it again?
Send another e-mail to anita_go@abv.bg

# 57
залепената ми извадка с огромни букви от наредбата май имаше ефект  Mr. Green още в един часа къртенето спря, дано изтраят до към четири 

за бейби айнщайн май мойта дзверка е единствената, която не проявява интерес  Tired ако седи в скута ми или в баща си - няма проблем, може да гледа цели десет минути   Mr. Green
обаче да я оставя да си гледка сама - ъпцурт  Sneaky  голямо шило е и да седи на едно място е невъзможна работа

иначе за уменията - не знам какви трябва да са за тая възраст, обаче ужасно упорства да яде сама    bite  eat   и направо ме хвърля в ужас   smile3544   Blush

и за още по-голям ужас на баща си отсега си личи, че е дева като майка си  smile3534   - само да види чорапи на земята - моментално ги взема и ги носи да се приберат на място  Mr. Green  , баща й влязъл да се къпе и дрехите му на леглото - хващат се и моментално се влачат до мама, за да ги прибере, как така ще стоят безстопанствени и неприбрани  hahaha
видяла ме, явно да прибирам някое боклуче от земята и да го хвърлям в кофата, и сега само да зърне трошица или мъхче - взима ги и ми ги носи да ги хвърлям  Mr. Green 
като простирам пък все я взимам с мен на терасата, като останат по-дребни неща в легена за простиране и почва да ми ги носи без да съм го искала от нея, едничко по едничко да ги простирам
като кажа за някоя дрешка, че сега ще я хвърлим за пране понеже е мръсна, веднага я хваща и я дърпа до пералнята
 Mr. Green
а след като простра, тръгва да сурка легена до банята, където му е мястото  Joy
и въобще такива ми ти работи, чистница и прибрана като мама за абсолютен потрес на тати  Twisted Evil  hahaha

аа, и непрекъснато затваря вратите, щом се влезе или излезе от някоя стая вратат непременно трябва да се затвори  Mr. Green

след малко ще кача снимки в мултиплито и ще пусна и аз

ей ни и нас

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 14:53 от кокошчица

# 58
Мацки,получих масата за игра и сега се чудя дали да я отворя да си играе Лизи с нея или да я пазим за Коледа? newsm78
Ето нови снимки от тия дни:http://pebsy.multiply.com/photos/album/14

# 59
  • Варна
Моя не иска да яде сам още (за сега иска само мен да ме храни), обаче иска да се облича сам. Дърпа си ластичето на панталончето - не зависимо дали анцунг или пижама и вдига краката. Пада Simple Smile по гръб Simple Smile Или пък взима чорапа и почва да си го слага на крачето - демек там трябва да е. Ама не се сеща да си го пъхне вътре де Simple Smile  
И даааааа- типичен представител на девите е....Всичко да си е на мястото,моля. Като се събуди първата му работа да хване одеалото и почва да ми го показва и "Ъ-ъ-ъ" - да го прибирам...И неговите неща ги е научил къде седят и само си ги намества по местата. Голям майтап е Laughing
Като види че сме без чехли и ги взема и ни ги слага на краката - например като си лежа на леглото. А-а-а не може, мамо боса!Много грижовен  Laughing
Много обича да ме сресва - взема гребена и дум-дум по главата Simple Smile После себе си Simple Smile Абе много са интересни дечицата - и все по-интересни ще стават...
Кокич, стискам палци. И дано да не забравят до утре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт