Отговори
# 105
Здравейте! Hug
 Мишонка, съжалявам за стресвата ситуация, която си преживяла и дано скоро Мила да си оправи краченцата.
Искам да ви попитам нещо за един подарък който реших да взема на малкия, но то малко е като след "дъжд качулка". Взех му басейн с топки, като басейна е във формата на автомобил. Смятате ли, че е удачно!? Дали е интересно за малките!? Много ми е трудно с тези играчки, вече незная как да го занимавам - каквото и да му дам проявява интерес за 5 минути и го хвърля. Книжките само ги яде, добре че са ствърди корици иначе досега да са скъсани. Като се храни трябва да го занимавам с нещо иначе неиска да яде. Незная мамите с опит какво ще кажат, но аз мисля че между една и две годинки май е най-трудната възраст. Хем са малки, хем не са ooooh!

# 106
Коки, днес бях в Джъмбо и се загледах за количката, която търсиш. Цената й е 99,99лв / сиреч 100лв/ и я има в цветове - оранжево и червено.  Peace
Момичета , в събота и неделя не е за ходене в Джъмбо.Лудницата е неописуема , няма разминаване. Не ми издържаха нервите и бързо се прибрахме, не можах да харесам подарък за Румбата. Sad

Мишонка, стискам силно палци  Praynig това с краченцата на Мила да не е толкова сериозно и бързо да се оправят, пък дори и да трябва да носи нещо по - специално , важното е да има резултат. Peace

# 107
  • София
Здравейте, аз пак се загубих и на бързо минавам да се отчета. Въобще не мога да се добера до компа последните дни.  ooooh!

Първо честит рожден ден на патерички на Поли!
newsm51 newsm51 newsm51
Честит рожден ден на Лени!
newsm51 newsm51 newsm51

Да сте живи и здрави, много, много щастливи и обградени от любов! Да ви слушкат много малките сладурковците, да ви радват и мъжете много да ви глезят!  Hug

Честит празник на патерички отново на всички, които празнуваха Никулден!

Не съм чела последните страници, така че отивам да се наваксвам!  Mr. Green

# 108
Добро утро от мен.То при вас вече е вечер ама аз тук си пия сутршното кафе и се ядосвам,че нямаме вода от снощи. #Cussing out

Тристе,мимоза
-ами тук така ги водят,те всъщност са травматолог-ортопед.Мила се роди с  дясното краче леко извито на вътре,но това го е забелязал травматолога още в клиниката,сигурно педката го е викнала.Та водихме Мила ,беше на 3-4 месеца да яа види.Каза,че се е пооправило ,то аз да ви кажа гледам ине виждам разлика,ама човека си знае работата.После каза,като проходи пак да я заведем.Но тогава се сещам,че ми каза,никакви обувки ортопедични,никакви каиши,че имало по-модерни неща сега.Но може би е било за тогава,сега другата седмица ,може би още утре ако преглежда ще я заведа.Но нейното Меги,не знам,май няма да е толкоз от пампата,защото са криви от коленцата надолу.Имам мъгляв спомен ,че баткото беше и той така,ама не съм го взимала на сериозно,и сега си е с прави крака,ма знам ли,то до човек.Да не се тормозя аз предварително,чичо доктор ще каже.Благодаря ви мами за милите и успокоителни думи,Венерче малко ми олекна,като сподели за момиченцето.Дано Велински се оправя бързо и не е сериозна работата.Меги и Кари и тя бързо да се оправя.Катето и тя. Hug Hug Hug
Гале -честита ви нова количка,със здраве да си я ползвате.Ние сме с Макларън,не е падала с количката.Ама последно време я ползваме да си носим чантата там,а Мила върви пеша ,все в различна посока де.Баща й бяга след нея,щото аз искам количката,баща й вика не я взимай и аз тогава казвам,ами тогава ти ще я гониш и ти ще я носиш и  така се оттървам аз от гонката. Laughing
Айде изчезвам сега да се оптам да поизчистя с прахото.Да видим малкия звяр дали ще ме остави,че от прахосмукачката реве ужасно.
на всички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 109
Честит рожден ден Лени!

# 110
  • София
Честит рожден ден и от мен, Лени! Hug

# 111
Честит рожден ден, Лени!
Много здраве и щастие ти пожелавам Hug

# 112
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИ!

Пожелавам ти здраве, дълъг живот, много късмет и най-прекрасните мигове със семейството ти!!!

# 113
  • София
Eли, честит рожден ден !!!

Пожелавам ти всичко онова, за което мечтаеш да се превърне в реалност!!! Бъди щастлива!!!

# 114
Честит рожден ден, Лени!
Много здраве , късмети щастие ти пожелавам

# 115
Честит рожден ден, Лени!

# 116
  • София
Честит рожден ден, Лени! Много здраве, щастие и незабравими мигове!

Честит рожден ден и на Пра; честито и на всички именници вчера!

Да се похваля - Яси проходи  newsm68 днес се пусна изведнъж и няма спирачки  Laughing, взема дори завои и се обръща

# 117
честити ходещи крачета  на Яси

# 118
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИ Hug
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ
И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ ТИ МЪЖЕ Heart Eyes

Честити ходещи крачета на Яси  Hug

Ние днес бяхме на коледно парти и Станислав се запозна с дядо Коледа Simple Smile Първия път го гледа доста подозрително, но втория  добрия старец го подкупи с подарък и сладура ми дори реши да седне в него  Laughing Имаме много снимки но утре ще се отчета че не съм ги качила Simple Smile Много се надявах да се засечем с Рали и Ивко но ...................не се видяхме Confused

Мишонка много ми стана тъжно за сладката Мила  Hug Дано бързо да отмине всичко  Praynig Но си абсолютно права че трабва да вземеш мерки за да не стане така че някой ден да те обвинява че не си обърнала внимание на проблема когато му е било времето Thinking Целувки на танцьорката от нас  Hug

Булечка браво на теб много сладки дрешки си спретнала на Косьо Peace

Гале да не забравя да ти кажа че си нашата гордост Hug Сама с дете и пак успя да се справиш с толкова трудни изпити smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 Честито и за новата количка Simple Smile Да си я ползвате със здраве Hug

Мечтание аватара ти е трепач  Peace няма да питам обаче къде слага подаръците  smile3505 newsm03

master333  и Станислав се впечатлява от играчки точно за 5 мин. и за това вече се отказвам  Crossing Arms никакви играчки докато не прояви интерес Crossing Arms А книжките и ние ги ползваме за да ги ръфаме newsm61 много се дразня  от това аз толкова много обичам клниги и всеки месец почти купувам нови но той насбара ли ги с книгата е свършено #Cussing out

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕх Меги много за малко си бяхте в Сф  Sad и пак не можахме да ссе видим  smile3538 за което съм изцяло аз виновна че така и не успях да се организирам Embarassed ох и никакво разболяване  Hug Hug Hug

Хайде лека нощ от мен   bouquet  bouquet

# 119
Ех,честити ходещи крачета и на Яси.

Ето едно клипче на Мила как се храни самичка.На който му се гледа  http://www.youtube.com/watch?v=0C8EqJw2oWg

Общи условия

Активация на акаунт