Отговори
# 60
Аз днес съм като конска муха ама случайно някоя мама от София да живее близо до Джъмбо, или пък някоя скоро да има намерение да ходи до там?

# 61
Влизам за бързо, че ще тръгвам за работа.
Меги  mimoza° двете кукли направо да ги изядеш, от малки си търсят гаджета. Големи са сладурки, а татковците да му мислят от сега.
Да си кажа нашия татко страшно ревнува и не дава малката да я пипа всеки, а като дойде време за гаджета ще върви след нея сигурно  Joy
Гале браво за изпитите, заслужаваш си сега една хубава почивка по празниците и Жорката много да те слуша
Кремена добре дошла при нас  Hug
Айде ставам, че да не закъснея до скоро

# 62
Kремена!!! Хайде сега давай и на снимки да ви видим!!! Hug

Меги, Мимоза много са слдки девойките!!!

За количката, аз съм с "Aria"-та на Peg Perego и съм мнооого доволна, само 6 кила е Hug

# 63
Айде, върнахме се от разходка. Беше...ужасТ! Цялата площадка все едно само наша трябваше да бъде. Отива взема играчките на другите, пък ако не му ги дадат сяда на земята и започва да се тръшка. Аз като луда насам натам след него, че да не стане беля с някое дете. От де го измъкна този инат, незнам Sad Изложихме се много  ooooh! Но пък съвсем случайно се запознах с elcho и прекрасната Микаела  Heart Eyes Много порастнала, едни хубави големи сини очи...(марината и вярка да не четат  Blush )
mimoza, и ти не можа да отървеш малката, а?  Laughing Laughing

# 64
Коки, аз не стига че живея до Джъмбо, ами и имам намерение да ходя там през следващата седмица  Laughing

Казвай, какво да ти взема?  Grinning

# 65
Аааа, Джаз няма да те товаря чак да взимаш. Аз имам кой да ми напазарува в София, ама те не вдяват от бебешки работи за това имам нужда само от инфо.
Та интересувам се дали все още предлагат ония летните колички на Чико, като на Рали, и каква им е цената.

Че, ако хвърлиш едно око цена няма да имаш  Hug

П.П. И Булечка ми писа, но тя ще ходи чак след 15и, ти май ще я превариш  Laughing

# 66
Kремена!!! Хайде сега давай и на снимки да ви видим!!! Hug

Благодаря за топлото посрещане  Hug !!!

За сега снимки(макар и малко) можете да видите на    http://bgbaby.net/tonipresi/

Бих искала да   попитам към кого да се обърна за да бъда вписана на първа сраничка в списъка?

# 67
Здравейте момичета. )))

Аз имам една малко странна молба. ))) Спомням си, че имаше сред нас една мама музикантка, даже май бяха две. ))) Много моля ако все още чете и има ноти на Коледни песнички да ми пише на лични. )) Моите някъде съм ги затрила покрай разместванията, а Коледа вече наближи. ))))

Иначе да похваля Калина, вчера и купихме количка от София и цяла вечер си я разхожда в къщи. )) Вече се отпуска и минава към 2-3метра, понякога и повече сама. )) Но днес пък е на тема пълзене. )))))

# 68
Мирамче аз съм музикален инвалид ама ти заметнах нещо на лични  Whistling
Коки и аз искам по-лека количка имам много тъпо питане защо са до 15кг? Ми той Жорето почти толкоз ooooh!
KFILIPOVA   добре дошла при нас...а за данни добрия ОКТОМВРИ ще те уреди драсни му 1 лично съобщение  bouquet

# 69
здравейте момичета Simple Smile
много ми е тъпо и само ще се оплача, нашата как е със скарлатина Sad, сега ще сме под домашен арест а и да се похваля днес се дипломирах, Laughing
Гале честит взет изпит Hug
 HugKFILIPOVA  добре дошла   bouquet
mimoza° , меги  да му мислят бащите как ще опазят тез хубавици
ето и малко снимки на който му се  гледа http://www.snimka.bg/my_albums.php
потребител  valentinapeeva парола 131829

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 20:02 от valen_tina

# 70
  • София
Привет и от мен най - накрая  wavey
Кременаwelcome Много са ти хубави дечицата и колко много кукуригута има Преслава  Laughing Ники едва я одържам едно да и вържа  Laughing
Меги, Мимоза, приемате ли още една любоФФФчийка в отбора на принцеските ви  Wink Ники днес така натискаше и прегръщаше едно нейно приятелче, че чак паднаха на земята, жалко, че не носехме нито аз, нито другата мама  smile3509 Много са сладки  Heart Eyes
Меги, много ви е хубаво жилището Heart Eyes Дано се напълни само с радост, детски смях и още един чифт крачета  Hug
Галентинасsmile3501 за изпитите!
Булечкаsmile3501 за плетивата ти, много са красиви  Heart Eyes
Коки, ако не ми мине котка път, утре ще се занесем до Джъмбо, та мога да хвърля едно око на количките Peace 
Венераfingerscrossed болести  да не ви навестяват вече  Naughty
Валентина, големи сладури са дечицата ти  Heart Eyes
За тръшкането Николая го владее с пълна сила, ляга на асфалта, пищи, а аз само чакам да свърши. Преди побеснявах, но видях, че като не и обръщам внимание по-бързо и минава  Crazy
За бибите - пристрастена, точка Не знам как ще я отказвам  Rolling Eyes
Благодарности на Дженка, Надето и Дани за организацията на партито  bouquet  bouquet  bouquetЧакам с нетърпение  Party

Hug за всички, които  не споменах
Хайде толкова от мен, утре пак     bouquet

Забравих  ooooh! относно подаръчетата за събирането аз съм съгласна с всичко, което  решите. За мен лично най-големият подарък е, че ще бъдем заедно  Party

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 22:05 от geriing

# 71
Булечкаsmile3501 за плетивата ти, много са красиви  Heart Eyes

Благодаря ти!!! Embarassed  bouquet Навестявай ни по-честичко!!! Hug
Ето и обещаните снимки на Косьо с най-новите му жилетка и шапка

Клик върху снимките

Лека и спокойна вечер на всички!

# 72
Коки, ще погледна и ще ти пиша после  Hug

Мирама, имам коледни песни само в аранжимент за соло джаз пиано, не мисля че ще ти свършат работа обаче  Joy
За какво са ти ноти на коледните песнички обаче се чудя? Те са лесни,  знаят се от всички и не би било проблем да се свирят и по слух  Peace

KFILIPOVA , добре дошла! Много чаровна и лъчезарна усмивка има щерка ти  Heart Eyes

# 73
 newsm45  току що с Жорето изпратихме нашия татко  smile3518  ще си дойде чак средата на март Weary пак си останахме само двамата.....

днес празник....мен ми е смотано...и все пак честит имен ден на всички именици-да са живи и здрави!

# 74
ох миличкатааааа  Cry Confused
Гушки Гале, за тебе и Жорката  Hug

Пра, честит Рожден Ден, мила! Да си жива и здрава и заобиколена от много радост!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт