Все навън е за игри, СЕПТЕМВРИйчето не ще да спи!

• 12 615
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.Варна
Здравейте мили мами! Hug

Днес цял ден ми е едно сдухано и никак не ми се пишеше. ooooh!
Сега като прочетох постовете ви се поразвеселих. Peace
Наистина са много сладки дечицата. От ден на ден по-умни и по-изобретателни.

Лизи и Дара са големи чаровници! Hug
Да ги нацелувате от нас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пебсче, масата е много хубава! Лизи ще е щастлива! Добре си направила,че си я отворила още сега. Peace Е, след време Лизи като види снимките ще пита "Защо така?", ама ще му мислиш тогава. hahaha

Моят дребосък и той носи чехлите ни ,когато ги види ,че са на земята. Преди това обаче винаги ги пробва на вкус. #Crazy Всичко минава през устата на това момче. Има мераци да се храни сам, но прекалено много мята лъжицата и затова не му позволявам големи волности.

Аня, ПавлинчеHug! Пъпките на Мимо завяхнаха и вече минават. Peace
Утре смятам даже да го изведа да види запалването на елхата на центъра. Миналата година не можахме да отидем, но тази не искам да пропускаме. Смятам,че за половин час и без пряк контакт с други деца ,мога да си позволя тази волност. Embarassed

Павлинче, весело изкарване! Party Party Party

Гале, от сърце ти пожелавам каката да ходи на ясла и да не боледува много,че да си почиваш малко по вече и ти! Praynig

Хайде, стига за сега!

Приятна вечер! Peace

# 76
Добавих снимки на масата: http://pebsy.multiply.com/photos/album/14
По-късно и клип! Wink

# 77
Ани, душо, не се вижда никакъв клип.
Иначе всикчи са мноого сладички бе. Най-красивите деца! Hug

# 78
люска Naughty оправяй настроението   love001

пебс, тя вече ошетала масата, а  Mr. Green

ъъъъ  Blush някой да знае как се прави мляко с грис
ама така че да не става гъсто като сирене след като изстине
и колко време се вари тоя грис  ooooh!
че мъжа ми откога облизва бурканчетата на малката от кухнята и аз все обещавам, че ще му направя ама не знам колко грис в колко мляко и колко време се вари  Thinking

а крем-карамел по колко  може да даваме на звярковците - че нали има доста много яйца в него  Thinking  а смятам да направя събота и неделя
че днеска правих орехово сладкишченце и като свърши ... Blush

# 79
Хелоу,хелоу..... Wink
Писали сте много сега ще ходя да ви чета....... Embarassed
Иначе при нас нищо особенно....все така съм си заета и не ми остава време за нищо.....Едвам успявам до вечерта....Днес ходих за подаръците на баткото...горе долу ги по преключих.Ама и той едни неща искал.... ooooh! WhistlingУтре е ред на мъника и мъжо.....те поне са по лесни. Peace
Ръчичката на Ерай се поуправя след изгарянето, но все още има огромна рана.....Добре че е от вътрешната страна на ръчичката че и да остане белег не е толкова фатално,но кожната каза че няма да остане.....Днес бяхме при нея и тя каза че е нормално такова изгаряне да минава бавно..... Rolling Eyes
А неделята бяхме на един рожден ден на детенце на една годинка, което става.....Ейййй направо се уплаших като го видях..... Shocked.И от една страна се успокоих....След като всички ми казваха че Ерай е пълен за възраста си като го видяха това и направо замръзнаха.Моя Ерай остана като вейка горкото ми...... Crossing ArmsДетенцето е 18кг на една година.Не може по никакъв начин да се задържи на краката си.А майка и ме обвини че не храня достатъчно Ерай защото растял много кльощав.Ерай...който е 14кг.......няма да коментирам просто........ ooooh! ooooh! ooooh!
Кокич аз млякото с грис го правя в следните пропорции.....На половин литър прясно мляко 4 супени лъжици грис.И го вариш докато стане като крем/става много бързо/не много гъст,защото като изтине се сгъстява още.....Ти си прецени според това как го искаш, кога и при каква гъстота да го махнеш от котлона... Peace

# 80
  • Асеновград
Детенцето е 18кг на една година.Не може по никакъв начин да се задържи на краката си.А майка и ме обвини че не храня достатъчно Ерай защото растял много кльощав.Ерай...който е 14кг.......няма да коментирам просто........ ooooh! ooooh! ooooh!

Shocked Shocked Shocked Shocked e,ама това не е никак нормално-18 кг  Shocked Shocked
И как ще те обвинява  ooooh! ooooh! ooooh! ние какво да кажем 9 кг напикани на 1,3 г  Shocked  Shocked

Хайде малко нови снимки и от мен  Hug

http://krasikisova.multiply.com/photos/album/24/24#1

# 81
  • Варна
Ей, аз бях 18 кг в първи клас бе  Shocked

# 82
Краси ами не е ама ко да и обяснявам на майка, която не вижда с очите си очевадното..... ooooh!
Моите зверчета от 8.30 са в това състояние. CrazyАйде от нас лека нощ...... Wink

Уфффф сори нещо гигантска излезе.... Shockedама като не знам как се смаляват размерите......не ме бийте моля..... Praynig

# 83
  • гр.Варна
Беринка, я не й се връзвай! Naughty
Ти не си от жените дето си ръководят от чуждо и то глупаво мнение!
Много си е добре сладкишчето! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тази мила картинка, може да стопли сърцето и на най-лошия човек!!!! Hug Hug Hug Прекрасни са! Пу-пу-пу! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кокич, и вкъщи е на почит грисчето, особено от кухнята. Аз никога не мога да го докарам като от ДК.  Thinking Беринка ти е обяснила вече как се прави.Аз разреждам докато получа желаната консистенция, но слагам 50/50 вода и пр.мляко.Подслаждам накрая и слагам една ванилийка.
А за крем-карамел, според мен можеш да дадеш само да опита кукличката. Лично аз не бих дала много, че то яйца, захар, карамел, абе супер нездравословно за мъниците.  Mr. Green Но това си е мое мнение. Naughty

Ани, и аз не видях клипчето! Thinking

А сега за пореден път ще се опитам да кача снимки! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 84
  • Асеновград
Беринка,страхотна снимка.Лелеее,колко са милички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Иде ми да ги нагушкам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 85
Берина блазе ти, моите още шават нагоре-надолу!

# 86
  • Асеновград
Анито лудее в момента и изобщо няма намерение да спи  Thinking Thinking

# 87
  • София
Беринка, как 18кг  #Crazy #Crazy #Crazy ! Това акълът ми не го побира!
Горкото дете! Ама тая майка ..... не няма да пиша, защото ми минават какви ли не думи в ума!
Е няма толкова сладка снимка  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug !
Разкошни са братчетата! Много да ги нагушкаш от мен утре!

# 88
  • ВИДИН, 10 км след края на света
моя го чувам как ту реве, ту се смее от банята с баща си, дано заспи веднага, че снощи се е пулил до 12ч  Tired аз и мъжо заспахме на дивана преди него  Crazy

# 89
Добро утро.
Беринче, много сладка снимчица, чак на мен ми се доспа като ги гледам как сладко са се гушнали  Heart Eyes

Снимките на всички са уникални просто, невероятни бонбони.
Дара е много пораснала, а Лизи е толкова съсредоточена в новата си придобивка, Анито е сладурана както винаги  Hug

Аз чакам Дзверо да ми развали рахата след малко  Crazy Тъкмо си направих кафе и й сложих едно ядене, ама ще става да шета след малко и тя.
Вчера как ни одуха тоя вятър не е истина. Преди обяд си бяхме три часа навън и голяма игра падна, ама следобяда, излезнахме към 15.30, поигра си на двора и тъкмо отидохме в парка, че като задуха тая гад, не можем да се приберем  ooooh! Аз обръщам количката да не й духа в очите на малката и я дърпам след мен, вятъра с е опъва в другата посока........ Мислех си че няма да се приберем никога  Crossing Arms  Какъв беше тоя ураган незнам, ама страшно си беше.
Дано днес да нямаме такива премеждия и да си поиграе на воля дребната.

А на тези деца какво им става, че не искат да заспиват? Криси е същата, ако оставя тя да решава кога ще ляга, значи по нощите ще да е. С баща й я борим всяка вечер да спалнята докато заспи, незнам период ли е какво ли, ама въобще не ми харесва така тая работа  Naughty
Грисчето и аз го правя честичко, ама на око и не винаги става както трябва  Blush Ще използвам рецептата на Беринка следващия път   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт