Отговори
# 120
Много благодаря за сърдечните пожелания и красивите букети - и тука и на лични  Hug  bouquet

Мишонка мила, съчувствам ти за тревогите и дано се намери най-доброто решение. А иначе с голямо удоволствие гледам клипчетата на Мила - мнооого е сладка!

Булечка, забравих да ти кажа, че последният плетен комплект е просто трепач - тука при нас такива плетени дрешки са много търсени.

Танини, честито прохождане на Яси - все на хубави места да го отвеждат тези крачета!

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 06:56 от Лeни

# 121
мишонка  Joy страхотно хапва сама МИЛА ама ти по-голяма лъжица не можа ли да дадеш на детето бе Mr. Green
честити ходещи крачета и на Яси.Танини давай снимки на веселата банда!
 Лeни   Hug  Rolling Eyes и аз не обичам да си празнувам РДто!  Embarassed
Mpulle книжките и ние ги ядем..ех твърди, но успява да си отхапе и след това вадя парчета от устата му, затова сме още на тези найлоновите Rolling Eyes кога спират да пъхат всичко в устата си? Зъбите изникнаха..та кога ще спре?
Гинче, Меги дано бързо им мине кашлицата на пронцесите! Praynig
Булечка  Shocked кога намираш време и да плетеш? Аз нямам нерви за това...а да шия гоблени Crazy явно не ми е силата ръчния труд Whistling
master333 не знам за играчките-сигурна съм , че всички срещаме проблеми там, просто децата са любопитни и са жадни за нови емоции, впечатления затова може би бързо им омръзват.Скриваш играчката след 2 дена пак я даваш..аз така имам 2 кашона от 1 вадя "нови" в другия сллагам след като омръзне, като свърши 1я кашон ги разменям. newsm78
Ай де лек ден на всички! И никакви болни деца и майки!  bouquet

# 122
  • някъде там
Честит рожден ден на Лени!!!Много да те радва Ноли и неговия татко!
Най-родовно ви чета и ви се радвам Hug
Честити ходещи крачета на ЯсиМного да бяга , но да слушка мама. Peace
Гале, страхотна е количката.Много ми хареса.Честито вземане на изпита.Дори за миг не съм си помислила , че няма да го вземеш.Жорката е голям сладур и много искам пак да го намачкам.Живот и здраве като дойда във Варна непременно ще се обадя. Peace
Мишонка , мила е голям сладур и как хубаво се храни.Моето диване ... това е мисия невъзможна.Сигурно в дупето и има хиляди дяволчета.Когато и баткото е вкъщи лудницата пълна.Събота и неделя мъжо беше втора смяна и аз слетобедите бях стях.Чесно да ви кажа на края на вечерта и себе си не понасях.Как пък никой не се сети да ми се обади и да каже -Доведи децата малко вкъщи Crossing Arms Даже изречение на майка ми по този повод направих.
Относно подаръците....Писнало ми е да събираме буклуците на магазините.После с чувалите хвърлям.Криси иска кораб ама като истинските с платна.Сега ще търся такъв от магазин за сувенири.Разбралисме се снего , че ще получи парички да вземем или нов монитор за компютъра му , или ново бюро. newsm78Просто от тоя компютър не остава място където да седне даси пише или рисува.Малкия терминатор не оставя никого на мира, чак ми е жал за детето Confused да ,но как да реша проблема питам се   33uu
Какво исках да ви пиша незнам още.
А да относно подаръка за Маги newsm78 Май няма да купувам такъв , или най-много да вземем една количка за кукли.Към момента никакви играчки не могат да и привлекат вниманието.
Сега ще отивам да пия кафенце , че след малко излизам да работя.Мъжо от днес е отпуска и поема грижите за децата Crazy
Ето малко снимки , които останаха от апарата преди малък терминатор да го счупи...Сега и него трябва да поправяме Thinking
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9277025

# 123
Здравейте момичета  Hug,

Исках да потвърдя, че ще дойдем с Еличето на 13 и да попитам по-големи каки и батковци ще има ли? Наде, парички на кого?

Танини честити ходещи крачета на Яси Heart Eyes

Мишонка  Hug Heart Eyes много сладка Мила

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 11:16 от маграт чеснова

# 124
честит празник на всички бивши ,бъдещи и настоящи студенти

# 125
# 126
Привет и от мен Hug
Честит празник на всички бивши и настоящи студенти!

Коки, днес бях в Джъмбо и се загледах за количката, която търсиш. Цената й е 99,99лв / сиреч 100лв/ и я има в цветове - оранжево и червено.  Peace
Момичета , в събота и неделя не е за ходене в Джъмбо.Лудницата е неописуема
И ние в събота ходихме до там, наистина  е така smile3511! Успяхме да вземем подаръчета набързо и айде беж да ни няма travel Joy

Честити ходещи крачета  на Яси!!!

Мишонка, страхотна е Мила Hug!

Илонитка, много са сладки двамата! За добирането до компютъра и ние сме така, много е трудно да седнеш ако е будна. Все тя да е пред него и да натиска всичко #Crazy

И аз да питам за партито: разбрахме ли се ще носим ли подаръци, томбола или..... newsm78

Айде лек и усмихнат ден  bouquet  Отивам да  cook

# 127
Здравейте!
Честити ходещи крачета на Яси! Ей сега вече стана страшно при Танини  Laughing
Маграт ужасно се радвам, че ще дойдете на купончето  Party За батковците и каките да кажат другите дали ще водят, но по принцип не е проблем. То въпроса май е дали ще има и други, че да им е интересно, нали така? Та аз нямам думата тук  Rolling Eyes
Мишонка страхотна е Мила! Как си яде сама само Hug При нас, както при Маги, това е мисия невъзможна. Изобщо не мога да си го представя даже  Laughing Чакаме доклад от травматолога, да знаеш.
Относно играчките, май всички са така. Не се задържат повече от 5 мин. на една играчка. И това е нормално, както е обяснила Галето. Аз не ги сменям обаче, тя сама си ги сменя  Blush Оставила съм всичко в кофата, тя си рови вътре и си избира. Друг е въпроса, че по-често избира не играчка, а нещо друго - я обувка, я някакви съдинки от кухнята, я легените от банята. Ама не ми пречи. Нека си се занимава с каквото иска, само да не закача мама на компа  Laughing
Мамуте стига размахва тия уши! Драсни някой ред де!
Честит празник на всички студенти! И успешно завършване!   bouquet
Изчезвам сега да допивам кафе и да търча за цигарки, че свършват  Heart Eyes

# 128
Булечка браво на теб много сладки дрешки си спретнала на Косьо Peace

Булечка, забравих да ти кажа, че последният плетен комплект е просто трепач - тука при нас такива плетени дрешки са много търсени.

Булечка  Shocked кога намираш време и да плетеш? Аз нямам нерви за това...а да шия гоблени Crazy явно не ми е силата ръчния труд Whistling

Благодаря ви, момичета!!! Embarassed

Танини, честити ходещи крачета на Яси!!! Hug

Маграт, много се радвам, че и вие с Еличка ще дойдете да се видим!!! Hug

И аз да питам за партито: разбрахме ли се ще носим ли подаръци, томбола или..... newsm78

Да и аз това искам да питам!!! newsm78

Честит празник на всички, които ще празнуват днес!!!

# 129
Привет и от нас Laughing

Аз да си кажа първо за партито че както е тръгнало я допиша я не ooooh!
Поръчали сме платата като сме гледали да има и за мамите които постят и са на диета Heart EyesНадявам се на всички да им хареса и много се радвам че ще се съберем за да се видиме Heart EyesПо последния списък с мисля че 26 човека се пада по 14 лева на човек+10 за детето и това е.В тези пари не влиза нещо за пиене което всеки на место ще си поръчва Peace
Тъй като според мен повечето мами са ЗА подаръци мисля да взимам Mr. GreenДа издам че имахме идея и за Дядо Коледа,но поради липса на костюм май се отказахме за сега Heart Eyes

Маграт много се радвам че и вие ще дойдете Grinning Аз все още се чудя и не знам дали ще я водя нашата кака с нас Thinking

Танини честити ходещи крачета на Яси  bouquetДа го водят само напред към успеха Heart Eyes

Мишонка Мила е просто прекрасна Hug за нас храненето сами е мисия невъзможна и в близко бъдеще не виждам как ще стане ThinkingСтискам палци всичко да мине без проблем при травматолога и да се похвалиш после с добри резултати Peace

Илонитка страхотни сладури си имаш в къщи Heart Eyes

Гале честита количка много е хубава.

Честит рожден ден/на патерици/на ЛЕНИ  bouquetМного здраве и щастие Heart Eyes

Честит празник на всички студенти   bouquet само безпроблемно взети изпити

# 130
Искам много да благодаря на момичетата, които провериха за количката  
Пра, Геринг, Джаз , много ви благодаря Hug  bouquet

# 131
Дани, за какви подаръци говорим? До каква сума? Ако можеш да ми даеш подробности Praynig

# 132
Здравейте и от мен. )))
Аз съм с едно бързо въпросче към софийските мами. ))))
Трябва да стигна от централна автогара до гранд хотел София. ))) С какво да се придвижа ми е въпроса. )))

# 133
Дани, за какви подаръци говорим? До каква сума? Ако можеш да ми даеш подробности Praynig

Да, моля!!!

Може и за по-малко пари да е, дори символично да е подаръчето, но остава чудесен спомен, ние още си ползваме подаръка (едно прекрасно одеалце) от миналата година и все споменаваме "нашата Снежанка" - Рали - с добро!!! Hug

Аз да се похваля - Косьо вече се научи да пие от сламка, много съм доволна!!! Научи се само за 3 дни!!! Hug

Ето и по една следобедно кафенце: с и без сламка Grinning

Здравейте и от мен. )))
Аз съм с едно бързо въпросче към софийските мами. ))))
Трябва да стигна от централна автогара до гранд хотел София. ))) С какво да се придвижа ми е въпроса. )))

Mirama, можеш да стигнеш с трамвай номер 1 или 7 до църквата "Св. Неделя" и после около 300 метра пеша, до Народния театър!
Дано съм ти била полезна Hug

# 134
Mirama с трамвай 12 май ще е най лесно. От Централна гара излизаш на спирките на трамваите на Христо Ботев и от там а 12-ката до Славейков Peace Може и тролеи да има ама не ги знам коит ходят до там  Rolling Eyes

Мишонка браво на Мила  Hug Ние такива упражнения не правим когато дам лъжицата почва да я мята с все сили  Crazy

За подаръците ако искате  да кажем до 10лв, но да се организираме че няма времеееееее

Ето и малко снимки от партито вчера http://www.mpulle.snimka.bg/album.php?album_id=316219&pid=9277961

Общи условия

Активация на акаунт