Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 11 833
  • 274
  •   1
Отговори
# 75

Честит имен ден на Аничка и АнАн!Много здраве и късмет!
Асе,честито и на баща ти!

# 76
Добро утро!  Hug
Честит празник на всички именници! baloni
Честито на патерици и на всички студенти! smile3529
Асе, да ти е жив и здрав и още дълги години да ви се радва!
Нямам нищо особено да докладвам. Мирата е станала невероятно диване. Има моменти в които крещи много силно, понякога налита на бой, не иска да спи нощем - абе върл рокендрол! Иначе е страшна бърборана, много думи, цели изречения съставя - не спира.
Момичета вашите малчугани пеят ли - нашата пее, запява песничката, която иска да чуе и ако случайно запея някоя друга песен, ме прекъсва и запява пак нейната  Joy
Това е от мен! Лек ден!  Peace

# 77
  • София
На всички Ани-та честит имен ден и от мен! Да сме много здрави, много обичани, много желани, уважавани и ценени![/b][/color]

Честит празник и на всички вас мили майчета! Днес е деня на майката!

Асе, честит рожден ден на татко ти! Да е жив и здрав и още много години да сте заедно.

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 10:44 от GERY80

# 78
Да са живи и здрави всички Анита!  bouquet
Ето малко снимки Hug

# 79
Благодаря за честитките и пожеланията, красавици! И вие бъдете щастливи и обичани майки и дано майчинството в България получи уважението на управляващите!  Praynig Честито и на теб, Аничке!   bouquet
Асе, да ти е жив и здрав таткото!   bouquet

Почерпвам!

П.П. Честит празник (със закъснение) на всички мами-студентки, а и на татковците, ако има такива!  newsm24

# 80
  • Варна
Честито на всички именнички!
Ден на майката? Не знаех... Да ни е честито!

# 81
Честит празник на празнуващите с прекрасно име Ана Heart Eyes
Весел ден,много усмивки и приятно прекарване на празника

# 82
  • Варна
Честито на АнАн и всички останали, които празнуват днес! Честито на всички майчета! Нека майчинството ви носи само любов и радост.
Асе, честито и на татко ти! Да ви е жив и здрав дълги години.
Светли, цитат: "Света Ана е покровителката на брака, семейството и майчинството, закрилницата на девиците, вдовиците и бременните се почита от жените, които в този ден не работят, за да не се разболяват децата им, не боядисват, защото според поверието тогава започват родилните мъки."
Почерпете се и от мен.

Аз ще бягам, че на дребната вече и се спи. Лека вечер на всички!

# 83
ЧЕСТИТО НА НАЙ-ГОТИНИТЕ АНИТА!!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Тези от нашата тема разбира се  Flutter
Аничка и АнАн желая ви много здраве и радост!  Heart Eyes  Hug

# 84
Честито на всички именици!!!
Да сте ни живи и здрави!!!

Lusia, да се оправя бързо детето с тези АБ.
Ние днес имахме гости, една комшийка с детото и, малко по-голямо от Валери. Брей, моят синковец не спря да се лигави. То покривката на масата дърпа, то какво ли не измисли, пищя, крещя. И като си тръгнаха, театърът приключи и пак си стана горе-долу доброто дете, каквото уж е. Направо  #Crazy. Помислих, че нещо съм сбъркала с възпитанието и потънах в земята от срам. Rolling Eyes Вие имали ли сте подобни наблюдения при вашите.
Лека ви вечер.

# 85
  • София
Честито на всички именнички от днес и на всички студенти от вчера smile3525! Много здраве, любов и късмет!
Асе, да ти е жив и здрав таткото  newsm38 и още дълги години да те подкрепя!

А щом днес е и ден на майката - честито и на всички нас  Tada!

Лусия Hug нагушкай малката принцеска от мен - дано АБ помогне и устничката вече да заздравее.

Голям смях се смяхме преди малко с мъжа ми докато къпехме Алекс - днес малчото откри, че може сам да си държи слушалката на душа и падна голяма игра - изкъпа и мен, и баща си, и плочките изми, абе изобщо голяма забава #Crazy. Толкова му хареса, че не искаше да излиза от банята и за да го изкараме мъжа ми спря водата от крана и взе да му обяснява, че водата е свършила /тази думичка действа безотказно в доста случай/ и че утре пак ще има. Алекс обаче взе да топи слушалката във ваната и да гледа дали няма да потече, топи и гледа и се чуди що не тече  Joy. Доста се посмяхме.
Друго основно забавление от около седмица е да ми пръцка на корема, направо няма оттърване Whistling - щом ме види легнала, идва до мен, вдига ми блузата и почва Laughing. А да не ви казвам коя е любимата му играчка от известно време насам Crazy... прахосмукачката. Пускаме я по 4-5 пъти на ден само и само да миряса. Ама голямо чистене пада Mr. Green

Хайде стига съм писала. Лека и спокойна нощ на всички smile3524!

# 86
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Честит имен ден! Анички, да сте живи и здрави всички!
Да е жив и здрав и на Асето баща и!

Момичета, здравейте и от нас.
Да се оплача, че Никола от тази вечер е на Суметролим  Sad
От петък нослето е като чешма, което се случва често при него, но този път секрета е изключително обилен и се стича в гърлото. Резултата е кашлица от събота с ужасни храчки, на моменти до повръщане стига.  Shocked
Днес лекарката каза, че е раздранена трахеята и ... изписа Суметролим и Вентолин. Горкото кашля непрекъснато, а носленцето е рана направо. Добре, че поне не е тръгнало и надолу, че тук върлува страшен Бронхит с последващи усложнения.
Та така. Венците имам чувството, че ще цъфнат вече, а зъб не идва и не идва. По цели нощи се люшкаме, а през деня сме на ръце. Силички не ми останаха.
Ох, стига с цветисти описания. Пожелавам на всички сладурковци ЗДРАВЕ и дано скоро пак сколасам да пиша.

Алекс обаче взе да топи слушалката във ваната и да гледа дали няма да потече, топи и гледа и се чуди що не тече  Joy. Доста се посмяхме.
Ох, развесели ме. А Никола изпитва все още неистов ужас от слушалката.

Лека от нас  Heart Eyes

# 87
Добро утро,
ние цъфнахме днес пак в 6, да видим какви ще ги къдрим до обяда.
Сигарет, да се оправяте бързо, много е неприятно това.
Лек ви ден

# 88
Здравейте.Ние вече 4 ден сме на ясла и да чукна на дърво и харесва.Днес отиде до шкафчето си и си вади обучките и вика буш/обуй/,каза да и съблека и акито/якето/и хвана госпожата за ръчичка.и ми вика тао/чао/Явно повече и харесва госпожата.Дано да сме така и занапред. Praynig

# 89
  • София
Маслинке, страшно се радвам, че на Ивайличка й харесва в яслата и ходи с желание.  Heart Eyes
sachun, ама Валерката много е ранобуден.  Wink Поведението на малкия е нормално все пак е на негова територия и иска цялото внимание да е за него.
Cigarette, стискам палци Ники да се оправи бързо. Много са гадни тези болести  ooooh!, ама в това шантаво време няма спасение.
Жени, много ми стана весело като прочетох как сте се забавлявали.  Heart Eyes
Шоши, браво на съседа, че е влязъл в образа на Николаус. Снимките са готини.  Grinning

Аз пък от два дена се опитвам да направя календарчета на Ели и ако успея да се справя ще се похваля.

Чао за сега и хубав ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт