"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 83 263
  • 898
  •   1
Отговори
# 165
И мен този въпрос ме вълнува,понеже и аз съм при нея Wink
Царицата-майка   ти доволна ли си от нея?Доколкото разбирам посещението при акушер-гинеколог е през 2м. в началото,а на ж.к. на всеки месец.На мен през месец ми се вижда много ShockedКак ще издържа?Така ли е наистина?

# 166
На мен ФМ ми я прави Капка Атанасова.Аз бях при нея на консултации.
А почти през цялата бременност се ходи веднъж в месеца, като веднъж влизаш само при акушерката, веднъж при акушерката и лекаря при който си.
С първото ми дете не беше така.Тогава (преди 4 години) на всяка консултация влизаш първо при акушерката, после при лекаря.И винаги ме гледаха на видеозон.Сега вече са станали много важни.

# 167
Как през месец, аз се разбрах с моята лекарка всеки месец да си запазвам час и при Снежи и при нея. При предната ми бременност абсолютно всеки месец са ме гледали и на ехограф и отделно си вървят и консултациите за мерки и теглилки.
Явно си зависи от лекаря, аз ще си ходя първо при акушерка, после при докторката всеки месец. Поне сега ме накара да си запиша час и за двете и дано да е така и всеки месец де.
Аз имам въпрос колко се плаща за ЖК, когато не е по здравна каса.

# 168
Аз ходя на 3 седмици при акушерка и лекаря, като всеки път ме гледа на видеозон, така беше и преди 4 години. Платила съм първа вноска за интензивна ЖК, общо като цена 480 лв, сега видях, че вече е 580 лв. интензивната, 530 лв. нормалната, по каса е 250 лв.
От 1 март болницата има нови цени, в ЖК вече е включена 4Д ФМ със запис.

# 169
При първата ми бременност и аз влизах всеки път и при лекар и при акушерка.
Сега ... вече писах как беше.Бях при Капка Атанасова и двата пъти.Другите лекари може да работят по друг начин, не знам.
Не бях по здравна каса и платих за ЖК 400 лв.
Секциото с престоя беше 1350.

# 170
Аха искаш да кажеш, че както преди седмица ми казаха да нося 200 лева, сега вече са станали 250лв. Е поне да съм подготвена и финансово  Joy Мерси за инфото

# 171
Аз говорих с момичетата на рецепция преди малко и ми казаха, че щом съм се записала по старите цени няма да доплащам нищо, но след 1 март влиза в сила нов ценоразпис - той важи за нови пациенти.
amber, толкова плати по ЗК ли за секцио, или си ползвала самостоятелна стая или нещо друго допълнително? Защото по ЗК цената сега с увеличението е 1000 лв, а беше мисля 900 и пише, че включва и престоя.

# 172
И мен този въпрос ме вълнува,понеже и аз съм при нея Wink
Царицата-майка   ти доволна ли си от нея? ...........
Аз всъщност още не съм се записала на ЖК и съм все още на фаза "проучване и умуване".
Станева ми прави секциото при предишното ми раждане и бях много доволна. Но тогава ЖК ми я води друг лекар.

# 173
amber, толкова плати по ЗК ли за секцио, или си ползвала самостоятелна стая или нещо друго допълнително? Защото по ЗК цената сега с увеличението е 1000 лв, а беше мисля 900 и пише, че включва и престоя.

Аз не бях по здравна каса.

# 174
  • Варна
Аз бях по здравна каса, секцио.Ползвах ВИП с придружител.Всичко ми излезе точно 1500 лв. Включая и 4 бактерии при бебето,които сега ще лекуваме с години. GrinningА заради педиатърката там, която не ми каза че при наследсвени алергии се пие ХА мляко,сега си носим и този кръст, защото там му дадоха възможно най-лошото и алергизиращо мляко Фризолак. Както и да е. Само доктор Халачева си обичкам от там, Рени и Деси акушерките също.

Относно шишетата, разбрах че са ги сменили след заплахата ми да пусна снимки по ТВ и вестници. Thinking

# 175
Стига бе., това за шишетата сериозно ли..
Преди 3 години всичко беше перфектно, само биби ни караха да си носим, че не им стигаха. А нали изваряваха шишетата в една огромна тенджера.

# 176
Родих сега на 12 февруари в Майчин дом второто си дете.Раждането беше планирано секцио,оперира ме доктор Георгиев.Всичко мина успешно,операцията беше направена перфектно.За болницата мога да кажа само хубави неща,няма една забележка за нищо и към никой-всички бяха много отзивчиви,мили,любезни.Всяка една стотинка дадена там си заслужава.Д-р Георгиев-какво да кажа-професионалист,прекрасно си свърши работата,ако смятах да раждам 3-то дете,пак щеше да е там и при него Grinning

# 177
lucinda честито ти бебче! Много се радвам и много благодаря за информацията! Аз имам въпросче, тези който вече са регистрирани за ЖК в майчин дом няма да доплащат до новите цени! Правилно ли съм разбрала? А раждането вече е по новите цени?

# 178
  • Варна
Стига бе., това за шишетата сериозно ли..
Преди 3 години всичко беше перфектно, само биби ни караха да си носим, че не им стигаха. А нали изваряваха шишетата в една огромна тенджера.

Искаш ли да видиш? Ето :

# 179
Ауч, това не е добре....

Общи условия

Активация на акаунт