Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 11 832
  • 274
  •   1
Отговори
# 30

И да питам нещо - Анту, ти АнАн ли си?  Blush
Няма да кажа!  Laughing Аз съм, да.  Hug
Краси, ама аз за инат просто не съм споменавала. Иначе явно Максим е същият като твоя Цецо! То бива тръшкане, цупене и сърдене, обаче такова чудо няма.  Rolling Eyes Просто отсега се настройвам психически да им бера гайлето през пубертета, че и двамата ще са по едно и също време в този прекрасен период...  ooooh!
Маслинке, ще ти дърпам ушите!  Naughty (Ей как го "обичам" размахването на пръст в този форум! Embarassed) Нали знаеш, че негативните емоции водят след себе си кофти случки?
По този повод, момичета, станах върла фенка на филма "Тайната" и методите от него! Вече два пъти си излекувах зверско главоболие единствено и само със силата на визуализирането и мисълта!  Shocked Започнах да постигам и други неща, но не смея още да се похваля за тях. Ако не сте го гледали, гледайте го и практикувайте, в най-лошия случай няма да навреди!  Peace И да знаете - и най-малката негативна емоция, която изпитвате, може да доведе до много неприятни неща.  Hug

# 31
Еее, Босилек, чак пък логопед на 1г6м Stop Naughty Айде стига, бре, това ми се вижда не изхвърляне, а не знам какво.  Shocked На 4г да, ама сега!!! Да не говорим, че двуезичните деца по дифолт проговарят по-късно, но за сметка на това знаят 2 езика. Както и казват хората, че момчетата също са от по-късно говорещите, свекърва ми твърди, че до 3г моя мъж е казвал мама, тати и вода. А сега какъв умен мъж е станал Grinning
За припсиващите децата си мога само да ви съчувствам, преживяла съм го с племеничката ми и смятам, че е ужасно. Обожавам да си гушкам децата преди и след сън, но след това всеки си знае неговото легло, целувка за лека нощ и сме до там. Hug Пу-пу!
Асеееее, искам да ме осиновиш!

# 32
Еее, Босилек, чак пък логопед на 1г6м Stop Naughty Айде стига, бре, това ми се вижда не изхвърляне, а не знам какво.  Shocked На 4г да, ама сега!!! Да не говорим, че двуезичните деца по дифолт проговарят по-късно, но за сметка на това знаят 2 езика. Както и казват хората, че момчетата също са от по-късно говорещите, свекърва ми твърди, че до 3г моя мъж е казвал мама, тати и вода. А сега какъв умен мъж е станал Grinning
Да, тя ни обясни логопедката, че по принцип децата ги наблюдават от 3г., но тъй като така или иначе я имаме в детската градина, директорката я помолила да наблюдава и по-малките ( две групи от по 5 деца). Един вид като бонус за нас.  Rolling Eyes Тя е и графологичка (или както там се казва), занимава се и с концентрацията на децата и с незнам си още какво. Та това беше комплексно наблюдение, не само върху говора. Но истината е, че ако не беше тази инициатива на директорката, не бихме потърсили логопед в никакъв случай.  Wink

# 33
Здравейте, мами,
как сте,
ние заспахме преди малко и то супер лесно, да отбележа Laughing. Че по принцип и ние сме от тези дето трудно заспиваме. То ужас значи. И не сме се учили нито на ръце, нито в нашето легло, дори и да го сложа, той не иска. Обаче последните ни номерации бяха, да иска да го слагам по пет пъти на гърнето, по един час и половина, докато окапе и почне да реве истерично от умора. Ама и аз почвам да викам, щото каталясвам и #Crazy Снощи съм го шамарила Embarassed, защото сили не ми останаха. И днес реших, прибираме се по-рано, обядваме, естествено пак истерично, защото крещим и сме станали злояди и от зъбите явно. И се слагаме. И той ми посочи пак няколко пъти гърнето и каза "ку", понеже е куче. Обаче аз най-безцеремонно си излязох. Мрънка, не мрънка, заспа. Влязох и видях, че си е събул пижамата чак, ама памперсът беше сух. Дано и довечера подейства този метод. Макар, че изпитвам съмнения. Вечер е много по-нервен и не иска даже баща му да го храни.
Босилече, много хубаво е, че полагат такива грижи за децата във вашата градина. Иначе за двуезичните деца, и аз си мисля, че да проговорят по-късно е нормално. То нали си казва разни работи детето. Валери пък е едноезичен Laughing, обаче говори и по-малко от вашето. От друга страна четох някъде, че не трябва на детето да му се говори прекалено много, че се отива към другата крайност и може да има забавяне и даже заекване. А аз, нали съм си бивша даскалица Wink, не млъквам, ужас, може и да съм си повредила детето Joy Ами да, като беше на около годинка, казваше куче и коте, сега, само тате, баба, и мама, което разгеле започна да казва.
Приятен следобед на всички

# 34
  • София
Здравейте, мацки!  Grinning
Босилече, супер, че в яслата имате такива специалисти. Не се притеснявай и моя племенник, който живее в Австрия проговори късно, на сега всичко е наред като изключим само, че не иска да говори на бъргарски.  Wink
Анту, хич и не искам да си мисля, какво ни чака през пубертета на малките.  ooooh!
... И да знаете - и най-малката негативна емоция, която изпитвате, може да доведе до много неприятни неща.  Hug
Недей така бе жена! Crazy Аз какъвто съм нервак ....  #Crazy Wink
sachun, дано Валерката и довечера заспи бързо и без много мрънкане.

# 35
Аз да ви се пооплача, от няма нищо  днес  с дребосъка цяла нощ не можахме да спим.  ooooh! Tired и хайде на доктор
и лекарят ни каза че има възпален ларинкс - вирусно  било  Shocked стоях като попарена. И след като чух че и два дни ще му се бие урбазон бях неадекватна и изглежда ми е личало, защото ме попита да ли да повтори  Tired
В общи линии е това е милия спа от 12,30 до 16,30ч.  Tired  Излях си душата  Confused Cry
Трапезица наблюдавай Гени  Tired

# 36
  • София
Тед,  Hug! Миличкия Денка, дано бързо оздравее.

# 37
Здравейте,
Тед, да оздравявате бързо. Много са неприятни  тези вируси.
Около нас всичко болно. Аз само се стряскам и постоянно се проверяваме дали нямаме температура. Иначе все сме навън и играем с много деца. Как да се затворим вкъщи, като издивяваме. А иначе Валери е нервен, та се къса. Като дойде време за ядене, и като види манджата и като му дръпне един рев. Та се успокояваме, та гледаме една книжка с животни, та не знам какво си. Сега го оставих на баща му да му търпи нервите и да го приспива Mr. Green. А той реве за мен. А аз си мечтая да си гледам 5 мин. в една точка и да не му чувам рева.
Лека вечер

# 38
  • Варна

Хайде да почерпя, че благоверният ми днес навършва Христова възраст.

Тед, дано бързичко се оправи Денката  Peace.
sachun, направо не ми се мисли какво ти е.

# 39
Аничке,да ти е жив и здрав мъжът!!Да си те обича и глези !!!!

Sachun, и нашия Цецо много нерви вкарва,но пък като е добър по-благ от него няма,то са целувки , прегръдки....Голямата ми дъщеря е близнак и тя е така с нервите.Ту е супер енергична до нервност чак,ту се отпуска тотално.Обаче това с отпускането чааак към-то 3-4 клас.Снощи ми реве от Англия и се тресе от нерви.Цял ден била на училище,след това подготовка,след това 8-9:30 вечерта екстра Химия и преподават , защото ще държи изпити за предишната година.Станала е в 6:30 и се е върнала в 21:30.Реве ми и ми вика едвам издържам.Тази вечер я чух беше по-нормално положението .Аз като си помисля спокоен близнак не познавам  newsm78 Така ,че кураж.В бъдеще ще се справят с непосилни за останалите хора задачи.

# 40
  • София
Ани, да ти е жив и здрав рожденика! Много щастливи години заедно ви пожелавам.   bouquet
sachun, дано таткото бързо да се е справил с успокояването на малкия.
Краси, линийката ти е страхотна.  Heart Eyes Ама на Хриси хич не й е лесно, пожелавам й успех на изпитите и да има възможност да отдъхне малко от ученето.

Елена от няколко дена е непоносима. ooooh! Мрънка, сърди се, когато не стане нейното се кара, вика, плаче. Направо ме влудява на моменти. Close Пак сме в период, в който се е "лепнала" за мен. А иначе също като Цецко като реши да се подмазна и да се глези няма равна.

Лека и спокойна нощ момичета!

# 41
Здрасти пак към 2 ч. Grinning , ама май не ми остава друго време...
Нещо за логопед на Мишката прочетох  Sick Честно казано с Емил бях склонна да се връзвам на всякакви профилактики и допълнителни грижи за децата, но с Антон вече мисля по друг начин. С други думи искам да кажа, че не виждам някаква крайна наложителност от такова нещо за дете на тази възраст и едва ли нещо положително ще му допринесе, по-скоро напротив и това го казвам след като съм се консултирала със специалисти логопеди заради едно познато детенце , но с по-друга история. Е, може би българските специалисти са по-изостанали, не зная.
В тази връзка се сещам, че много исках да проверим зрението на Емил като беше на 1 г. (просто профилактично) и приятел на мъжа ми - директор на очна клиника и специализирал в чужбина - каза да го заведем като стане на 3 г. поне. Заведохме го на 3 и половина и разбрах какво е имал предвид човека и така  Simple Smile
Иначе Емил на възрастта на Тони говореше много, а и бяхме започнали да му говорим на английски и да ходи на едни уроци за деца и няколко думи на английски казваше също (кар, ъп, даун, търн ъранунд, кет, дог...  - от едни песнички), а Тони 10-ина думи казва и е един срамееееежлив  Grinning , но поне засега мисля да си спестя притесненията по въпроса.  Simple Smile

Ще я съсипят от учене милата Хриси, бе Краси  Simple Smile Но така се успява в живота  Heart Eyes Тя да е жива и здрава само! Много хубаво, че споделя с теб и ти казва какво я мъчи, това определено ще й е само от полза - браво на теб за възпитанието  Peace

# 42
Честито на висчки празнуващи днес.

Да почерпя защото днес съм именичка

# 43
ЧЕСТИ ИМЕН ДЕН на всички,които имат повод да празнуват днес !!!!

Гери, благодаря за комплимента за линийката !!

Кики,много късно бе човек си праз компа.Мъжът ти не се ли сърди и да страда от липса на внимание  Grinning
По отношение на Хриси,радвам се,че я пратихме в Англия.Това там наистина е образование.Тук в БГ ходят само да си покажат тоалетите и да оклюкарят учителите,които пък са доста назад с материала и нямат никакви допирни точки с учениците.(за съжаление) И не е само до заплатите.Повечето са живели в други времена...и въобще на могат да се пренастроят.Макар,че нещата са двупосочни.Децата също се самовъзпитават и въпроса пред родителите е -от къде.....Направо не ми се говори.Гледат се едно - друго.В 10 клас всички пушат,всички си имат сериозни гаджета от по 2-3 години,дискотеки до 5 ч. сутринта и т.н.Нямат никакви стимули,защото знаят,че като платят ще учат каквото си искат висше.

# 44
Честито на всички именници и от мен
Един хубав празник ви пожеалвам на всички.
Браво за уформлението на 1 страничка.
Имам още да пиша,но довечера по-подробно

Общи условия

Активация на акаунт