Отговори
# 315
  • София
Привет!

Вчера не честитих на Деската - защото знаех отдавна /фръц-фръц/  newsm68

Аги, подгревателя може много да затопля, чак да пари така, че му хвани цаката - аз не я помня. Готиното е, че може да размразява бавно, а може и да поддържа Т - например чайче ако му даваш на Дидо. Много сладко бебе - браво на вас! Не ми изглежда толкова малък на снимките, може би, защото няма с какво да го сравня.

От сега пожелавам хубава седмица на всички - на Жени - лично!  Mr. Green Heart Eyes Hug

# 316
  • 2 етажа над тавана

Вчера не честитих на Деската - защото знаех отдавна /фръц-фръц/  newsm68

И аз, и аз Mr. Green Blush

Набързо да се разпиша, преди да отлетя да спя, не знам защо но напоследък се чувствам страшно изтощена и нямам сили за нищо.

Тинче, страхотна е прическата, ако Маги беше с по-гъста коса сигурно щях да ти я доведа да я изпробваш и на нея.

О, за балет и други танци и аз съм навита да водя Маги. Янче, да не е в читалището зад киното на Плиска балетът?

Сабинка, подкрепям останалите - включвай се по-често,нали децата ни събират тук, няма защо да се чувстваш различна. Hug

Вени, надявам се за Бъдни вечер и Коледа вече съвсем да е наред проблема с муцунката Hug

А на мозайката, дето казва Татянка, от каталога на Хиполенд, колко са гореми частите? Маги има една от предишната поръчка от немско, с доста едри части, но въпреки това ги лапа и аз пак съм я прибрала. Иначе много обича да я реди, де.
Подаръците при нас май няма да са много, но пък има един доста голям и не мисля, че количеството ще е от значевние. Има една прахосмукачка, която отдавна купих, но така и не съм й я дала, нея вероятно ще взема да носим на Велинград за Коледа като ходим, че е по-лесна за пренасяне. Иначе основния подарък е куклена къща, големичка е и не м исе мъкне натам и обратно, пък и като знам, че все ще натоварим това-онова в колата... А и финансово за повече подаръци не можем да се класираме - свекър ми утре е рожденник, на нашите ще взимаме пералня от нас и от брат ми, отделно и телефон нов, и като направя сметка и за останалите от близките да има подаръци и съвсем ще фалираме. Ама да не ви занимавам с нашите парични несгоди, за момента се оправяме и няма да се жалвам.

Утре сутрин ще водим Маги за контролната снимка и последен преглед и след това ще се радваме на спокойни празници. Друго не ни трябва.

От мен лека нощ и спокойна седмица на всички, че малкия дзвер е подивял и ме издирва.

# 317
Привет и от мен Hug
Благодаря на всички за пожеланията Hug

Деси, честито! Много се радвам за теб. Аз си имах някакво такова предчувствие още като бяхме на срещата, че скоро ще ни спретнеш такава изненада  Laughing
Ами аз тогава вече почти бях сигурна, че съм бременна, ама това си беше само мое усещане Mr. Green

Ние от днес сме без малчо за два дни, майка ще го гледа, а аз на работа ... и после предстои почивка, нямам търпение вече Wink

# 318
  • София
Деси, честито! Много се радвам за теб. Аз си имах някакво такова предчувствие още като бяхме на срещата, че скоро ще ни спретнеш такава изненада  Laughing
Ами аз тогава вече почти бях сигурна, че съм бременна, ама това си беше само мое усещане Mr. Green

[/quote] Аз пък имах подозрение доста преди срещата  Crossing Arms

Момичета, има ли някой телефона на Скарлет? Ако някой ми го прати на смс ще съм му много благодарна  Hug Или тя ако чете - Ния, от къде ви беше раничката-крокодил, полудях по нея, а не мога да я намеря  ooooh!

# 319
 Hug Здравейте  Flutter

Деси, пак да кажа - много се радвам на новината. Успешно  Hug

Сабина, както всички са ти казали - идвай по-често, пиши, Вяра е прекрасно детенце Heart Eyes

Оф, викат ме, после пак....

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 10:43 от nuni

# 320
Добро утро! Как е хавата?
Аз чакам свеки да дойде след малко, за да отскоча до болницата, за да ме чуе доки как кашлям и да ме прегледа. Вчера вечерта ми беше лошо и се уплаших, че вдигам Т, гърдите ми на 3 часа се пръскат, а тази сутрин едната имаше червени петна по нея, изцедих я и изчезнаха  newsm78 Звънях на лекарката на Дидо, че му падна тази нощ пъпа да даде указания за всеки случай, оплаках й се за кърмата - да съм цедяла до капка, че както днес преливам, така утре ще пресъхна - така каза тя. Thinking Аз й викам да не стане хиперлактация и да почна да цедя като щура, а тя ми каза, че щяло да се регулира всичко, да съм цедяла. Та сега вече съм в пълен мат.
Все пак мисля да го храня ако е нужно по-често и да дърпам по малко, колкото да отпускам гърдите. Не ща да преливам като щура.

Танче, това с нинтендото ми изглежда интересно - явно голяма забава сте си спретнали празнично!
Татко купи на ТОни тв игра Томас, има една играчка, като комина на влагка с "парата" е джойстика и той управлява влачето на монитора на тв-то - къде да завива, нагоре, надолу, събира бонус билети и вагони. Тони е полудял, но май я изпусна веднъж и мама се притеснява, че не й работи добре вече управлението - 60 лв за 2 дни....малък е той за такива неща явно. Е, надявам се да е поправимо де.

Данче, сори че те питам, ама на 1 ли е съвсем слабо за подгряване?аз му давам водичка ако поиска със стайна Т, и на Тони всичко беше на стайна...дали не греша, дали трябва да е по-топла течността?
Иначе пишка доволно и ака добре, вече е в жълто и отгоре на това мирише по познатия начин Mr. Green

Сега като се чупя от вкъщи мисля да купя подаръка на Саш - ако не му харесам блуза, ще му купя на Нивея мъжки крем за лице, така си бях намислила отдавна. На друга хирма не съм виждала мъжка козметика, та...ще видя.
Подаръците - до никъде съм с тях. А и парички нямам... Confused

# 321
Ей Данче всичко знаеш ти и си трайкаш  Heart Eyes
Аз свърших вече с подаръците, сега остана да ги  опаковам и съм готова  Laughing

# 322
А бе Аги, ти най големия подарък си го родила, кво Ще ходиШ по магаzините?  Laughing  За цеденето ако ти кажа, 4е тук НИКОЙ не го препоръ4ва, това Ще ти помогне ли в реШението си?

Ели, големи са елементите от моzайката, по големи от монета от 1 лв  Peace  Та zа това не бери грижа, оба4е да кажа откровенно, 4е ние я подарихме миналата година и след много дълга експлоатация, ве4е не й е интересна. Не zнам дали zаЩото е голяма zа нея, или zаЩото я има отдавна, но да си кажа  Laughing

Дан4е, не си zнаела само ти  Laughing

# 323
  • София
Здравейте в началото на празничната седмица!  Hug

На мен Деската ми беше фаворита за следваща бременелка още от предишните бременски интриги  Mr. Green Сега стискам палци на Ексчето, дано да се похвали скоро!  Peace

Нещо времето хич не ми харесва, нали уж щеше да вали сняг от края на мин. седмица, та до Коледа. Хайде да почва вече, че сме си поръчали "Чук и гек" за Коледа и искам да може да покара Валката, още щом си я получи!

И ние мин. година взехме мозайка ма Валска, ама въобще не си е играл с нея. Беше решил, че играта е, да хвърля копчетата зад бюрото и парното и вече почти нямаме останали.  ooooh!

# 324
  • София
Така, най-сетне ми остана време да се включа набързо, че всички около мен са се разработили в последните дни и валят ли валят задачи.

Hug Hug Деси, честито, лека и безпроблемна бременност!!!!

Бъбъл, радвам се, че и при Маги сте разбрали какъв е проблема и сега спокойно ще може детенце да се излекува.

Може би нещо изпускам, ама няма време.....
Тони беше с някакво разстройство три дена, едвам го оправихме. Пи какво ли не - ентерол, хидрасек, смекта - нищо, накрая със суметролим спасихме положението. Днес е добре и имат тържество в яслата, надявам се много да му хареса.
Вече съм в доста коледно настроение, нямам търпение да избутам и утрешния ден и да се отдам на почивка с Тони, трудна мисия, но не невъзможна..... Laughing Laughing Laughing

Приятен ден!

# 325
  • София
Чух се с Бабъл, Магинцето е прието в болница за изследвания. Молете се, за Бърборанка да е добре  Praynig

# 326
  • София
Ох, проблем ли има или..?

Деска, честито и от мен! А ние само проблеми ти създадохме с това Коледно парти!

Муцунката е по-добре от днес - вчера гнойта проби/ извинето за детайлността/ и днес е редуцирана значително пъпката.

# 327
За Маги - Ама нали само за рутинни изследвания?Снимката се надявам да е ок! Hug Praynig
Танче, да успокояваме тази мисъл! Peace И аз мисля да цедя само като ми стане зле - ето сега малчо поцока от едната и се кротна, а другата ме болииии! ooooh!

Изписаха ми Дуомокс - Аб  - мислех да пробвам хомеопатично, но ме стегна гърлото, главата пак ме боли и смятам, че няма нужда да си правя гаргара с болестта - ще пия АБ, можело и кърмачки да го приемат.
Тони спи в спалнята, бебо в коша, отивам да метна манджата да се готви и да си доукрася елхата.... ако се събудят едновременно ще е весело! Crazy

# 328
  • 2 етажа над тавана
Момичета, много набързо пиша, тя Рачето ви е усведомила вече - Маги я приеха в белодробната клиника,  утре почват изследвания да й правят, стискайте палци всичко да е наред. Praynig
Повече подробности няма да давам, да не ви скапвам предпразнично. Пък и не ми се обяснява в момента, днес поне 20 пъти обяснявах какво е положението.
Утре по обяд ще ходим да видим как са нещата, после ще ви осведомя.

Наистина имам нужда от голямо палцестискане. Praynig Sad

# 329

Общи условия

Активация на акаунт