Вече не сме срамежливи, защото сме Дюканки красиви - 137

• 24 521
  • 471
  •   1
Отговори
# 300
Боби1973 предимно ям сутрин и вечер (от първия ден съм такапросто няма как повече)
закуска: 3 с.л. трици с 2 с.л. верея 0.1 , 2-3 тешешки кюфтета с мъничко извара
Вечеря: пилешка пържола, едно сварено яйце
преди да легне мляко 0.1 с нес кафе
през деня : вода около литър и половина -два
кола лайт вече много рядко консумирам , преди повече я пиех
това в п дните
Добре, но и аз смятам, че не поемаш достатъчно храна - идеята не е да гладува организма, защото се включва защита и ...Дори ти е казала нататък Wink
Задължително включи кисело мляко поне кофичка и се опитай да хапваш по-често.Ако си се хранила така и до сега, в смисъл като честота, със започването на режима би трябвало да има ефект(въпреки че количеството е малко), но ако си се хранила в по-различен ритъм, наиситна смятам, че си стресирала тялото си.
Опитай по-често да хапваш, макар и по хапка и кажи пак какво става с теб!

# 301
Мацкиииииии и Тунииии
къде сте бе хора?не ме питайте колко часа ви четох.........липсвах ли на някой?
защото вие на мен мноого
вече ще съм редовна
накратко,какво ми се случи
9дни в Лондон,после 3 дни банкет в Пампорово със старата фирма и сега в Банско дойдох от вчера да почвам с новата фирма
на всички тези места беше едно-много ПЗ с още повече сладки и нережимни неща,бели вина....майко колко греших ,ако знаете,резултат
 +2кг и 3 теми,в които не съм писала
да минат тез празници и от януари се връщам във 2ра,не може така Rolling Eyes
много ви обичам,ей,и изчетох и си сядам здраво на д-то за да не ям тиганите от вас
целувам ви лека и отслабваща
поне вс ден почвах с трици и лен.семе и мнооооого вода  и правих П четвъртък....ама на всяка почивка на тва обучение какви десерти носеха....не издържах
но сега влизам в релси,ще разказвам повече
до утре

# 302
ЛЕПИДОПТЕРИЯ-според мен малко ядеш! smile3513Като започна да задържам само рибата ме оправя-в неограничено количество.Аз лично съм отказала телешкото и кока колата лайт.На мен Културата повече ми харесва от Верея.  chef
Да се похваля след 5ПЗ имам -0.900 гр и сменям линийката. newsm44

# 303
До "Pauliana" - Честит Рожден Ден newsm59  party023 Gift

# 304
  • София
Ха здрасти ви и от мен /с голЕЕЕЕЕЕЕмо закъснение/!

AvAdAkedAvrA, много е рано да се отказвате от режима, още повече, че ти споделяш, че твоето момче и преди е правило диети - може и това да е разковничето. В книгата Дюкан пише, че определено, тези които са спазвали скоро или продължително диети, могат и по - трудно да започнат да свалят. Съжалявам, че не ми е подръка книжлето, та да ти кажа къде точно го е написал. Просто организма се съпротивлява. Не знаех, че има човек, на който режимът не действа, но въпреки всичко смятам, че вие двамата не сте следващите такива. Просто трябва малко упорство - със сигурност няма да загубите нещо от него /освен килограми/. Една седмица не е достатъчна, за да се отчайвате. Бих ви посъветвала да продължите поне месец и тогава да прецените. Каквото и да е решението ви, пожелавам ви успех!  Hug Hug

Лепи, миличка, не се отчайвай, ще тръгнат нещата. Момичетата са ти отговорили преди мен за количеството. Аз искам да те попитам, дали килограмите на които си в момента не са около показаните от Калкулатора, защото ако е така със сигурност ще имаш задържане /поне при мен беше така - не се дадоха лесно/.

Привет на всички любими муцунки! Много ви обичам всички!  newsm51    love001 newsm47

Ама, че съм затрита  Banghead! Честит студетски празник на всичи бивши, настоящи и бъдещи студенти!   bigdance2

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 19:02 от nelsun

# 305
Ами ето едно примярно меню...
Сутрин чаша кисело мляко с 2 лъжици трици
След това 2-3 яйца на очи без мазнина в тефлонов тиган (с малко червен пипер)
Извара (обзмаслена) по някое време за следобедна /медуобедна/закуска
Следобед още едно кисело мляко, по някое време прясно мляко с нес кафе и подсладител
И на вечеря най-често печено пиле/гърди/каквото падне от пилето, без кожата със сос от кисело мляко и извара и черен пипер...
Винаги поне 2 литра вода...
Ако съм объркала нещо, значи съм идиот....
Имам причини да изкюча варианта в който играча си играе, защото диетата е по негово желание, а не по мое настояване... демек може да излъже само себе си, а не мисля че има смисъл Simple Smile
П.С. Диети е правил преди и доста отдавна, в смисъл поне преди година. И аз не искам да се отчайвам, и не очаквам да смъкне 20 кила за 5 дни, но нито едно.... единсвено дори? Просто не знам, струва ми се адски дтранно....

# 306
lipstick, ето ме - и аз свалям много бавно - с Дюкан 6 кила за 6 месеца(от общо 20свалени, последните с този режим) и накрая се отказах да гоня целта, защото 2 месеца задържах без да двалям.Млечните около кило на ден е добре, ако задържаш ги намали на 400гр. общо.Също ти предлагам да се измерваш със сантиметър - може да сваляш на обиколки, не толкова на кг. WinkИ намали водата - до 2 литра на ден.При мен повече от това количество води до подпухване и задържане.

[/quote]

За водата не съм забелязала, но ще я намаля през следващите дни и ще видя какво ще стане.
Обаче е вярно, че си усещам дрехите една идея по свободни и товае е, което ме кара да продължа да упорствам. Сряда ми е ден за мерене на сантиметри Simple Smile

Уф, пак обърках нещо тук. И не знам и как да си сложа собствен аватар, явно винаги ще съм на ВИЕ с компютрите. Сори за спама.
Благодаря отново. Hug

чочосан    много ти благодаря, успокоих се малко, аз нямам хормонални проблеми (или поне не знам) и няма да се откажа, разбира се Simple Smile))

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 19:35 от lipstick

# 307
Здравейте
Вкючвам се само за да кажа ,че и аз през ударния период не свалих и грам,а сега шест месеца по късно съм с 20 кг. по малко.а и съм с хормонални проблеми.Не може за пет дни да прецените дали режима ще подеиства.При всеки е различно.А ми се струва,че и храната ви е малко.Не се отказваите,режима действа

# 308
Така момичета да кажа и аз как бях днес и да ми кажете има ли забележки. Направих една обекуска, защото станах доста късно-заешко месо-само онова чистото месо, вечеря-2 бъркани яйца с доста извара-таз извара да ви кажа мога да си  я ям всеки ден супер много ми хареса.Вода съм изпила около 4 литра-пазя тоалетната.
Утре ще е закуска:кисело мляко с 2 с.л. овесени трици обяд-пилешко филе, вечеря-май пак бъркани яйца

# 309
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте приятели
мн хубавка снимка видях шуменки супер сте
честит празника на всеки ,който се чувства празнуващ, аз се радвам че успях да завърша и Шумен все пак
Решила съм да ям само риба 3 - 4 дена какво да направя от нея свалям най- много не ми е вкусна , но няма как
мн минуси утре
и не се отчайвайте режима действа имайте търпение и много риба

# 310
Привет и добра вечер момичета и момчета и честит празник      bouquet
Лепи, Ава, мисля че храната ви е малко, а организма ви е бил и преди това на такива количества явно и брой яденета...............
Лепи...., теб поне по дълго сме чели,да те питам, ти прегрешила ли си с нещо? Защо ми се върти нещо такова в главата?  newsm78
Ава и приятел, много е рано наистина да прецените, вие ще отслабнете, бъдете сигурни в това   Peace Поемайте протеини във възможно най чист вид (поне докато  тръгнат нещата) и се хранете редовно- сутрин обед и вечер и закуски дори 2 ако е възможно.Пийте си водицата и бъдете режимни и ще видите резултата..... Аз съм една от възможно най-бавно свалящите - за 4 месеца 12 кг,  тоест заедно с първия месец с ударния - по 3 кг на месец но действам като валяк-бавно и трудно но упорито като магаре и ще се справя,нема начин!  Heart Eyes
Драго ми е да видя муцунките ви ,гън и цун  Simple Smile Ето ви нещо гръцко и романтично като за днешния хубав ден - http://www.vbox7.com/play:50754227
 Heart Eyes
Редакция:Абсолютно подкрепям зеленкото  Peace и другите..С кисело млекце, изварка и прясно млекце  не става-като обобщение излизат основно те!В единия случай прочетох от закуската че на вечерята...............?!?

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 21:01 от музичка

# 311
  • София
"Неотслабващите" мацки: абре, момичета, где ви е мЯсото? Где ви е рибата? Где са ви 4-те хранения на ден? Само с изварка и млекце не става, ей.... Режимно месо и рибка му е майката (мен не ме гледайте в момента, аз бях на 2 килограма от целта си, когато постигнах По-Важната Цел  Embarassed ). По мъничко, но на често хапвайте. Не наблягайте на прясното мляко  Whistling

# 312
"Неотслабващите" мацки: абре, момичета, где ви е мЯсото? Где ви е рибата? Где са ви 4-те хранения на ден?

Да, и аз това се питам..
Как да се отслабва само с някакво си филенце пилешко на обяд..
Не става.

# 313
Най-топлите ми и искрени пожелания за всички празнуващи днес  bouquet
Марчела5, честит празник и честита магистратура!И браво за постигнатите кг Hug
coteеее Heart Eyesстъкна се в минижупче, а? Winkс радост да носиш придобивките си, ама не много дълго време Laughing
Lucie ,какво става с теб, нова работа? Praynig Hug
blumchen_feeHeart Eyes Heart Eyes Hugнали знаеш , че липсваш слънчице...Честита ти месечинка , да бъдеш все такава сладурана и все такъв топъл човек Hug
Буба64 ,баба ми казваше признат грях-половин грях Winkне че и тук е в сила, но добре дошла,желая ти този път да стигнеш докрая!
vesito5  Heart Eyes  Hugпропуснах да кажа, че пак ми направи впечатление,че имаш невероятно заразна усмивка Laughingне вярвам да има хора, които да могат да и устоят...
labello ,Monroe   bouquetчестит празник! И Monroe ,сядай на дупето си да четеш, че за магистратура се иска успех Wink
k_savova и Сашко, vani_nik и gulbenur и Лили-симпатяги Hugна водичка,кафенце... само пред Лили и  Сашко сок Wink
Джокаторе...защо не споделиш какво хапваш, да видим защо така се закучиха нещата при теб?...чай и плодове, колко време?После какво?Да споделя нещо с вас, мой приятел е лекар в тубдиспансера, бяхме говорили преди година за дебелариума на д-р Емилова, цитирам го"само ако знаят хората , колко идват от диетата на Емилова, после с наченки на туберкулоза, при нас..."...чай с мед е добре, като здравословно хранене, веднъж в седмицата, за разтоварващ ден...Естествено всеки , сам решава..Все пак подкрепям на 100% Lucie,Боби1973 е права,ако има някакъв хормонален проблем , да...ама иначе няма начин да не действа...
lepidopteria    Hugза 2 мес и половина - 13,5 кг...не е никак малко , нали?Не се отчайвай, ще започнеш пак да сваляш...промени нещо-увеличи броя на храненията,пий повечко вода, разнообразявай и протеини и зеленчуци...намали млечните..няма начин, да няма начин...
рошава браво!супер е да вижда човек, как намаляват цифрите на кантара  bouquet

# 314
baci  Hug

Момичета и момчета,  Flutter
Отслабващи или не,  Whistling
Дюкан ни казва ясно  Peace
ОТСЛАБВА СЕ С МЕСЦЕ!  Naughty

Аva, защо не напишеш и количеството на храната която хапваш? Колкото и либерален да изглежда режима, всъщност не е чак толкова. Тук се яде! Но не какво да е и по колкото искаме. За всяка от разрешените храни е или позволено, или задължително определено количество. просто трябва да откриеш оптималния за теб вариант. Основното е, че се яде повече месо и по-малко от останалите разрешени храни. Води си записки два-три дни и сама ще видиш кое не е наред, но не се отказвай, режимът действа  Peace

Между другото, някой да е забелязал да задържа от рулцата от раци???  newsm78 Имам някакви такива подозрения за себе си  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт