Отговори
# 90
Честит имен ден на всички! Бъдете здрави и весел празник!
Честит рожден ден  Пра да си здрава щастлива и обичана
На нас ни изби и втория кътник много много трудно с температура, растройство и безсъни нощи
Гале ще мине бързо времето като си заедно със малкия палавник  Hug Ох да можех аз да изпратя нашия татко за известно време някаде на далече, не че е лош ама това негово мърморене понякога ми идва много

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 00:05 от Мечтание

# 91
Привет на финала на днешния ден Simple Smile
благодаря на всички за пожеланията! Връщаме ги стократно  Hug
Честит имен ден на всички именници и Честит рожден ден на Пра! Много здраве, щастие, късмет!

загубихме се ние по технически причини ама както и да е ....
именния ден мина добде, в сряда правихме и прощъпулник хвана си една банкерска паричка и калкулатора, снимки обещавам до няколко дни че не са у мен още.

Гале, прегръдка и от нас  Hug и честито за изпита
Валентина, честито дипломиране   bouquet спомням си каква радост беше
Кремена добре дошла  Hug
Мишонка стискам палци да е добре Мила, страхотна танцьорка е  Hug
Меги, тази Кари голяма любовчийка, а тати как реагира?
Мечтание, дано следващите по-леко да изкарате,
Ние пък от 3 месеца не сме вадили зъби

Щях да пиша и за яслите но виждам че вече следите темите  Peace

и така лека нощ, утре забягваме пак но за малко
целувки

# 92
Привет мамчета и пухкави дечковци.....  love001

Малко след полунощ ама и аз да се включа в поздравителните адреси.
На всички празнуващи желая здраве, щастие и дни
                                      изпълнени със слънчеви лъчи....

Сега да ви докладвам. За два дни успях да откажа Ивайловче от пристрастяването му към шишето със сок. Три безсънни нощи и дни с кански рев преди заспиване и е готов нашият юначага. През нощта, като измрънка за сок аз му тикам шишето с вода, а той все едно циан калий му давам, реве та се къса, но аз упорита и така на третата вечер, само като му приближа шишето с водата лапа си биберона, обръща се на другата страна и заспива спокойно. А през деня, като му се приспи започваме леко да се тръшкаме и да не знаем какво искаме, гушкам го казвам му "на-ни, на-ни, на", той започва да повтаря, обличаме пижамата, слага си биберона в устата, мята си една любима възглавничка над главата и заспива сладко-сладко. Пълен отличник е за сега (да видим до кога).
Това е слънчеви за сега.
Нека ви е слънчево, цветно и нежно...... newsm51

# 93
Момичета, много ви благодаря за милите пожелания! Много, ама много мило ми стана! Hug Hug Hug
Купонът свърши и аз съм гроги. smile3507

Честито на всички именници / на патеричка вече/  ! Много здраве , щастие и късмет навсякъде и във всичко!!! : Hug Hug Hug

Честит рожден ден на Лени!!! Нека дните ти бъдат изпълнени с радост, вечерите с топлина , а годините с младост!!! bouquet  bouquet  bouquet

Снежанка, весело изкарване в Банско.  Peace Ех, здравей живот!!! Grinning
Нелкин, хемоглобинът на Румен на 1 год. беше 110 и педката каза на долната граница е  и дотам. Не съм пускала изследвания след това. Rolling Eyes
Валентина , честито дипломиране. PeaceМного професионални успехи! Hug
Кременаwelcome
Мирама, честити ходещи крачета и вас. smile3539
Гале, много ми е мъчно така. Sad
Мишонка, дано при Мила всичко да е наред с крачетата. Praynig Пиши какво е казал травматолога.

Видях , че и снимки сте пуснали , ама ще ги гледам утре / т.е. днес вече/ , че едва гледам. Tired

Hug Hug Hug

# 94
Здравейте пак.

newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЕНИ(ЕЛИ) .ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА ,МНОГО ЩАСТЛИВА И САМО НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА. newsm59

Да кажа сега за нашата консултация.Килата не сме ги качили.Но пък сме порастнали с 2,5 см за 2 месеца.Много странно,че не е качила нищичко,чак се притесних.Ама докторката каза,че щом е порастнала на см толкова ,да не се тревожа ,имало моменти когато децата растяли само на см.Ма и то мойто не се спира бе,по цял ден ходи напред назад.Значи 10,800 гр. и 75,5 см. За крачетата,педката също констатира,че вече е видима разликата в извивките на долната част на краката(от колената на долу) и леко стъпва на вътре .Каза,че това е или наследствено,което при нас малко е съмнително,нямам такива в рода нито аз нито мъжо,или каза,че просто костите  не са били готови още за товара на тялото при прохождането.Каза също ,че това се оправяло с терапия,или обувки специални или едни каишки,които се слагат на един колан на кръста и другия край е на обувката.Но вече крайната дума ще я даде травматолога,на който смятам още в понеделник да звънна да искам час.Боже какво ми дойде на главата,така ми е гадно,милото ми детенце сега да го мъча с разни обуща или колани.Ма няма как,за нейно добро е,инак като порастне,ще ми се сърди цял живот ,че не съм взела мерки да й оправя краката,все пак е момиче.Та ще трябва да ми стискате палци да не е нещо сериозно,та да се оправим бързо Praynig.
На консултацията госпожицата рева като съдрана при всяко приближаване на педката,едвам я прегледа,преслуша,баща й беше отвън,вика вий туй дете колите ли го какво го правите.После ни биха и ваксината против Варицела Зостер.В ръчичката,и на нея рева като луда.Но бързо й мина,оттам не свърват наще изпълнения.Оставям ги аз с баща й в нас и отивам на пазар.Връщам се наща със зачервено чело,спали на спалнята двамата и наща паднала от леглото.Таткото естествено ни лук ял ни лук мирисал,незнаел бил дали и къде се е ударила smile3511,вече за 2 ри път пада при него като спят fight.Оттам имаме друго падане,само,че тоз път без големи последици ,но баткото така извика,че аз щях да получа удар,баткото дори изяде един шамар по рамото ,луднах #Cussing out.После има и друго изпълнение,да не мислите ,че до тук са ни неволите.Правя аз нещо във фурната,отивам да го нагледам и отварям вратата на ,кога е дошла дребната и хоп слага си ръката на горещата врата отвътре обаче,на най-горещото.Слава Богу реагира много  бързо и си дръпна ръката веднага и няма изгорено,само леко се зачерви,ама имаше бая рев.Абе днес просто ми е каръшки ден и на мен и на Мила,за сега спи,да видим до сутринта дали ще ми сервира нещо друго.Та така с нас днес,само лоши изживявания.
Мирама -честито ви ходещи крачета и на вас.
Снежанка -весело изкарване на Банско.Никога не съм ходила там,мечта ми е от години.Искам снимки ако може.
Язния-браво за постижението със сока.Да видим ние с млякото докога ще го пием посреднощите.
Мимето ив-айде дай снимки на сладкия именник де.
Мечтание-страшен аватар. newsm74
Оставям ви,че такъв дълъг пост не съм писала отдавна.А и някои хора се събудиха и вика от стаята -А,А,А,А.Ама никой не й обръща внимание и сега ще ревне.Айде до утре. newsm47

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 05:26 от mishonka95

# 95
честит рожден ден ЛЕНИ! Бъди жива и здрава и много щастие и късмет!   bouquet
Мишонка  Praynig стискам палци да не е нещо сериозно и бързо да и се оправят крачетата на принцеса МИЛА!
По добре да носи сега подходящите обувчици и след време ще има страхотни прави крачета, всичко ще се оправи!
Да видим и ние на 5 януари какво ще каже ортопеда-нали имам притеснения, че ще се наложи да носим ортопедични стелки Outta Joint дано аз съм в грешка Praynig
pra давай снимки от купона..и ти бъди жива и здрава Embarassed аз забравих да ти честитя и на теб  bouquet
Мечтание не ти го пожелавам това да замине таткото....седиш си сам и си говориш сам, всичко сам..като нямам и баби наблизо.
Днес времето е кофти-ще си седим вкъщи определено.Купих си количка вчера CAM FLIP Rolling Eyes определено по-лесно я мъкна по стълбите.Харесвам си я оранжево и сиво...пробвах Макларъна ей така сложих Жорето стана и аха да се обърне newsm78 явно за по фини хора са...а тази той сам си я хареса  ..оранжево и сиво е.
лек и хубав ден от мен засега.

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 08:08 от galentinass

# 96
  • някъде там
гале, не се отваря линка.Искам да вида количката пък Crossing Arms
Мишонка и аз имам някакви съмнения , че Маги криви крачетат  Confused Тея дни ще си поискам направление за ортопед.
После ще пиша пак, че отивам да пия кафенце... Още не мога да видя какво пиша hahaha

# 97
# 98
galentinass права си наистина е така те за това са казали Внимавай какво си пожелаваш Желая бързо да минат дните и да прегърнете пак вашия тати
Не знам от какво е от безсъние покрай зъбките или от нещо друго но вчера в магазина когато попълвахме гаранцията на телефона вместо името на таткото написах името на Боби , усетих се ама ми стана неудобно от продавача и си замълчах
Мишонка аватара съм изпратила на дядо Коледа за заявка на коледен подарък
Все забравям да ти кажа каква чудесна танцьорка е Мила

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 10:01 от Мечтание

# 99

Честит рожден ден, Ели!!!
Щастлив живот, прекрасна младост,
Желая ти навред успех!
Да срещаш трудностите с радост,
да бъдеш истински човек -
wърви по пътя на живота,
обсипан с рози и цветя,
и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 12:22 от Bulechka™

# 100
ЧРД, Лени! Здраве, щастие и само радост! И естествено да те слушат двамцата ти мъже  Hug
Гале честита количка! Много добре изглежда на картинката, а щом ти е и удобна, няма какво повече да се желае  Grinning
Мишонка откъде го измисли сега този травматолог. Сега ще почна и аз да се вглеждам в на Катеринка краката. Пък тук дали пак травматолог трябва да се посещава  newsm78 Айде дано няма проблем при Мила и да не се налага лечение с обувки и каишки  Praynig
При нас нищо ново. Някаква кашлица със сополи има, но ще видим педката какво ще каже. Аз все си викам дано от зъби да е  Rolling Eyes Ама то пък всичко със зъбите да си обяснявам, вече е прекалено  Laughing Тази сутрин я намерих седнала на гърнето hahaha Дали пък вече не проявява интерес  Thinking Раничко е си мисля. Демек мързи ме да приучавам сега  Blush
Айде чао, че и аз кафенце пия като илонитка  Hug

# 101
Честит имен ден на всички празнували вчера!!! 
Честит рожден ден на Прана патерица!!! Да си жива, здрава и много обичана!!!

Честит рожден ден на Ели!!! Бъди жива, здрава, много обичана и уважавана жена и мама!

Валентина ,

Снежанка, весело изкарване в Банско. newsm19

Галеspoko hug

Мишонка, ще стискаме палци  fingerscrossed да няма проблем. Ама що на травматолог я водиш? newsm78 Не трябва ли да я консултираш с ортопед newsm78 Много кофти ден си имала #Crazy Тури му пепел и дано да отминат неволите!

Мимето ивsmile3501 за прощъпулника, чакаме снимките!

# 102
 Лени, честит рожден ден! Щастие, любов и нека успехите ти са повече от всякога!

Честит имен ден /на патерица/ на всички именици и специялно на Мпуле -празник на БУРГАС !   bouquet

Мишонка, бързо да влизате в релсите и никакви каръшки дни !Да ти кажа на моята приятелка дъщеричката и имаше доста криви крачета. Всички се притесняваха. Към 2, 5 г. вече и се бяха изправили. Щом няма ген не е притеснително. Разбира се , че всичко е добре да опиташ. Всичко ще се оправи, Мила е още малка  Wink
Гале, гадно ми стана , че пак си саминка. Ти си знаеш какво ти е. Хайде при мама в Разград по-бързо да ти мине. А времето до матр ще отлети, ще видиш  spoko
Само да кажа, че Велин ми го върнаха болничък . За пръв път сме с дрисък, сополи  Sad newsm78 Притеснено ми е. Зъбите също го мъчат. Има лека Т. Моля се бързо да се оправя.
Ние сега ще ходим в нашите да отбележим вчерашния празник, че днес всички сме на линия. Ммммм как обичам рибкааа.
Аватара на Мечтание ме накара да си помечтая  Joy
И друго имаше , ама послеее. На всички  Hug  Hug  Hug

# 103
  • София
Честит празник на всички празнуващи   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Само хубави емоции ви пожелавм.

Ние сме във Варна вече, стопиха ми се лагерите по време на прехода с кола. но пнямаше почти никакви коли - Никулден се празнува яко. Кари рева половината път, другата половина го проспа, та поне малко спокойствие имахме.

Мишонка, сигурна съм, че ще направиш всичко за принцеса Мила, но не се кахъри толкова, аз съм с криви крачета  Blush пък ако не кажа, не се вижда, ходя така, че да не се забелязва, не ми е пречило въобще, а отделно знам, че има спортове, които помагат за поправка на крачетата, май балет е един от тях. Важното е, че сте го забелязали. Много ви прегръщам и двете, аман от ядове. Клипчето на танцуващата Мила е страхотно, връщам се да си го гледам по н-пъти. С този усет за такт - направо в балетната школа. При мен точно от активно спортуване се изкривиха и то не самите кокали, а мускулът е навън  newsm78 как го обясних, но определено плуването НЕ Е спорт за момичета.

Илонитка,
и за теб важи същото. Но да знаете, че всъщност бебета по принцип са с О образни крачета, не знам кога точно се поизправят, но видимо  О-то се подсилва и от носенето на памперс. Довечера като я изкъпя ще опъна крачетата да видя как е при Кари и ще пиша.

Кремена welcome и от мен. Страхотна сладурана си имаш.

Мимоза, много е сладка малката - голями любовчийки са с моята.  Mr. Green

И ние с кашлица  Sad мамка му, сега се чудя дали да викам дофтор в къщи довечера или да изчаком записания час утре  newsm78
Мъжо ме гони от компа - та след малко пак ..........

# 104
Привет и от нас  Simple Smile

Не успях да се вредя вчера, та да поздравя малките именици!
Да са живи, здрави и лошото да е винаги далеч от тях!

Честит рожден ден на Пра (на патерици)[/size]!
Много любов и късмет на теб и всички около теб![/color][/b][/size]

Лени, честит рожден ден!
На теб също желая много любов и късмет!
Много да те радват любимите ти мъже!

мишонка, ще стискам силно палци да няма за какво да се притеснявате! Дано запизите час възможно най-скоро, за да не се притесняваш излишно!  Praynig Praynig
Гале, честита количка! Много ми хареса и на мен! Их, как ми се иска лекаааа  Crossing Arms
venera, това са си симптоми при зъбки. Може да растат кучешките, при тях се казва, че е най-трудничко.
Меги, добре завърнали се  Mr. Green
валентина, честито дипломиране! newsm18 newsm18 Повече да не се налага да четеш учебници!  Laughing Laughing
снежанка, приятно изкарване на Банско! И аз ще искам снимки после  Wink
mimeto_iv, и ти да се отчетеш със снимки, а и по честичко да пишеш  Hug
коки, казвай ще ни искаш ли за компания за обувки? Всеки ден можем от около 12 до около 14:30-15:00  Simple Smile

За кривите крачета-не се притеснявайте толкова! Нормално е да са такива, по кривички. Но това не значи, че ще останат такива! С времето се изправят. Мъж ми много се беше шашнал при Крис, че имал криви крачета, но започнаха да се изправят. А и нали им се развиват мускулчетата и т.н. Само спокойно  Hug

Дзвер заспа за малко, та отивам да наготвя  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт