Все навън е за игри, СЕПТЕМВРИйчето не ще да спи!

• 12 610
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ПЕБС, много ти е усмихнато момичето Hug
отваряй масата да си играе малката, пък за коледа може да си я прибереш, да я опаковаш хубаво и под елхата! да има какво да отваря Лизи и да си я снимате с подаръка. те са малки и не разбират още от поводи и подаръци, аз не бих се сдържала до празника  Crazy

# 61
pebs, колко парички е тая маса, много е хубава
аз хем получих 2-3 кода за намаление на играчки и хич и не ги погледнах  Tired голяма тиквичка съм  Crossing Arms

# 62
Кокич,аз я поръчах на 25Е,но сега не знам колко е!Дебнах я доста време,преди това беше на 35. Peace

# 63
  • морето и сините вълни :)
http://anibani.multiply.com/video

# 64
  • София
Виждам, че Галя е онлайн. Драсни 2 реда и кажи как са твоите сладурковци. Hug

# 65
  • София
 Hug
и отнас един емотикон hahaha
добре сме, Кати от понеделник пак е на ясла, да видим до кога и само с едно дете вкъщи-рахааат Joy
Ние единия подарък им го подарихме вече-една такава люлка-като банан или луна, ако се сещате, с три места за люляне-дечицата сядат в двата края и се люлят.
А може и само дете да се люшка-сяда в срадата и така Laughing
Голяма веселба, че преди с градинската люлка само ревяха кой да се люшка и минахме на кмпромисен вариант. #Crazy
Пебс, давай масата на Лизи, тя едва ли ще разбере какво е Коледа, нека си играе Hug
Ние имаме подобна, но Янито предпочита да се качи на нея и от там да ни замеря с кубчета и де каквото докопа #Crazy #Crazy #Crazy
Та така при нас с двете девички hahaha hahaha
Айде до скоро че ще тичам да си прибирам каката от яслата
Целувки на всички  bouquet

# 66
Кокич много красиво момиченце си имаш!

Пебс, Лизи е супер сладичка!

Аня♥♥ явно игра пада с тези автомобили, това е предимството да имаш дечица от един пол, пасват си на играта. Много са хубави и двамата!

# 67
Отворих масата за игра!   Mr. Green
Много е хубава!Лизето сега я разучава!Натиска,блъска,млъска!
Снимах я и ще кача снимки и клип след малко,ако нета ми позволи!  Wink

# 68
ето ме и мен- от 5 дни се опитвам да наваксам с четенето и да пиша, но все запазвам и не успявам, затова ще постна това което съм написала- не че помня какво е, но да не решите, че съм ви забравила, а пък утре тръгваме за трявна - до неделя и пак няма да мога- то нали мъжо студент, а пък аз бив, та ще ходим да празнуваме с бившите му колеги от предното учене, дано си изкараме добре, че това ще ни е първото оставяне на малчо с 2 нощувки, а сега старото:

Здравейте и от мен- пак се позагубих, но вече компа е наред, намерих си тази програма, за която питах някой може ли да помогне и сега сече си имам комп.
Поспаланка, браво за резултатите- и на Дани му взимаха венозна кръв, но беше на 5 месеца- кошмар.
Дано Мимо вече е добре сладурчето.
Аз пробвах да давам мед, но се обринахме, та май ще трябва да чакам до 3 години, че моето алергично дете… А така исках да я почна тая клеева тинктура, ама нейсе.
О, да не забравя да честитя на Деси- леко бременеене.
Може и малко да не пиша в час, но чета от доста назад- да не се чудите какви са тия, дето съм ги писала.
Оф, моето дете е комбинация от Влади, Косето и Жорката по шуротия, тъй като чета. Освен това се приспиваме вече без биберон и доста нервички заминават и моя, и от негова страна. Сега заспа след 30 мин. Дране като заклан- докато се приберм от разходка, и хлипа насън, голям рев, голямо нещо.
Добре дошла на новата мамалеле какъв изчерпателен отчет
Хекси, дано всичко при теб е ОК.

# 69
  • София
Аня♥♥ явно игра пада с тези автомобили, това е предимството да имаш дечица от един пол, пасват си на играта. Много са хубави и двамата!
Hug мерси Simple Smile

Пебс, снимай я после, много добре изглежда масичката.
Я кажи от Редута за колко време пристигат поръчките и сега ако поръчам дали до празниците ще е пристигнало? Че харесах и аз от там една играчка за Дани, но се чудя още.

Аз за нашите подаръци съм решила да им ги дам на Бъдни вечер. Но може би защото Емко вече повечко разбира и искам да усети, че е по-специален ден. А като задържа на единия за по-късно, то е ясно, че трябва и на другия.

Галя, малкия не пада ли от люлката (тази за 2 деца, която е). Аз загледах една такава в продавалника, но се опасявах, че Емко като я засили може да обръща Дани. newsm78 А и ни е много тясно, май главно затова се отказах. Confused

# 70
  • София
Аня, за люлката, малкия не пада, пада сестра му hahaha hahaha
той е много по-буен от нея #Crazy и въобще той е този дето върши щуротиите #Crazy
но те моите са по-близко по възраст и кг., Емко сигурно е по-тежичък от Дани   Hug

# 71
  • София
5 кг. е по-тежък. Но и при нас малкият е по-буен. Laughing Май пак се навивам за такава люлка. Crazy

# 72
  • София
Ани, няма качено клипче в сайта ти  Sad !

# 73
Аня,аз я бях поръчала на 15.11.масата,заедно с едни дрешки за мъжо и зза мене,но тях още ги няма,защото играчките ги пращат отделно.По принцип нещата идват за около 2 седмици,до 20 дни,но по празниците има голямо забавяне от страна на БГ пощи! Rolling Eyes И не е гаранция,че ще пристигне подаръка! Tired
Снимах клип и снимки,качват се в момента,обаче за клипа пише -70 минути! Shocked До довечера дано стане! ooooh!

# 74
И Косето обича да се сресва,и мен реше-кога с гребен,кога с химикал.
Хубаво,че вашите деца прибират дрехите-моя иска да слага дърва в камината ooooh!Не знам вече как да го опазя,само малко да е по-изстинала печката и иска да отваря и да бърка в пепелта,а то си е жар понякога и да слага дърво вътре.Взехме да вържем вратата и когато е запалена печката,че не ми се мисли....

Общи условия

Активация на акаунт