Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 11 839
  • 274
  •   1
Отговори
# 45
Честит имен ден на всички именици!
Снщи в нас идва Николаус, Емма се уплаши яко, милото така трепери, а за моя изненада и Диана в началото малко се стресна, но като даде чорапа, пълен с лакомства и подаръчета и й светнаха очите Laughing
Абсолютно подкрепям казаното от Кики за преиграването, както и по-горе казах за мен това е изхвърляне и ме учудва, че възпитателки са го препоръчали...ама всеки си знае Grinning

# 46
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи днес ! Бъдете здрави и щастливи !!!
Честит рожден ден на съпруга на Аничка на патерица! Здраве и любов! 

# 47
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Да са живи и здрави всички именници!

Хайде почерпете се за наше здраве, а след празника ще се отчитам и ще ви чета!

# 48
  • Варна
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Много здраве, късмет и любов. Специални поздрави за Ники на Елз  Heart Eyes!

# 49
  • София
Честит имен ден на всички, които имат повод да почерпят днес! Да се чувстват специално поздравени Маслинка и малкия Ники на Сигарет!

Пожелавам им само положителни емоции, много веселие и желязно здраве!

Аничка, честито и на твоята половинка на петерици! Още дълги години да те радва и обича!
Шоши, честито и на твоята голяма вече принцеска /на голяма патерица Embarassed/! Пожелавам й безгрижно детство изпълнено с весели игри!

Тия дни нещо нямам време за форума - минавам само да попрочета и отново се заемам със задачките. И сега имам доста работа из къщи, но реших все пак да се вясна и аз в новата тема. Пък и преди малко се прибрахме от разходка с Гери и Ели, та сега релаксирам пред компа.
Гери, тъкмо щях да ти предлагам вариант за заглавието и видях, че си го сменила - това ми харесва много  Hug.

Весело празнуване на всички именици! А на останалите - приятен уикенд!

# 50
Опалка ей ме на! Hug
Та значи за обещаните писания.Не са за похвала,по скоро вид оплакване.Смятам,че малкият има алергия,защото постоянно е с бронхит и спастична кашлица.В понеделник ще се обадя на хомеопат.За 4 месеца 4 антибиотика. ShockedТова живот ли е?Та така оплаках се.
М-м-м-м относно заглавието,там аз малко бръкнах,че дугото много сухичко ми идваше.С извинения към твореца на предното заглавие.
Весел празник на всички пожелава.Днес чакам Свекито да ми дойде на гости.Отивам да и чаршафосам 30 килограмовия чеиз да се пъни с него да спи довечера.Пазя го за специални гости като нея  Wink
Маслинке ти някой такъв чейз нямаш ли да я наредиш твоята  Mr. Green ади цунки

# 51
  • Пловдив
Днес чакам Свекито да ми дойде на гости.Отивам да и чаршафосам 30 килограмовия чеиз да се пъни с него да спи довечера.Пазя го за специални гости като нея  Wink
rotfImbo rotfImao

# 52
Здравейте и от мен. ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОЙТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС.
 Моят племеник е Николаи и довечера ще ходим на гости у тях. Пожелавам на всички весело изкарване на празника.

# 53
  • София
Честит имен ден на всички именници днес и по-специално на Маслинка и на Ники на Сигарет! Честит празник на всички моряци, рибари и банкери! Весел празник на всички!

Щъки, много благодаря за новото заглавие.  Grinning Определено ми харесва много. Дано хомеопатията помогне на Коцето и не се налага да пие повече АБ.
...Днес чакам Свекито да ми дойде на гости.Отивам да и чаршафосам 30 килограмовия чеиз да се пъни с него да спи довечера.Пазя го за специални гости като нея  Wink
smile3532
Жени, предложи заглавие, ще бъде за следващата тема.  Grinning
Шоши, случайно не го ли снима Николаус? Да му се порадваме и ние.  Laughing
Краси, за съжаление си много си права за децата, учителите и въобще за образованието в БГ.

# 54
Честит имен ден не всички празнуващи!!!
ЧЕСТИ ИМЕН ДЕН на всички,които имат повод да празнуват днес !!!!
.........
По отношение на Хриси,радвам се,че я пратихме в Англия.Това там наистина е образование.Тук в БГ ходят само да си покажат тоалетите и да оклюкарят учителите,които пък са доста назад с материала и нямат никакви допирни точки с учениците.(за съжаление) И не е само до заплатите.Повечето са живели в други времена...и въобще на могат да се пренастроят.Макар,че нещата са двупосочни.Децата също се самовъзпитават и въпроса пред родителите е -от къде.....Направо не ми се говори.Гледат се едно - друго.В 10 клас всички пушат,всички си имат сериозни гаджета от по 2-3 години,дискотеки до 5 ч. сутринта и т.н.Нямат никакви стимули,защото знаят,че като платят ще учат каквото си искат висше.
Тук вече ще се намеся защото има учители и учители, ученици  и ученици. И това че пушат или ходят да си показват тоалетите не зависи от учителите а от нас родителите. Ако някой смята че като си праща децата там ще го възпитават от до е в грешка и то голяма. Децата преди всичко гледат какво правят родителите колкото и големи да са и подражават на тях малко или много. А за дискотеките -ще ходи до 5ч ако ти я пуснеш до талкова.
Съжалявам за поста но проста ме жегна  Peace

# 55
  • София
Тед, не се засягай разбира се, че възпитанието зависи най-много от родителите.  Peace

# 56
Честит имен ден на всички празнуващи!Много здраве,щастие и късмет!
Щък,надявам се хомеопатията да помогне PeaceА на ясла ходи ли Косьо?Ех,тез свекърви WinkМъж ми ми я натресе моята за една седмица сега,та да видим.Като сме далеч една от друга най-се обичаме.Я кажи, тоз рибок ти ли го спретна?Много вкусно изглежда Peace
Шоши,пусни снимка на Николаус да го видим и ние.Ама подаръчетата в чорапа не са ли работа на дядо Коледа?След време и Емма ще му се радва.Моя Митко голям срам го хваща от дядо Коледа.
Аничка,дати е жив и здрав съпруга!Много да ви обича и глези!
Не съм много подробна обаче ми се спи и отивам да полягвам.Лека нощ,а на празнуващите пожелавам щур купон!

# 57
Имам снимки, ще ги кача тия дни, но това е един най-обикновен дядо Коледа, съседът се преоблече.  Mr. Green Ще сложа и снимки от миналия Никулден, тогава поръчахме от една асоциация и той беше със супер одежди, дори и със жезъл. Wink А чорапчетата тук традицията е в навечерието на Никулден децата си лъскат ботушките и слагат чорапа вътре. Николаус минава и им ги пълни с лакомства и подаръчета. После на Коледа са другите подаръци.

# 58

Тук вече ще се намеся защото има учители и учители, ученици  и ученици. И това че пушат или ходят да си показват тоалетите не зависи от учителите а от нас родителите. Ако някой смята че като си праща децата там ще го възпитават от до е в грешка и то голяма.

Тед права си бе човек,че си зависи от родителите !!!! Затова като видяхме,че тук нищо няма да научи освен цигарите и клюките я изпратихме там където не само ги обучават , но и имат индивидуално отношение към децата и държат връзка с родителите по всякакви въпроси.Английската дума "education" освен образование,просвета ,обучение означава и възпитание.Силно се надявам българските учители да не падат на нивото на децата и да не се занимават  с клюки, да си пушат и пият заедно с тях,защото така никога няма да получат уважението и необходимата дисциплина за провеждането на часовете.
Все пак има учители и учители !!!Има учители,които не мънкат,а преподават по завладяващ начин и в часовете им е пълна тишина.Сигурна съм,че обожават такива преподаватели,но замисли се колко такива познаваш ?!?!
Има двоен стандарт в изпитването.Една 5-ца никога не знаеш какво подплътява.Дали детето е изпитано на 10 урока за да се намери въпрос ,на който не може да отговори или е изпитано на 2 въпроса от настоящия ,и съответно е отговорило само на единия......Детето,което е изпитано по втория начин се извинило на първото.(чакар,че децета нямат вина).Много мога да говоря , но не искам повече да спамя темата...
Да ме извинят учителите ,ако съм ги обидила с нещо.Родителското тяло са учители бивши и по принцип им симпатизирам.

Плюс това на мен учителите не са ми виновни за нищо в момента кашата в образователната система е голяма.Кофти,че изпуснахме поколението на прехода.Цялата ценностна система на децата се е подменила , а родителите,които сме живели и учили по соц.време ни е доста трудно да се справим и разбираме с децата си и т.н. и т.н.

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 22:06 от Krassi-Mira

# 59
Krassi-Mira, преподавател съм горен курс. Класен ръководител съм била и винаги съм държала родителите в течение това  какво става с техните деца.
Винаги когато поставям оценка трябва да са покрити определени критерии не само от програмата , но и предварително зададени от мен които учениците знаят. Така е те са чувстват по-добре. Защото когато им пишеш 2 или 3 те знаят какво не са покрили като критерии.
А що се отнася до ценностната система съм напълно съгласна  Peace
Смятам да спрем до тук, защото много може да си изпише или изговори но да не натоварваме темата Hug

Общи условия

Активация на акаунт