Отговори
# 75
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!
ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ
!
newsm51 smile3525
Гале, ти си борбено момиче и ще издържиш....  newsm10Имаш Жори до теб... Не се нетъжавай...
 welcome Кремена.... Тук не е скучно повярвай...
Оставям ви девойки, защото имам доста работа вкъщи, а в 14ч поемам за Банско на фирмено парти и скам вкъщи всичко да е ОК, за да може на таткото да му е по-леко...
Хубав ден на всички....

# 76
Еха много празници днес Simple Smile

Честит имен ден на
 чаровната красавица Николая 
и на сладките бандити  Ноли и Ники  Hug Hug Hug Hug Hug
Пожелавам им да са здрави и щастливи дечица
Да радват и слушат мама и тати

Честит празник на Бургас на всички Бругазлии  Heart Eyes

Честит рожден ден на Пра Hug Hug
Да си здрава и много щастлива  Поли 
Нека малкия сладур и баща му те радват всеки ден

# 77
Честит празник на всички празнуващи и носещи имена на светеца Николай!

Честит рожден ден на Поли Пра!
Винаги весела,и все така усмихната да бъдеш Поли и много обичана от любими мъже!

Честит празник и на банкера!
Кремена добре дошла  Hug Hug Hug Много сте сладки!
Галенце   spoko

# 78

Честит имен ден
на всички празнуващи днес именици!!!
Да сте живи, здрави, много щастливи!!!

Поли (Pra),
Честит рожден ден!!!
Бъди добра, бъди щастлива,
върви с една звезда в нощта
и нека никога да не заспива
смеха на твоята устa!!!

# 79
Еха колко много празници днес Laughing Laughing Laughing Laughing

Честит рожден ден на Поли (pra) много усмивки и целъфки Heart Eyes

Честит имен ден и на всички именяци да си носят със здраве името Heart Eyes

Гале едно голямо  Hug от нас Геги и гушкай Жорито помага.

Меги, mimoza направо ме разбихте с тия целувки Joy Какво ще ги правите тия мадами незнам  hahaha

Айде, че днеска ме чакат да пълня шаран и какво ли още не  Hug

# 80
  • София
Честит имен ден на всички Никита и Ноли !!!
Да са живи и здрави  и с гордост  да си носят имената!!!
Честит рожден ден на Пра!!! Да си жива, здрава и много обичана от любимите ти мъже!!!

Галентинас spoko  Hug
Булечка, една от причините да  не пиша е, че ми е нещо депресивно Confused и нямам настроние за нищо... Страхотно комплектче на страхотен модел  Heart Eyes БРАВО на теб !!!
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания   bouquet  bouquet  bouquet

# 81
Честит празник на малките ни сладки именници!  Hug Много здраве и безброй усмивки!  Heart Eyes
ЧРД на Пра! Да я слушкат двамцата и мъже и много да я радват!   bouquet
Добре дошла на Кремена! И на малката и красавица!

# 82
Честит празник на всички и от мен. )))) Много успехи, здраве и щастие. ))))

Джаз у вас, трябват ми, защото не съм сядала на пианото от 5години, така си прашасва в къщи. )) Иначе имам клипче на Калина от вчера как свири на него, майка и като не се сеща. ))))
И може да не съм се изразила правилно, ама аз не искам нотите на самата мелодия на песните, искам им аранжимента. ))))

# 83
Честит Имен Ден на сладурковците именяци!

Pra, и на теб ти пожелавам да си безгрижна като детенце  Hug
Добре дошла на Кремена welcome

# 84
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес -малки и големи !!!   bouquet

Честит рожден ден на Пра!!! Да си жива, здрава и много обичана !!!  bouquet

Гале Confused  spoko    bouquet

KFILIPOVA   добре дошла при нас   bouquet

Валентина честито дипломиране! Гале честито и на теб взет изпит  bouquet

Снежанка приятно изкарване на партитоо! Party

Да се изкажа и аз за тръшкането и бибите . Тръшка се и то много добре ,придружено и със силин писък ,зачервяване на лицето и накрая рев до посиняване  Grinning ,гледам да не и обръщам внимание ,понякога си прави устенцата като на пате ,демек много нещастна,това е явно си е нормално ,абе борбено момиче Mr. Green
Бибата -може и без нея ,от шише пие к. мляко с успех ,а вода и сок разлива и плюе  иначе й давам и от чашка ,много й е интересно и се забавлява. Пристрастена е обаче към мен ,не мога да я отбия  Confused вечер като се върна и направо ще ме съблече ,гледам постепенно по малко да й отказвам ,ще ми се да приключваме с кърменето Confused

Меги ,Мимоза  Joy големи са сдладуранки малките ,татитата да му мислят ,то така е жените сме си май по-активните Mr. Green
Булечка голям си майстор  bouquet   
  ЕЕЕх щях да забравя да ви питам ,на Йо хемоглобина й е пак 106 докторката каза ,че е на долната граница ,гледам да не се шашкам,та има ли някой като нас и какво е казала докторката  ви newsm78. Незнам дали не се бъркам, Лени на Ноли не му ли беше  на 6 месеца такъв хемоглобина ,сега как му е ? Извинявай ако бъркам Heart Eyes

Хубав ден на всички и весел празник ,аз отивам да пия кафенце ,имам покана от мъж ми  Coffee  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 23:51 от nelkin

# 85
честит празник на всички Hug.Благодаря ви за топлото посрещане Embarassed

# 86
Ето ни и нас на бързичко.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НИКОЛАЯ,НОЛИ И НИКИ!!!МНОГО ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ Hug Hug Hug

ПРА-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН .ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА МАМА И СЪПРУГА!!!

След малко отиваме на ваксина и консултация,че пропуснахме точно на датата.
Мимоза и Меги-големи сладури тез малките любовчийки.Бащите ги виждам отсега с пушките.

Лени-аз откога ви каня да ни дойдете на гости,ти се спотайваш.Да им покажем на тез латинци ,че и българските деца знаят да танцуват.

КФИЛИПОВА-добре дошла,малката е голяма сладурана,а баткото е голям пич. Hug

Гале-много неприятно,че пак сте самички,ама поне си имаш Жорето,радвай му се и се отдавай на него,докато го няма тати,че после и изпит имаш .Ние сме тук,няма да скучаеш.Прегръдки за теб и Жорето. Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Два дена обикалям магазините за играчки и съм възмутена от цените,не знам в Бг как е,но тук е пълна анархия.Май няма контрол никакъв на цените.Харесах на Мила една кухня на Фишер Прайз и разликата е тройна от интернет и в магазина,та снощи я поръчах.Да видим дали ще ми я докарат точно за Коледа.Ет тази е http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10000&e=product&pid=44504.Харесах и други неща,но не мога да поръчам,защото тук имаме лимит за покупки по интернет,само 400 долара за 1 година,а аз поръчах от Малинчо сиренце,лчтеничка и други работи.Така ме е яд,а се чува ,че и въобще ще ни махнат харчовете по интернет. ooooh!

Друг кахър имам аз.Мила стъпва навътре ,и май са й кривички краката от колената на долу.Мисля след празниците да я водя пак на травматолог.Имало специални обувки за тази цел.Много се притеснявам,дали ще може да се коригира  Sad
Айде изчезвам да се обличаме за консултацията.До скоро . Heart Eyes Hug Hug

# 87
Набързичко да се разпишеме и ние докато не е свършил празника Laughing

Честито на прекрасните ни именници днеска  bouquetДа са им живи и здрави имената  bouquetМного да слушкат,да папкат и да радват мама и тати  bouquet

Честит рожден ден на Поли много здраве и любов и сбъдване на всичките ти мечти  bouquet

Весел празник и на всички други които празнуват днес  bouquet

# 88
Здравейте мами
Пра, честит Рожден Ден, мила! Да си жива , здрава и много обичана
Честит имен ден на
 чаровницата Николая 
и на сладурите Ноли и Ники , да са живи , здрави и палави[/center
]Честит празник  на банкера и на Бургас!
Гале-много неприятно,че пак сте самички,ама поне си имаш Жорката и  нас
mishonka95 дано  няма проблем с крачетата

# 89
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И БУРГАЗЛИИ! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО, МНОГО КЪСМЕТ ДА ВИ НОСИ СВ. НИКОЛАЙ!   bouquet

Поли (Пра) Честит Рожден Ден мила!!! От здраве, щастие и късмет да не се отървеш! Бъдете най-прекрасното семейство, обичайте се и ... се множете Румко иска сестричкаааа[/color]  bouquet Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт