Ама много се поду,огромен стана ви казвам.На 3 ден след операцията вече сигурно имаше вътре 2-3 кила газове,които не мога да изпусна.Адски боли това момичета.Такива гадни спазми са,ужас
Боли 2 пъти повече от операцията.За да е успешно секциото и да ти дават вече да ядеш трябва да пуснеш газове.А аз като балон.Лекаря се шашна и каза да ми сложат тръба в дупето да ги изкарам.Само че аз ги усещах горе,а не надолу в червата. Нищо не стана с тръбата,стоях час и половина с нея,направо се схванах.И ми биха някаква инжекция,да ги раздроби.Дали от нея или от друго на сутринта успях да пусна няколко и започнах да хапвам.Само че вечерта отново се подух.Пак мъкиии,болкиии,ужас.
Само дето на челна стойка не застанах в тоалетната,че да пръдна,извинете.
Накрая успях,като се присвивах в кръста и си хващах стъпалата,хубаво че нямаше кой да ме гледа в тоалета,че такава бях картинка
Много мъки ще си спестите.
Какво да ви разкажа още,не се сещам.
Някой ако иска нещо
да пита.
Това много гадно с тия газове дето си разказала - голямо мъчение! Радвам се, че насърчават кърменето - това за мен е много важно! Поздравления за Лора! Между другото нашето момиченце мислим също да е Лора
Обожавам това име!
и помолих акушерката Райна да ми даде разхлабително и тя ми вика... не се притеснявай на сутринта ще подейства каква сутрин ... 10 мин след това тичак да стигна до 00 на всичкото отгоре жената която беше с мен в стая беше вътре викам жена действай по бързо че то... напира
ама смях голям беше ... ама поне се изходих и не ме е боляло нищо.

нито разхлабващи нито клизми....нищо
.... И аз бях същата, но си мислех, че друг такъв елемент като мен няма. Успокои ме
Аз се произнесох по въпроса секунди преди да ме дадат на клизмата. Ама мен от операцията не ме беше страх, а от клизмата.
Аз съм от Добрич и също ще пътувам, когато дойде времето. Предполагам, че няма да е проблем. Все пак казват, че при първо раждане доста се проточват нещата. Благодаря ти за това, че се отзова на молбата ми да разкажеш за раждането си. 
Близките ми идваха ,когато имат желание не е имало ограничения 
мен ме изписаха на 8 ден ,и беше много хубаво забавлявахме се смеехме се заедно,хубаво си е да си имаш компания дори и през ноща.Ако обаче пак раждам някой ден и ако е там ще искам този път вип стая за да видя и там какво е ,защото там наистина близките ти могат д астоят повечко май -така мисля де,а тук беше свиждане от 4 и 30 до 5 и 30 и това е .
Той е моя ангел-пазител и цялото ми семейство сме му много задължени! Поздравявам те за избора! Най-готия лекар!
Препоръчани теми