Отговори
# 135
За подаръците ако искате  да кажем до 10лв, но да се организираме че няма времеееееее

Аз съм съгласна!!! Може да се измисли нещо много хубаво до тези пари!!! Hug

Гале, честита количка, много е хубава, все по хубави места да ходите с Жорката!!!

Дани, браво за избора на менюто Hug

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 19:52 от Bulechka™

# 136
  • София
Привет Simple Smile
И аз съм съгласна за подаръците Peace
Мишонка, много, много силно стискам палци всичко да е ок с крачетата на Мила  Praynig  Praynig PraynigМного е сладка на клипчето  Heart Eyes ми добре си се справя детето  Hug ама що напреки ги пъхат тия лъжици  newsm78 и Николая така прави.
Честити ходещи крачета на Калина на Мирама и на Яси  на Танини Hug Hug
Охххххххххх, абе това моето дете като ме види, че седя на компа и истерясва Crazy После ще пиша пак.
 Hug

Дописвам си Wink
Булечка, поздравления за новото умение на Коско   Hug И Ники за 2-3 дни свикна да пие от шише със сламка, а първият път като и дадох цялата се намокри да пие и плое  Laughing
Мпулле, целифки и на двама ви със Станислави  Hug Голяма игра падна на партито, а  Grinning
Ескарина, много неприятно това с млякото  Confused ...просто не знам какво да ти кажа  Hug
ДаниHug Много добре сте съобразили менюто, та и постещи и диетуващи да са доволни  Peace
Маграт, радвам се, че ще се запознаем с Еличе и теб  Grinning
Гинче, Меги, бързо да минава тази кашлица  Praynig
Галентинас, със здраве да ис я ползва Жоирето таз каляска. Много е хубава  Simple Smile
Ники ме обърква по цял ден, както и вашите мишоци предлопалагам  Wink Нищо  ново около нас, освен зъби  Mr. Green
Хайде стига толкова от мен.
О, щях да забравя Честит празник на бивши, настоящи и бъдещи студенти  cheers
Хубава вечер на всички    bouquet  bouquet  bouquet  :bouquet

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 19:18 от geriing

# 137
  • Банкя
Лелееее, колко е замряла темичката Naughty

Добро утро!

Едно кафенце да я поразбудя малко Hug

Честито на поразхубавилите се с по още една година
през уикенда Пра и Лени!
Много здраве, щастие и любов!
Честито и на именниците!
Честито и на празнувалите вчера студенти!

Аз само накратко, че имам работата за целия китайски народ и това кога си я свърша, зависи колко ще почивам по празниците Rolling Eyes

Марти е на гости при баба му и дядо му в Пазарджик, но в събота си го взимам и сме на линия за партито.

По повод подаръците, аз лично мисля че по-добре те да са поне до 15лв, да не напиша 20лв. Но това си е мое мнение и само го споделям, за да бъде обсъдено. Ще се съобразя с общото решение на компанията. Hug

Лек и успешен ден!

# 138
Честит имен ден на всички, носещи красивото име Ана !
Честито на малките принцеси на Ushco, red gire /къде се изгуби?Добре ли си?/
Честито и  на всички  други празнуващи !

Студентите  Hug Hug Hug Добре ли отпразнувахте? Ехх, че купони бяха в доброто старо време ..... Tired Laughing

Вили вече е добре. За сега положението е овладяно. И според мен имунната система доста отслабва при зъбоникнене, особено при кътници. И с Криси изживях един ад с тез кътници. Само че апетита още го няма... Rolling Eyes Така ще е .Боли ги миличките   Sad
Айде че тръгвам за баткото ученик  Wink
На всички  Hug Hug Hug

# 139
привет за всички
Честито на всички именници днес!
Честито и на всички студенти настоящи и бивши!
Честито на патерица на Ели!
Всички да сте живи и здрави и много щастливи!

Меги да оздравявате бързо
Гале честито ви возило
Мишонка, страхотна е Мила, стискам ви палци да сте добре

хубав ден на всички

# 140
  bouquet Честит имен ден на на празнуващите. Да са живи и здрави малки и големи.

Ще ме извините, че не съм чела назад. вчера опитах и попаднах на ...неособеносимпатични писания, та реших да пропусна. Ще наваксвам с информацията в движение.

За подаръците предлагам 10 лева/не че не е по-добре 15/ и да е дървена играчка . Ето нещо подобно например:
http://shop.danet.bg/index.php?cPath=73_229
или пък в Джъмбо има много красиви дървени пъзели и то доста евтини - под 10 лв, можехме да вземем еднакви за всички, но сега  newsm78 няма време за събиране на пари.

# 141
Привет мамчета Hug

Акси, мерси за кафенцето Coffee  bouquet

Венера, чудесно е, че сте овладяли положението Hug За апетита не се притеснявай ще се върне smile3521

Честит имен ден на всички празнуващи именници!

# 142
Привет и от мен!!! Hug
Честити имен ден на всички празнуващи днес!!!
Да сте здрави, щастливи и много усмивки!!!

Акси, мерси за кафенцето!

За подаръците и аз мисля, че 10 лв. е добра цена!!! И мисля, че всеки ще избере много хубав подарък, няма как да стане всички да купим дървени или други играчки Sad според мен!

Хайде хубав ден, вече няма търпение да се видим!!!

# 143
Честит рожден ден на Ели на патерички да си все така усмихната и да те радват всички вкъщи!

Ех тия Анита Hug много празници много нещо:)

маграт аз без да искам съм уцелила с подаръка, част от него е дървен пъзел. Взех и на Гери такъв много му се радва:) Party

# 144
Добър ден банда,
първо да честитя именния ден на тези които празнуват денс.Да са живи и здрави!  bouquet

А сега да се оплача,поръчах на МИла кухнята на Фишер Прайс и уж всичко беше наред и сега ми пратили писмо,че ми отказват.Не разбирам много английски,ако някоя мама може да ми помогне да ми преведе,да каже да й пратя емейла.Много се ядосах.Тук тези играчки са с безбожни цени.

Другото,терапевта-ортопед ще ни види чаак в петък,за тогава ми дадоха час.Карай,важното е да ни види и да не е много сложно това с крачетата.

А днес да ви кажа на каква простотия ще ходя.Да давам отчет на държавата къде,как и защо съм си харчила парите от моята кредитна карта като съм била в България.И фактурите ми искат,билета ,копие от паспорта и т.н.Какво ще кажете,минахме ние през комунизма едно време,та сега ни тряснаха и тука,аман,до кога незнам.Ако не ида ,догодина няма да мога да си ползвам кр.карта ако пътувам.
Изчезвам да се оправям,че там има едни опашкиии,си е...ло мамата.Прегръдки на всички. Hug Hug Hug

Забравих,Маграт добре завърнала се,липсваше ми Hug Hug Hug целувки на Еличка и кака Неда.

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 01:51 от mishonka95

# 145
Мишонка направо като те слушам и се чудя как може да има такива правила в такава голяма държава. Прати мейла да видим защо не ти дават поръчката Thinking

# 146
  • Банкя
Мишонка  Rolling Eyes Това направо си звучи страшно...
Ти откъде сe опита да поръчаш кухнята на Fisher Price? От някой американски сайт ли? Аз къщичката на Марти я взех от тук чрез посредник, защото не доставят до BG, но до вас може и да изпращат. Peace

За подаръците - няма проблем, нека да са до 10лв. Hug
Аз лично обаче няма да взимам от дървените, защото като го знам Марти как хвърля всичко, ръкомаха и сам се удря понякога, представям си какво ще стане, ако му попаднат такива играчки. #Crazy
Намислила съм друго. Mr. Green

PS: Сега, като разгледах, видях, че повечето дървени играчки са за над 2 или 3 години, само някои са за над 18 месеца. Rolling Eyes
Да разкажат майките, които са купували такива играчки, дали се забавляват малките с тях и как е безопастността. Мерси! Hug

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 15:50 от Акси

# 147
 newsm78 хубави са дървените играчки...ама аз да ви кажа от личен опит защо пише за по-големи деца. На Жорето му подариха дървени купчета такива като кутийки може да си ги слага 1 в друго, цветни с много красиви картинки, и да се лапат нямало проблем били с безвредна боя рисувани...так ами обясни човека който ни ги подари.....да ама само след 10 минути ooooh! Жорето беше изръфал 1то, целия му език беше в дървесинки..как не се заби някое незнам...подходящи са може би като спрат да лапат всичко или ....абе зависи си от детето има деца си играят съвсем нормално стях...ама моето все гледа да хапне дървесина/нали беше изгризал и решетката на леглото/. Crossing Arms

# 148
написала съм КУПЧЕ хахаха..нещо ми се скапа нета не ми дава да редактирам..хи-хи...ква съм неграмотна Simple Smile

# 149
За подаръците - няма проблем, нека да са до 10лв. Hug
Аз лично обаче няма да взимам от дървените, защото като го знам Марти как хвърля всичко, ръкомаха и сам се удря понякога, представям си какво ще стане, ако му попаднат такива играчки. #Crazy
Намислила съм друго. Mr. Green

Aкси, и аз имам такива съображения за дървените играчки и също друго съм решила да взема до тези пари!!! Hug

За томболата с подаръците има следната идея: - дано да ви допадне и на вас - да залепим на всеки подарък листче с номер (аз ще ги направя и донеса) и от други листчета с номера (и тях ще донеса) всеки да си изтегли номер и да си взема подаръка със съответното номерче, а не да си харесва подарък, както беше миналата година!!!

Общи условия

Активация на акаунт