Отговори
# 45
Хайде и аз да драсна 2-3 реда докато звяра се е заиграл,
И ние вече се поукрасихме Коледно, фук фук и аз с моята елхичка http://www.bgphoto.net/request/photo/52/125408/7516478/.jpgмъничка е но се оказа че няма място за по-голяма , пък и тази по -лесно ще я опазим. И без това вече няколко пъти вадих камбанки от устата.

За бибероните, честно казано гледам да ги ограничавам и да давам на Марина само като заспива, но не мисля скоро да се мъча изцяло да я отказвам. Когато видя зор давам и през деня, чудесна запушалка е. Peace
Относно спането и Марина спи пo 2 пъти през деня, предиобед по 30-40 мин, и следобед по час и половин, два. засега така ми е добре.

Джидже, добре завърнала се, радвам се че са ти сделали хубава китка в магазина. ЕЕЕххх пак не се видяхме м...... му. Нищо другият път.

Честито на Галето за изпитите, сега е време да си отдъхнеш  newsm51

хайде дотук със спокойствието  bouquet хубава вечер на всички  bouquet

# 46
  • София
ГАЛЕЕЕЕЕ - ЧЕСТИТО , сега заслужена почивка.

Това го прочетох между редовете, сега се връщам да чета, но искам да споделя две снимки с вас.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313955&pid=9223099 - тази и
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313955&pid=9223098 тази

# 47
  • София
Меги  Joy hahaha hahaha hahaha; уникални са  Laughing

Моите юнаци още не ходят, само за една ръчичка, навън не ги пускам още, случвало се е само 2-3 пъти; обикновено щом помиришат количката и заспиват, откарват по час и половина - два; като е топло е добре, ама в студовете се чудех къде да обикалям; вече ми е писнало да чувам "Ама пак ли спят?"  Laughing Идея си нямам как ще ги накарам да ходят и двамата в една посока, Ескарина ако знае да сподели  Mr. Green
Спят по веднъж на ден от около 2 седмици, ако сме вкъщи обаче спят по много малко, но вечер пак издържат до 22 ч.  Rolling Eyes

ГАЛЕ, браво за изпита smile3501

# 48
ох, голям смях  Joy Joy Joy
ама че любовчийка, Меги, не знам какво става във ваш'та къща - вие с мъжо сигур много пример давате  Mr. Green

довечера ще си допиша по другите теми   bouquet

# 49
Меги, Мегииииии направо нямам думи  hahaha
Голяма любоффффф, голямо чудо. Не си представям татко и как ще я опази тази сладурка, че и напориста....
Нацелувай я ама не така Mr. Green

# 50
  мегииииииии големи са сладури  а с другите ухажори какво ще правим

# 51
 Heart Eyes  ААА Меги от сега да му мисли татко й на Кари, много сладка малката любофффчийка. Heart Eyes Heart Eyes Вече започва да разбива сърца  newsm03

# 52
Варненки, незнам колко то вас ще се пробват за ясла, но има нови изисквания и документи. Поне от месе са  Tired Ама чак сега ги видях. Който е заинтересован, на сайта на общината са: http://it.varna.bg:4433/dzpriem/index.php?page=index

Развали ми се настроението, затова спирам дотук.

# 53
а добро утро!
Джидже и аз съм възмутена от УСЛОВИЯТА-особено за тез бележки за задължения-означава, че след празниците веднага тичаш да си платиш всички данъци, за да си изкараш бележки от НАП, че не дължиш нищо...а за това, че трябва да работиш във фирма със СЕДАЛИЩЕ ВАРНА...нямам думи какво ще правят майчетата дето фирмите са например софийски и тук имат офиси.....кмета е за бой ooooh!  а пък за това...че ако не те приенат в яслата по адресна регистрация и те преразпределят където има място.....и ся ко ме метнат в някой квартал ми аз всеки ден по 10лв трябва да давам за таксита в 1 посока за да си занеса детето на ясла.. Sick май след празниците ще си търся гледачка по упорито Confused
как сте софийска банда? Готвите ли се за купона?
Вчера с Жорето се мъкнахме да оправяме бакиите на фирмата с кухнята ни-още не е готова, повечето механизми липсват Sick уж монтаж 3 дена то стана 1 месец Sick тази фирма трябва да ни изработи и мебелите-гардероби, скринове....ми не съм доволна ще търся друга определено newsm78 1 поръчвам те си праят друго ooooh!
интериорните ни врати пък 3 пъти ги монтираха и махаха докат ги улучат, въобще голям купон.
Отделно Сота не го инсталирали както тряя и се активираше 2 поредни дни и звъняха по нощите само да ми изкарват акъла Crossing Arms
Колко работа ме чака.....
Айде отивам да чистя и да шетам, лек ден засега!

# 54
Да се запиша и аз докато не е свършила темата, че гледам пораздвижиха се нещата  Grinning

Джиджа, аз разбирам каква е целта на новите изисквания, не са чак толкова зле нещата  Peace

Чудя се какво да напиша, че и без друго никой не го интересуват писанията ми  Mr. Green

Гале, честито за държавния. Ти си огън, знаех си, че всичко ще мине по мед и масло.

Да питам Варненки, водите ли децата в новия парк в Младост той вече не е много нов деАко не сте да ви кажа, че Боян се размазва от кеф там.  4-5 пъти съм го водила и си е изкарвал страхотно. Дайте в някой от следващите хубави дни да си спретнем една среща там преди обяд, а?
А, ако се занижат студове все пак да изпълним заканите си за клубче?
А, и още нещо, случайно някоя варненка да трябва да купува обувки? Щото Боян има нужда и си търся компания  Embarassed

# 55
И аз набързо да се разпиша, че ще яхам прахусмукачката. Днес ще си взема малкия звяр Grinning Много се затъжих.  Heart Eyes
Аз вече съм пушка.
ДжиджеHug появи се най-сетне. Добре си починахте вий. Вече по-често Криско в командировка Laughing Щом и на него му е харесало.
Кое те притеснява за яслите, я пусни парата тука.
Гале, ПОЗДРАВЛЕНИЯ за изпитите !Знам какъв кеф е, изпит, поливаш, после релакс. Айде затваряй учебниците вече.
 Нямаме търпение за снимки от новата къща.
А за детските градини и аз четох. За местоработата трябва да е със седалище на територията на Варна. Нищо лошо няма.
Коки, този парк в Младост наистина е върха!Аз нали ви казах   smile3521 Той е точно пред блока на майка ми. Често го посещаваме. Дребните направо се чудят къде понапред да се качат. Много се кефят.Харесва ми и защото е чисто.
Хайде софиянки гответе се за купона.
Мегии, Кари опасна любовчийка бе , огън ! Joy
Айде, че я мятам.
 На всички  Hug Hug Hug

# 56
 ЗДРАВЕЙТЕ,аз съм Кремена и сам от Русе.Имам 2 деца синът ми се казва Антонио и е роден на 23.05.2003г.дъщерями се казва  Преслава и е родена на 31.10.2007.От извесно време ви следя и бих искала да се включа вав вашите редици,ще ми баде много прятно. Засега това е от мен.

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 11:31 от KFILIPOVA

# 57
Кремена, добре дошла  Hug Ще ни бъде особено приятно, пък къв кеф е още една русенка да се запише... Party (аз вече не живея там де, ама казвам, че е така като ми изнася  Mr. Green)

Притеснява ме не друго, а това, че ноември месец излизат тези неща. Аз имам ЛК, но на този адрес, дето живея сега. И досега можеше с бележка за постоянна адресна регистрация от общината, а сега само по ЛК, т.е. трябва да си вадя нова ЛК и ако искам да е в срок, трябва да плащам за експресна. За бележките от НАП не ме притеснява, съгласна съм, че има много майки, които уж работят и децата им влизат в ясли...А как като работят отиват да си прибират всеки ден децата в 16:30  #Crazy И другото - ми проблемче е седалището на фирмата. Венерка, ти знаеш как стоят нещата при нас. Може да си представиш.  Tired

Меги
, още вчера видях малката, жалко, че беше преди да се ядосам, та можеше да ми оправи настроението. Разкошни са снимките, пък малката палавница .... горките вие  Laughing Laughing Laughing
коки, не съм ходила до там, с кракомобила ми идва далече. И обувки си имаме. Но ако искате само за компания и някъде дето може да стигнем пешком, свиркаш и сме на линия  Party

Май никого не пропускам, но и тъй да е, после, че сега отиваме на куФня  cook и  smile3540 Sob newsm77  Crazy

# 58
Аз забравих да се изкажа за любовчийката Кари  Heart Eyes
Душка сладка, това и на живо съм го виждала, ама Меги ти така си уловила момента, че тая снимка е незаменима.

Джиджа, и само компания ми върши работа  Wink

Боян е набарал един химикал и се е нарисувал едната ръка и половината муцуна  ooooh!
Ако открия фотоапарата и след това и кабела може по-късно да покажа снимки.

Сега се чудя на една количка в продавалника. Супер и е цената и е лека.
Не знам дали ми се струва, ама Рали май беше с такава. Права ли съм? http://www.prodavalnik.com/ppc/showfull.php?product=370238&b … Picture_00213.jpg
Моята вече много ми тежи с детето и не мога да свалям и качвам по два етажа с нея  Confused

# 59
 welcome Кремена! Разбира се, че ще ни е приятно  bouquet

Меги,  hahaha май Кари има от кого да гледа newsm53
И нашата хубавица си намери ухажор, докато се разхождахме из Витоша: http://media.snimka.bg/1489/009232785-big.jpg
http://media.snimka.bg/1489/009232787-big.jpg

Гале, вие големи перипетии имате с тоя апартамент newsm78 Сменяй фирмата бе!

Общи условия

Активация на акаунт