Вече не сме срамежливи, защото сме Дюканки красиви - 137

• 24 525
  • 471
  •   1
Отговори
# 270
Този снежен човек там в линийката ми между листенцата ми прилича на прилеп  hahaha Joy 
Joy Joy Joy
и Горда  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 12:27 от baci

# 271
  • София
Rally and Betty - вече два месеца задържам 2 кг под нивото, което ми е посочил калкулатора, НО се усещам, че а изпусна положението, ха веднага правя опит да дръпна нагоре. Знам, че ако устискам 6 месеца на тези кг, те ще станат желани от организма ми, затова стискам зъби (пред някои нережимни изкушение - буквално) и чакам  Peace

Въобще да не ти казвам, че имам желание да сваля още един! Embarassed Rolling Eyes

# 272
До "mar4ela5" - Не вярвам след 1 ден "П" да се махнат 3 килограма Sad

До "labello" - Сигурно ще се справя, но до тогава физиономията ми ще е като на осъден..

До "veneras" - И аз сега 3 килограма качих.. да видим колко ли време ще ги боря..

# 273
  • Пловдив
Привет на всички!

Отново съм тук, поизчетох ви криво-ляво...

Честито на всички с поводи и минуси.  bouquet

Бутам моята трета някак между капките, стоя си под 60 кг, оня ден забравих въобще, че съм в трета и неусетно съм карала ПЗ дни.
Имах една гала, беше хубаво.
Не съм имала желание да ям много нережимни за втора фаза неща... за сега.

# 274
Здравейте.

Честит празник на всички студенти, бивши, настоящи, бъдещи!!!

Сега на въпроса. Какво става с мен? Защо при мен става толкова бавно, чувала съм, че истински се усеща около десетия ден, докато свикне организЪма Mr. Green, но все се надявах на по скорошно резултати. То и кантара ми е малко смотан, но все щеше да покаже нещо. Ще упорствам, защото ми харесва режима, поне не седя гладна, а преди  все гладувах, вече и на месото не се мръщя толкова. Моля  кажете ми вие какви млечни ядете, в какво количество, аз киселото мляко го използвам предимно за междинните хранения. Да не би да бъркам някъде с нещо newsm78

Благодаря на тези, които ще се отзоват  bouquet

Хубав ден на всички, или поне това, което е останало от него Grinning Hug

# 275
Тази диета не е за мен... Sad

Никва ползва 7 дена спазвам всичко  и абсолутното нищо ама грам промяна няма ...

Явно си е до организам  аз минавам на ябълки и билкови чайове няма сми newsm78

# 276
До "lipstick" - Подготви се бавно да сваляш и без друго малкото ТИ излишни килограмчета! Нормално е - последните, са най-трудни. Опиши ми, подробно, какво точно хапваш за един ден?

# 277
До "lipstick" - Подготви се бавно да сваляш и без друго малкото ТИ излишни килограмчета! Нормално е - последните, са най-трудни. Опиши ми, подробно, какво точно хапваш за един ден?

За мен хич даже  не са малко Grinning
Значи: последните три дни сутрин 10ч, прясното мляко с триците, топлата вода ( по предназначение Mr. Green), към 12 кисело половин мляко, после към 14 или 15 ч пилешко месо печено или варено с много подправки за да ми е по-вкусно, за вечеря (20, 21ч) пак пиле или риба на пара, не ги ям в големи количества, по някое време след вечеря, тъй като си лягам късно (1,2ч) изяждам още едно кисело мляко с 2 капки подсладител и канела, това ми е нещо като десерт. Дано не е много. Днес ми е 1 ден ПЗ и ще разнообразявам малко.Сутринта си пекох солен кекс с извара и шунка (пуешка) от рецептите и ядох, съобразявайки се с дневната доза трици. За после имам пиле и зеле. А, забравих да кажа и за яйцата, 2 бр на ден варени в някое ядене, много ли са? Общо взето това е. Водата ми е най-малко 3 литра, направо ми се хумнаха червата Mr. Green, през живота си не са виждали такова чудо Grinning

# 278
  • София
 lipstick здравей ! Да не би тези 3 литра вода, които казваш са новост за организма ти, да не се изхвърлят? Да не правиш задържане на течности и на това да се дължи проблема със свалянето? Инъче храната ти не е много, не е нужно да се притесняваш за количеството, нали това е едно най-хубавите неща в режима:-)

# 279
  • София
 lipstick здравей ! Да не би тези 3 литра вода, които казваш са новост за организма ти, да не се изхвърлят? Да не правиш задържане на течности и на това да се дължи проблема със свалянето? Инъче храната ти не е много, не е нужно да се притесняваш за количеството, нали това е едно най-хубавите неща в режима:-)

# 280
lipstick, аз съм много нова тук, но ще се опитам да ти дам един съвет. Премахни на първо време шунката, защото тя е твърде солена и е възможно организма ти да е предразположен към задържане на течности. Възможно е също да задържаш от млечните, но ти си все още много в началото на режима и не е много препоръчително да ги ограничаваш все още. Мисля че с течение на времето ще можеш сама да разбираш как ти влияят различните храни и да избягваш тези, от които задържаш. Успех!

# 281
Здравейте пак. Благодаря на отзовалите се  Hug

Не знам дали водата ми е много, но буквално през половин час съм в ...

А за солта драстично съм я намалила, преди ядях много солено и сега ми е мъка малко ама се справям. Шунка днес за пръв път ям и то сложих в кекса около 40г, а не съм го изяла целия, естествено Mr. Green Даже ще си купя диетична сол, ноживеч в центъра, а големите магазини, където продават са далече и не знам кого ще отида до някой от тях.

# 282
lipstick, не са ти много 3 литра вода. Пийвай си я редовно. Някакви хормонални проблеми?

# 283
Буба64, здравей!Помня те отлично Laughing!Тук напоследък много коментираме, че сме качили в 4 фаза, но извода е, че сме си и хапвали храната, която ни беше довела до дебеличкия ни вид.Лошо, че си качила 10 кг., аз се върнах в режима, за да сваля 4, но не е фатално.Познато ми е чувството да се опитваш и да не можеш да започнеш отначало, за това бих ти предложила да направиш само ПЗ дни докато свалиш излишното, ако не можеш да вървиш по схемата и ако избора ти е да изядеш нещо нережимно или една салата...И чакам аз лично отчет всеки ден  WinkУспех, мила!
tuningmania,да те подхвана - правиш галите начесто и не с храната, която ти препоръчах, за това имаш и увеличението.Предупредих те, че може да имаш отклонение 3 кг. без да те притеснява, но ти пиша, защото знам, че се следиш стриктно и за теб е важно какво става.Надявам се да се убеди вече, че покачването никога не идва веднага след галите или прегрешенията.Напиши си схемата на захранване по дни, защото сега от паника ако прекалиш с П дните - няма да се захраниш.Няма да те прегръщам за успокоение, само приятелско потупване по гърба, защото и аз съм минала по този път и ми се ще другите да получат просветление наготово, а не на свой гръб   Wink
lipstick, ето ме - и аз свалям много бавно - с Дюкан 6 кила за 6 месеца(от общо 20свалени, последните с този режим) и накрая се отказах да гоня целта, защото 2 месеца задържах без да двалям.Млечните около кило на ден е добре, ако задържаш ги намали на 400гр. общо.Също ти предлагам да се измерваш със сантиметър - може да сваляш на обиколки, не толкова на кг. WinkИ намали водата - до 2 литра на ден.При мен повече от това количество води до подпухване и задържане.

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 15:30 от Боби1973

# 284
Тази диета не е за мен... Sad

Никва ползва 7 дена спазвам всичко  и абсолутното нищо ама грам промяна няма ...

Явно си е до организам  аз минавам на ябълки и билкови чайове няма сми newsm78

Това не мога да го повярвам и то при мъж, а премери ли си обиколките, случайно да си усещаш дрехите по широки?
Не се отказвай - няма начин да не ти подейства този режим Hug

Общи условия

Активация на акаунт