Юнчe весело играе и се смее в снега!

• 11 859
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен. Ние сме по-добре, Гошко е почти оздравял , а Гени довечера ще го водя на преглед. Тои вече няма Т, но е още дрезгав.
Вчера мъжа ми имаше рожден ден , но не можахме да излезнем никъде , тъи като малките не  са оздравяли още и ме беше страх да ги оставям на баба им. Празнувахме си в къщи с малко приятели.
Гошко от понеделник тръгва на градина , че дяда Коледа ще им дава подаръци в петък и е много радостен. Това е от мен , Чао на всички и лек ден.

# 121
Почнах да ви чета, но така или иначе ще имам време само за едното, та реших все пак да пиша.

От седмица пак сме в нас, този път заради други проблеми! Миналият четвъртък Катрин се захласнала от рев в яслата и буквално припаднала и останала без дъх за минута - две. Познайте аз кога го научих... В петък следобед! #Cussing out #2gunfire Като се сетя за това, пак се чувствам все едно току - що го научавам и сърцето ми се смъква в петите. Два дена не знаех къде се намирам... И от миналата седмица сме по лекаари. За 5 дена - 2 пъти ходихме на невролог, които слава Богу, казват, че всичко е нормално, но за всеки случай - ЕЕГ и евентуално скенер, за да сме сигурни, че няма повод за притеснение. Изписаха и и хапчета + сироп за спокоен сън и незнам какво още, които аз не смятам да давам и сега чакам да дойде вторника, за да мине ЕЕГ-то. Толкова силно се моля всичко да е нормално, че просто незнам... Praynig Praynig Praynig Че си нямах работа, ами и на една врачка звънях, която ме уплаши и сега и това ми е в ТЪПАТА глава!
Иначе си ходя на работа, вече втора седмица караме по 6 работни дни и чакам с нетърпение коледните празници. По Коледа ще сме в нас, а на Нова Година мислим да се събираме с кумовете. Вече са ни купили подарък - кресло, а ние на тях - детски лаптоп Wink
Ще ми се да ви драсна по един ред на всяка, но наистина нямам време. Бъдете здрави и децата, и вие!

Целувки от нас  Heart Eyes  bouquet

# 122
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Еличко, стискам палци, дано всичко е наред  Praynig

# 123
Еличко , целувки на Катринката.

# 124
  • Пловдив
   Eто ме и мен най-после в къщи  Hug
Еличко много мъчно ми стана за Катринка  Tired дано всичко е наред. Дръж ни в течение моля те  Praynig Hug
trapezica Дано и Гени е добре и стига с тия болести вече  Naughty
Честит ти рожденник! Жив и здрав   bouquet
Krassi-Mira  Къщата ви отново ще се напълни, какво по-хубаво от това! Прекрасно семейство сте  Hug
svetli   Какво стана с детенцето, което оперираха, как е? Дано е по-добре  Praynig
kiki29 Как са децата, здрави ли сте?
При нас нищо ново. Бяхме при майка за няколко дни и се налудуваха тримата с племенниците  Crazy
Вики днес спа до 10,40 ч. сутринта  #Crazy паднах, такова спане не беше правила до сега  Joy Вчера си легна на време. Сега спи и аз отмарям на пс.
Вчера украсихме къщата, голяма веселба падна. Като взе да граби играчките за елхата, не ми ги дава  Joy сложихме лампички, само сочи, говори нещо...много се зарадва на всичко  Hug
За сега толкова  Hug

# 125

kiki29 Как са децата, здрави ли сте?

Асе, мисля, че на Тони вече му мина кашлицата и не е взимал лекарства, а баткото не е проявил признаци на заразяване,дано ни е разминало  Praynig

А Еличко ми идва да я напляскам заради тази врачка  Naughty Повече никога не се допитвай до такива шашмалогии, че не ни стига, че и лекарите са станали едни шарлатани, ами да се товарим и с измишльотините на разни откачалки. Детето ще видиш, че нищо му няма  Hug

Светли, много серадвам за детето Константин  Sunglasses Дано и хистологията е наред!  Praynig Аз бях в четвъртък в Пирогов на среща с една лекарка от детската хирургия и чух за едно оперирано момиченце нещо, та затова попитах...Най-голямата ми мечта е да няма болни деца и за Коледа все това си пожелавам... Praynig  Heart Eyes

# 126
Най-голямата ми мечта е да няма болни деца и за Коледа все това си пожелавам... Praynig  Heart Eyes
Praynig
Еличко аз няма да те пляскам ама къв скандал щях да вдигна на ГОСПОЖИТЕ!Как няма да ти кажат те добре ли са?Дано да не е нищо сериозно.
Лека от мен и цунки

# 127
  • welcome to the Jungle
Щъкич, ся се сетих, че ако те блазнят играчките на Пумпелина - те си имат онлайн магазин, та можеш си ги поръча от там. Гарантирам ти, че качеството е фърст, за разлика от Симба и Джъмбо пъзелите.

Кики, а дано се разминете вече с тия болести!! И аз да взема да ти споделя мечтата - нека Коледата бъде здрава и щастлива! Бъдни вечер също!

Еличкоооу, много поздрави на Шарлатанката, опс, шаманката или там врачка-квачка, както се казва.ДЕ ги тия същества СВИШСЕ дето им го говорят я звездите, я планетите, я галактиките.... Умирам си от смях като чукна по случайност някой канал с "онлайн" бръщолевене на глупости  Joy, а понякога такива бисери изплуват в ефира, че Господарите на ефира могат самостоятелно предаване да правят  hahaha. е, няма как да им повярвам, въпреки разни случайности и странности, които са ми разказвани от мои близки.

Няма да забравя как преди 10 години ходихме при една от известните  Joy, аз за компания на майка ми. И въпросната беше нумероложка все пак. И кат изрече " Ти ще учиш висше - ще работиш за хората"  Joy. Е, че има ли професия, дето се работи за говедата например  hahaha. То и говеда да гледам, па за хората ще да е целево. Mr. Green .
 А в университета, когато Людмила Андреева ни преподаваше Социална психология, 30 минути жената ни говореше точно като връчка, за да ни покаже, че се използват при врачките такива стандартизирани изрази и думички, които са общоприети за всеки човек, та реално нищо не гадаят, а само говорят общоизвестни и всекимуприложими истини. Като например " Имаш болен в семейството"  Joy

Sunglasses

Krassi-Mira , на 11 години момчетиите си мислят още за футбол, игри и разни подобни. В Хиполенд има разни игри с опити по физика, микроскопи, телескопи... В Джъмбо има разни елементи от футболния екип - ръкавици, наколенки, кори, та даже и хубави топки.
Виж, обаче на 13 години е мноого крехка възраст, щото на 13 има и нафукани мадами, за които девствеността вече е отживелица, но има и още момиченца, запазили детското в душичката. ТА ако хормоните на пубертета я тормозят - да не сбъркаш да купиш нещо НЕ-марково  Mr. Green, ще трябва да се поразходиш до някое фирмено магазинче и да купиш нещо с ЕТИКЕТИ Flutter, та ако ще и аутлет да е. Тва - чанти, очила, шалове, блузи, жилетки - важно е да има ТАБЕЛИ, щото после тва се гледа  Mr. Green. Ако племенничката не е на гребена на модната вълна ...хммм, вече ще ми е трудно да ти кажа  Crazy, но си мисля, че пак някоя кипра и маркова дрешка е донесе радост.

# 128
Привет и от нас от родна земя! Simple Smile
Пристигнахме в петък вечер след един доста изморителен полет, но вече събрахме сили и Мишокът започна да си показва номерата. Даже вчера успях да ида на 30-годишнината на една приятелка - страхотен купон - танци и хора почти до сутринта.  Party Не се бях забавлявала така от много, много време...

Еличко, и на мен ми стана много мъчно за Катринка...  Heart Eyes Hug Надявам се да не е нищо сериозно. Може просто да се е изплашила от нещо. Казаха ли учителките защо се е разплакала?

Лъвичке, дай линк на тези играчки. Откъде в София могат да се купят?

Пожелавам на всички болни бързо оздравяване.  Hug

# 129
  • Варна
Привет!

Еличко, стискам палци за Катринка да й няма нищо!

Малкият Константин е много добре, чакат да ги изпишат и чакат хистологията.

Ние шетахме 2 дни у нашите и сме гроги, а и аз снощи бях на новогодишен купон. Та ще ме извините, че съм лаконична, ама  smile3524

# 130
  • София
Еличко, не се притеснявай за Катринка. При по-емоционалните деца се случва. Ели ми се е захвасвала два пъти също като Катринка след падане. Важно е да не я тупаш по гърба, а само да й духнеш силно в устата и дробовете ще се разтворят и всичко ще е ОК. НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, всичко ще е наред.  Hug
Светли, супер, че Константин е добре и искрено се надявам, хистологията да е добра.
Босилече, добре дошла на родна земя. Супер, че си се изкарала готино на купона.
trapezica, да ти е жив и здрав мъжа и много да се обичате!   bouquet Супер, че момчетата са по-добре.
Асе, супер, че Вики се е налудувала с братовчедите. Аз съм в голяма чуденка как ще успеем да украсим елхата без да има поражения. Как ми се иска и Ели да с пи до 10ч.
Краси, много готино, че цялото семейство ще сте в къщи за празниците.  Heart Eyes

При нас новото е, че Ели от няколко дена казва "Не пипи" в превод - Не ме пипай.  Laughing

Вижте какво календарче сътворих.  Grinning

Пожелавам ви лека нощ.

# 131
Много е добро календарчето, само малко цифрите му се размиват.Гери ти с кой фотошоп работиш,че искам и аз да се понауча,но се чудя коя книга да си купя.

# 132
  • welcome to the Jungle
Лъвичке, дай линк на тези играчки. Откъде в София могат да се купят?

Hug
http://shop.pumpelina.eu/index.php?cPath=145

# 133
Добро утро момичета,
Еличко чета те и просто ми е страхотно мъчно, че ти се налага да преживееш този кошмар. Макар че се радвам, че все пак не си го видяла с очите си, защото гледката е потресаваща и незабравима. Мога само да ти кажа да не се притесняваш - хубаво е да направите ЕЕГ-то, дано попаднете на внимателен доктор, който да го прави - така че Катринка да не се стресира много, понеже процедурата трае дълго. Мира, както съм писала, имаше 2 такива пристъпа - лично за мене кошмар, от който трудно се възстанових, за децата тия пристъпи не са травматични. А и според докторите се израства докъм 3 - 3 1/2 години, така че не се притеснявай много много - само ти страдаш от цялата работа. За дечко е важно сега да не се фиксирате свръх много върху него, защото свиква с вниманието и после това ни се връща търкано (от опит хихихихи). За врачките -  Sick, за начина, който си научила - ВЪЗМУТИТЕЛНО!
Чета, че и вас ви тресат главоблъсканици за подаръци. Ако някой има добра идея - моля да споделя, че аз съм тотално безидейна какво да купувам на малката. Може би столче и масичка за нейната стая, че все търси къде да седне на нейна височина  Joy
Лек ден на всички  Peace

# 134
  • FRANCE
Здравейте и от нас,
Ние стягаме багажа за пътуване към Бг.
 Еличка  Hug
Гери много ти е хубаво календарчето Simple Smile
Светли излязоха ли резултатите на детенцето?
trapezica, да ти е жив и здрав мъжа Simple Smile
Krassi-Mira много хубаво че сте цялото семейство Simple Smile

Алекс има много странен реж. Стване в 9-9.30, спане кам 16-17ч и после купон до към 12. Лощо няма ама това значи че с таткото не можем да останем и за малко насаме (че той в 12 отдавна спи). Пробвах да я будя към 8, тя пък заспа отново в 10ч и после пак в късният слетобед.

приятна вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт