Благоевградските деца, на дядо Коледа изпращат писъмца!

• 14 897
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • Благоевград
Фантичка честит празник на Дарина! (на патерици)Да ви е жива, здрава , да ви радва и да имате много сбъднати мечти!
  bouquet

Андреа Селесте да са ви живи и здрави бебчетата !   bouquet

За рожденият ден довечера ще пиша и снимки ще показвам. Wink

Ето ви нещо интересно :
http://www.wwuu.hit.bg/

bouquet

# 211
Е хора какво става с вас Thinkingтакава слаба активност Crossing Arms

аз днес чак сега смогнах да се вкл,иначе прочетох малко следобед Wink
ох децата само ревът и искат това онова,ту единият нямал молив ту другият пастел smile3515само ревът за щяло и нещяло а Асен като направи някоя щуротия и го питам защо го правиш и той ми отговаря съвсем откровенно и невинно-Защото искам Twisted Evil

Ой нашето тържество е утре дано се представят добре,дали съм им костюми на джудженца как ще ги гладя ми е бедна фантазията утре съм на козметик и фризьор и май ще намина към един магазин с намаления та да си купя някаква рокля Blushднес купихме на Жоро риза на мен нищо Tired
исках да иша но децата не дават побъркват ме,лека нощ Peace

# 212
Добро утро
упорити хора сте Crossing Armsняма ви и това си е  Naughty
аз тука чакам снимки от двоен рожден ден да видя ама няма,то дойде време аз довечера да пускам от тържеството на децата и банкета Mr. Green
ох разбрах имало много изгодни намаления на половина цените направо в един магазин по центъра ама няма да кажа кой че ще изкупите всичко пред аз да отида да се вредя hahaha

все пак може да се вредя с някое ново парцалче Joy
ох след малко пак трябва да тичам до градината за да занеса подаръците(добре че Жоро ги опакова)вчера аз докато вършех какво ли не из домакинството,и да отнеса костюмите на джуджета Party
понеже си пия едно готино 3в1 та хайде и на вас да пусна Wink

# 213
Добро утро и от мен...благодаря на Дани за кафето...докато ви се оплаквах, че не ми се ходи на работа в четвъртък...ами, и в събота не ми се работи...толкова ужасен ден ..вместо да съм на топличко под завивките...вдигам телефона.."АСО - Пирели, добър ден"...ще откача днес...имам проблеми и със стомаха, който не е одобрил вчерашните хранения...щях да припадна в маршутката, а шофьорът караше като побъркан, защото някой си го нямало и той бил първа кола..ей-такива неволи ме гонят днес ...надявам се останалите да си изкарват по-весело..а, забравих, че и заплатите ни още не са преведени...и засега няма подаръци ..Sad

# 214
  • Благоевград
Ето малко снимки :
http://desirumenova.multiply.com/photos/album/15

Сега бъзам , че отиваме на театър, закова после
ще пиша поваче!
  bouquet

# 215
деси, марси прекрасни са,и доволни,и щастливи
нека са ви живички и здравички и вси по- прекрасни
деси ще чакам отзиви за театъра ~няколко часа до коледа~ нали
имам план утре да я водя мойта

# 216
Да, снимките са разкошни, а дечицата изглеждат доволни. Браво!

# 217
Здравейте! Дани, мерси за кафенцето Simple Smile
Деси, снимките са страхотни Simple Smile Явно децата са били доволни и клоунката им е харесала.
Румен пак почна на кашля и киха Sad . Добре, че поне на работа не съм, че иначе щях да се чудя какво да го правя. Аз също нещо подсмърчам, та затова се наливам с чайове.

# 218
Да се запиша пък макар и на 15-та страница. Честито на всички имали поводи за празнуване през изминалите дни  bouquet  bouquet  bouquet Аз съм в Благоевград с децата. Теди ми е болна, много високи левкоцити и кофти диференциално броене. Направо не е моето дете, отслабна, има кръгове под очите ..... Стискайте палци резултатите й в понеделник да са по-добри, че ще се побъркам. Ако някой иска да се видим, нека пише bouquet

# 219
jujavka, много съжалявам да чуя такова нещо за детенце...дано в понеделник да има хубави резултати и да прекарате спокойна и хубава Бъдни вечер

# 220
  • 42.016399,23.101179
Добър ден,
наистина тези дни ми беше много претоварена програмата и нямах никакво време за писане. Надявам се вече да не е така. Wink
Нинка, в драматичният театър гледахме за Принц Взезнайко, беше много интересна постановка, ама малко страшничка се видя поне на Вики. Нашата клоунка участваше в нея и тя ни беше поканила, обаче не ни беше предупредила че след постановката ще има дядо Коледа и че ще раздава подаръци на децата, които майките предварително е трябвало да купят и дадат.  Sad И Вики и ана Мария се зарадваха много когато дядо Коледа взе да вади от торбата големи подаръци и да вика едно по едно поименно децата. С Деси обаче реагирахме много бързо, направих се че телефона ми звъни и ме търсят от работата и изтичах на вън - добре че пред ощината има много сергийки с играчки та спасихме положението. Laughing
И двете останаха много доволни, а Вики впечатлена че дядо Коледа им знае имената. Joy
jujavka сигурна съмче всичко ще е наред в понеделник, а ти не дей да се самонавиваш сега. Heart Eyes Hug
ох разбрах имало много изгодни намаления на половина цените направо в един магазин по центъра ама няма да кажа кой че ще изкупите всичко пред аз да отида да се вредя hahaha[/color]
Ееее, не така де, айде кажи кой е този магазин. Sick

# 221
jujavka,  Praynig  Hug
Браво Деси, Марси чудесни снимки, а двете сладуранки са страхотни.

# 222
Здравейте!
Вики и Ана-Мария са големи сладуранки  Simple Smile Снимките са супер! Марси, Ивана има същия тоалет, който чака в гардероба имен или рожден ден, още не съм решила кое  Simple Smile Без малко и същия чоропогащник щях да й купя  Laughing

При нас работата пак е болна. Слад тържеството в яслата вечерта вдигна температура и през деня след това. Вчера по лекари, засега сме без антибиотик, но не се знае дали ще се разминем окончателно. Преживяла е голям стрес с тоя Дядо Коледа - рев, дране, хем правихме сухи тренировки, но... И си мисля, че и това е повлияло, доста си е нервна все още, горката. Ето и малко ревящи снимки:

http://ivanaeli.multiply.com/photos/album/24/24#1

Джуджавчице, стискам палци  Hug

# 223
  • Благоевград
Привет , ето снимки от днес в театъра с Дядо Коледа :
http://desirumenova.multiply.com/photos/album/15#64
  bouquet

# 224
  • 42.016399,23.101179
Момичета,
едно съобщение от мен:

ЦЕНТЪР ЗА СЪВРЕМЕННИ РОДИТЕЛИ „БУБИНАНС”, гр. БЛАГОЕВГРАД, ОРГАНИЗИРА СЕДМИЦА НА „ОТВОРЕНИ ВРАТИ”
от  05.01.2009 – 09.01.2009г.
Всички посещения са безплатни!!!
През тази седмица центърът ще бъде отворен за свободни посещения на деца, настоящи и бъдещи родители, работещи дами.
Тук ще намерите полезна информация за развитието на бременността, за раждането, за физическото и емоционално развитие на децата и възрастните, за следродилната рехабилитация. В уютна обстановка, може приятно и полезно да прекарате времето си с фитбол гимнастика и релаксация.

Повече информация може да намерите тук:http://bubinans.info

Общи условия

Активация на акаунт