тъй като повече от 4 години посещавах Майчин дом за какво ли не- операции, извънматочна, инвитро, стерилитет, раждане, женска консултация. Познавам вече почни всеки лекар там, дотолкова, че им говоря на ТИ
. Матей се роди на 03.12.08 сутринта в 7.40. Имах нещо като уговорка с д-р Максим Яков, той да ме изражда, защото при него бях ходила на последните два прегледа, но пристигнах в болницата с почти пълно разкритие и нямаше смисъл да настоявам да го викат. На смяна беше д-р Ани Атанасова и набързо между контракциите успях да и кажа, че не искам окситоццин и епизиотомия, ако е възможно. Не се мина и без двете, но бебо се оказа неочаквано голям. Изгонването продължи много дълго - 1.25 мин, за сметка на бързото получаване на разкритие. Накрая даже малко се позаклещиха раменцата, но д-р Атанасова своевременно се намеси и бебо се показа жив и здрав. Е, държаха ни 2 дни в кувиоз, но на петия ден ни изписаха и сега сме честити и доволни и всичко е в норма. Като цяло не ни беше никак лесно, но с помощта на д-р Атанасова, д-р Юдова, акушер Райна Бояджиева а и целият останал персонал всичко завърши добре. Само ще ви кажа, че като се прибрахме вкъщи с таткото и аз някак глупаво казах: "Мило, мъчно ми е за болницата..." Е, може , някоя от вас да ме разбере
Препоръчани теми