Отговори
# 150
Ние имаме само една дървена играчка за бутане. Много си играе с нея и я харесва, за сега нямаме инциденти. Обаче и аз ще взема друго за подаръче Blush Hug

Булечка, приветствам идеята ти за томболата Peace Супер е!

# 151
У дома много се играе с дървени играчки - кубчета, ферма, пъзели.......... беба има за дърпане и за бутане,  а сега и ето тoва и поръчах:
, но много зависи от дечицата наистина  Peace  Аз днес разглеадах и много красиви книжки.............
Булечка идеята с номерата е чудна Hug
Мишонка Hug и вие ми липсвахте.
Гале  newsm20 дълбок поклон пред теб. Не, че прди не осъзнавах колко ти е трудно, но сега и на собствен гръб го изпитах, а аз все пак имам мъж у дома.

# 152
 Embarassed а маграт недей тъй ти не се похвали ко стана с изпитите, докъде се докара със студенстстването  bouquet
Тази играчка ми изглежда доста интересна какво точно се прави с нея..тези дървени топченца се местят ли? newsm78

# 153
Привет от мен. Завърнах се от Испания. Голям купон беше. И яко бачкане  Mr. Green Не съм ви чела, много съм изпуснала виждам нова тема изписана почти. Като ми остане време ще разказвам, бяхме в района на баските, чисто луди, мноооого пият и хич не си дават зор да бачкат.
 Захващам се да пиша курсови работи, преговори с майстори за врати и паркети..... Гушки и целувки на бебоците.

# 154
Mомичета, аз направих/нарисувах номерцата Wink, още преди да сте казали дали сте съгласни Embarassed - за подаръците са на лепящи листчета, а другите на обикновени, направила съм по 30 броя, ако се съберем повече, надявам се да стигнат!!!

Хубава и топла вечер ви желая!!!! Hug

# 155
  • София

# 156
  • София
Честит имен ден на всички Анита!!!
Мегиspoko
Булечка, отлична идея   smile3501
Хубава вечер  Hug

# 157

Меги, що така бе момиче?

# 158
честит имен ден на всички,които носят името  Анна

# 159

Мегииии, какво става, бе мила???

Булечка, приветствам идеята ти за томболата Peace Супер е!

... Булечка идеята с номерата е чудна Hug

Булечка, отлична идея   smile3501

Еййй, момичета, много се радвам, че идеята ми ви допадна!!! newsm51
Аз съм готова с номерцата, остава само да дойде събота!!! newsm18  ura baloni

И да вземем smile3509 че да има мноооого снимки!!!

# 160
Булечка браво че се сети на време че миналата година за томбулата беше болям базик Simple Smile номерата с телбод ги слагахме на пликовете Simple Smile

Меги мила разбрах те аз че се ядосваш че не можеш да дойдеш на партито Sad Ех много ще липсвате с Кари да знаете  Heart Eyes

Розеншон звучи много интересно  Hug Сигурно си си изкарала страхотно Simple Smile Когато имаш повече време чакаме подробен разказ със снимки  Peace

За подаръците след като уточнихме сумата съм спокойна утре ще щурмувам магазините  Mr. Green

Маграт и мен много ме кефят дъвените играчки даже си харесах еднав един детски клуб  и много ми се иска да намеря и къде се продава Simple Smile  Много се радвам че най накрая ще се запознаем  Simple Smile

Оф пък Станислав нещо много е нервен напоследък. То верно че покрай студа малко седи на вън но напоследък е просто ужас. По цял ден ме дърпа на някаде, за една секунда не мога да седна или да правя нещо различно от това да съм вечно до него  Crazy Идва хваща си ме за пръста и ме води към вратата, там има едно тръшкане докато не му отворя вратата и после слиза по стълбите с кеф и после се качва  Crazy А заспиването е мъъъъъка тогава вече ме изкарва извън нерви доста често. Когато го сложа да спи има задължително поне 20-30 мин зверско реване, докато не се умори и заспи. Казвайте какво да го правя с това спане че си е мъка голяма. Преди като му дам млякото и го оставя той си заспива а сега 30 мин клатене на леглото докато се успокои все едно е бебе ooooh!

# 161
Диди, как бе мила изтрайваш да реве детето 30мин #Crazy newsm78 Аз не мога и 10 да изтрая  smile3511 Ние се приспиваме на ръце. Аз я гушкам в скута си, люшкам я и пея и за 5-10мин е готова  smile3524 Peace

Булчекаsmile3509 ще са на линия Peace!

# 162
Ох гушкането при нас е мисията невъзможна ooooh! Той е почти 11 кг и е доста дългичък Simple Smile Така че няма как да го гушна и да го приспя, още повече че като го изкарам от леглото и той почва пак да беснее ooooh! Иначе единствениоя начин да не се побъркам като реве е просто да не му обръщам внимание : )Той реве аз му пея и накрая се заслушва и заспива. Но понякога не ми издържат нервите. Педито каза да му давам дормикинд, но хич не ми се ще Thinking

# 163
Булечка браво че се сети на време че миналата година за томбулата

Диде, миналата година нямаше номерца на пликовете, а всеки си харесваше плик и си го взимаше по симпатия!!!

Ето това са номерцата на самозалепващи листчета, направила съм до номер 30, дано се съберем толкова!!!

Аз Косьо го приспивам по няколко начина - с пеене, на ръце, като легна до него или на цица, понякога, много рядко, си заспива самичък Hug

Хайде лека и спокойна от мен!!!

# 164
Честит имен ден на всички Анита! С гордост да носят името си!

Общи условия

Активация на акаунт