Днес цял ден ми е едно сдухано и никак не ми се пишеше.

Сега като прочетох постовете ви се поразвеселих.
Наистина са много сладки дечицата. От ден на ден по-умни и по-изобретателни.
Лизи и Дара са големи чаровници!

Да ги нацелувате от нас!

Пебсче, масата е много хубава! Лизи ще е щастлива! Добре си направила,че си я отворила още сега.
Е, след време Лизи като види снимките ще пита "Защо така?", ама ще му мислиш тогава. 
Моят дребосък и той носи чехлите ни ,когато ги види ,че са на земята. Преди това обаче винаги ги пробва на вкус.
Всичко минава през устата на това момче. Има мераци да се храни сам, но прекалено много мята лъжицата и затова не му позволявам големи волности.Аня, Павлинче,
! Пъпките на Мимо завяхнаха и вече минават. 
Утре смятам даже да го изведа да види запалването на елхата на центъра. Миналата година не можахме да отидем, но тази не искам да пропускаме. Смятам,че за половин час и без пряк контакт с други деца ,мога да си позволя тази волност.
Павлинче, весело изкарване!

Гале, от сърце ти пожелавам каката да ходи на ясла и да не боледува много,че да си почиваш малко по вече и ти!

Хайде, стига за сега!
Приятна вечер!
оправяй настроението 
някой да знае как се прави мляко с грис 
Утре е ред на мъника и мъжо.....те поне са по лесни.
Детенцето е 18кг на една година.Не може по никакъв начин да се задържи на краката си.А майка и ме обвини че не храня достатъчно Ерай защото растял много кльощав.Ерай...който е 14кг.......няма да коментирам просто........
Айде от нас лека нощ......
аз и мъжо заспахме на дивана преди него