"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 83 309
  • 898
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Прочетох, че бебета през нощта били при майките, само не ме нападайте, но на мен това ми беше шанса да се наспя. Дали ще откажат, ако поискаш да ти го вземат през нощта......?Някоя от вас възползвала ли се е от такава "услуга".

Преди 5 месеца ни питаха. Ако искаме да ги вземат,ги вземат. Аз само една вечер се възползвах, защото ми беше терсене бебчо да не се задави или да не плачка и не исках да е самичък.

# 241
Мен и двата пъти не ме питаха.
И двата пъти  се прибрах вкъщи напълно изтощена.
Сега вторият път с момичето с което бяхме в една стая (настаниха ни във Вип-а двете, защото нямаше места) буквално заспивахме седнали докато кърмим през ноща.През деня се опитвахме да спим, но то непрекъснато някой влиза в стаята, а в коридора беше шумно.
Само споделям.Не че се оплаквам:)

# 242
Да през деня беше абсурдно да спиш. Успявах само между 6 и визатициите към 9, естествено и вечер след 12. Даже ужасно се дразних когато ги взимаха към 12 и половина, а пък сутрин още нямаше 6 като ни ги носиха. Аааа няма да ме питат, направо ще си го "изпрося".

# 243
Nadina, теб те приеха да раждаш в момента в който мен ме изписваха:) Няма да те забравя-точно се качвах в асансьора с бебока, а ти стоеше срещу мен по нощница, подпряна на вратата до столчетата и гледаше много тъжно:)

# 244
Стига бе, Да като гледам голямото ти хлапе е 5 дена преди моя.
  bouquet  извинявай , но нямам никакъв спомен. Виж после вече мен като ме изписваха и аз помня момичетата, но преди това абсурд.

Тъжно, ами като незнаех какво ме чака  Joy. Ох, сигурно сега ще е дваж по-тъжно.

# 245
Вторият път е далеч по-спокойно всичко;) На мен всичките ми притеснения бяха от факта, че Добрева ми беше анестезиоложка.
А....и как ще съм без другото си дете цели 5 дни:) Много ми беше мъчно и се скъсах от рев сутринта като тръгнах към Майчин дом:)

# 246
Аз за нея не се притеснявам, имам изключително положително впечатление за нея, независимо от проблемите им. Тя ми беше на първото раждане и по-назад в темата бях писала, че все едно майка ми беше през цялото време до мен, а след това и по време на целия ми престой всеки ден идваше да ме пита нещо дали не ме боли.
Но виж, за дребния ще ми е много мъчно и честно това ми е основния проблем, не са малко тези дни, а ние двамата повече от 24 часа много отдавана не сме се разделяли.

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 15:55 от Nadina

# 247
Спокойно-всеки ден ще идва с таткото на свиждане  Hug
А и ако всичко е наред ще искаш да те изпишат на 4-тия ден;) Аз така направих:)

# 248
amber много ти благодаря за милите думи   bouquet

# 249
Здравейте момичета!
Май месец, живот и здраве ми предстои раждане в МД и се интересувам дали, когато имаш контракции ти дават да се разхождаш или само лежиш?И да попитам има ли някоя мама отзиви за раждания, които е водила д-р Монастирска? Благодаря ви, предварително!  bouquet

# 250
  • Варна
....когато имаш контракции ти дават да се разхождаш или само лежиш?

Първия път се разхождах по коридорите докато усетих първите напъни. Втория - сложиха ми система за ускоряване на раждането, колан за тоновете на бебето и не можех да стана от леглото.

# 251
да попитам има ли някоя мама отзиви за раждания, които е водила д-р Монастирска? Благодаря ви, предварително!  bouquet

Една позната прави ин-витро при нея и беше страшно недоволна от тази докторка.За раждания не знам как е, но съм чувала от други жени също отрицателни мнения.

# 252
Здравейте!Включвам се в темата за да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на д-р Капка Атанасова.През януари преживях нещо доста неприятно и тя беше човекът ,който ми вдъхна кураж !Прекрасен лекар!  bouquet

# 253
Здравейте!Включвам се в темата за да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на д-р Капка Атанасова.През януари преживях нещо доста неприятно и тя беше човекът ,който ми вдъхна кураж !Прекрасен лекар!  bouquet

Ох, аз ще раждам през май при тази лекарка. Моля сподели защо си толкова доволна от нея. И ако има други мами раждали при нея също моля да споделят. Аз останах с впечатлението, че тя държи на секциото, а аз искам да си родя нормално ако нямам никакви проблеми. Споделете ми мнение за нея. Въобще не искам да ме режат ако няма важна меницинска пречка за това.

# 254
Аз нямам лични наблюдения за Атанасова,обаче една приятелка беше при нея и до последно я подканваше да ражда секцио,защото ТЯ НЕ БИЛА ДЛЪЖНА да е на разположение по 24 ч. в денонощието.Все пак си имала семейство?!?!??! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт