Спешен въпрос към мамите пушили по време на бременността си.

• 76 062
  • 416
  •   1
Отговори
# 300
Наистина е трудно да откажеш цигарите от раз.АЗ съм пушач.В момента, в който видях двете чертички на теста ,изхвърлих кутията си с цигари и не запалих близо една година.В крайна сметка 9 месеца лишение не са по-важни от здравето на децата ни.Всичко е до воля.Никой не може да ти помогне, ако сам не го направиш(и най-вече да го искаш).Толерантна мога да бъда с някой, който наистина заслужава.Но в случай не мога да оправдая хора ,които доброволно тровят собственото си бебе.Защото знам, че зависимостта може да бъде преодоляна.

# 301
  • София - Рим и обратно
Наистина е трудно да откажеш цигарите от раз.АЗ съм пушач.В момента, в който видях двете чертички на теста ,изхвърлих кутията си с цигари и не запалих близо една година.В крайна сметка 9 месеца лишение не са по-важни от здравето на децата ни.Всичко е до воля.Никой не може да ти помогне, ако сам не го направиш(и най-вече да го искаш).Толерантна мога да бъда с някой, който наистина заслужава.Но в случай не мога да оправдая хора ,които доброволно тровят собственото си бебе.Защото знам, че зависимостта може да бъде преодоляна.

202uu

# 302
  • Пловдив
megan79,май нямаш чувство за хумор....Жалко за теб,остави ме мен.  Peace
Хапливото ти изказване може само да ме разсмее.И не,неможе на български,защото с ''евала,аферим'' се пошегувах.Каквото реша,това ще пиша.Подаръче* ме е разбрала.Евала и на нея. Joy

П.ПМного зле е станала тая тема.Радвайте се на семействата и децата си,а не се хващайте за косите,защото ничие мнение няма да се промени.Факт.Спора е излишен!

# 303
Хапливото ти изказване може само да ме разсмее.И не,неможе на български,защото с ''евала,аферим'' се пошегувах.Каквото реша,това ще пиша.Подаръче* ме е разбрала.Евала и на нея. Joy

П.ПМного зле е станала тая тема.Радвайте се на семействата и децата си,а не се хващайте за косите,защото ничие мнение няма да се промени.Факт.Спора е излишен!
Мисля че това е хубав финал Grinning Peace

# 304
  • Пловдив

Мисля че това е хубав финал Grinning Peace
Да,аз също.  Hug

# 305
Не ,ето това е хубав финал  smile3534

П.С.имам чувство за хумор ,как да нямам Wink

# 306
Не ето това е хубав финал  smile3534

П.С.имам чувство за хумор ,как да нямам Wink
Joy Joy имаш след като те скастрихме с Розичката Whistling
кво ги беше наредила вчера,а Grinning...нищо.

# 307
Виж ,дори се върнах да си сложа запетайката,която бях пропуснала,че щеше да продължи войната  Joy Joy

# 308
Виж ,дори се върнах да си сложа запетайката,която бях пропуснала,че щеше да продължи войната  Joy Joy
Grinning

# 309
  • София
GALQ79, нищо лично , но след като така и така спориш разпалено в името на цигарите и бременните , които ги пушат и как не вредят , то поне използвай опцията "проверка правопис".
Аз неза6титавам пу6а4ките,а правото им на избор и на това да не им слагате квалификации какви майки са.
Ако 6те се изпитваме по правопис ок,но първо ти си слагай запетайките.
Отново демонстрация на гледане на кле4ката в окото на другия,а не си вижда гредата в нейното.
Вие дами за кой ли път ме убедихте 4е сте тук заради спора.
За това аз спирам.Спрете се и Вие!

Laughing Peace
Така и така темата се оспами, та поне да кажа и аз:
Галя нямах за цел да те изкарам неграмотна , а да обърнеш внимание на това , че вместо "ш", пишеш "6" и вместо "ч" , пишеш 4 , много често  - ( което повторено многократно е дразнещо)
 Не че си неграмотна , а не знам дали си забелязала, явно си от "чат поколението", аз самата в момента съм на 25 и преди около 3 години  , бях активна чатърка и пишех по точно този начин, преди да забременея и родя и още много такива технически грешки съм правила - ( за които съм си отнасяла критики тук) . Но честно сега виждам , как на моменти много дразни , особено ако е обичайно повтарящо се действие, както е при теб , не се обиждай моля те.  Peace
Точно затова,  казах да използваш опцията "проверка на правопис", преди да публикуваш, затова и казах, че не е нещо лично, заради мисленето ти примерно.
Иначе е ясно, че тук не сме на изпит по правопис това е форум все пак, аз примерно почти редовно използвам опцията "проверка на правопис" и не се притеснявам да си го призная,  и то не защото се мисля за неграмотна , а защото  дори да е много грамотен човек, в бързането може да допусне грешка. Но е много по приятно да четеш, "правилно написани мнения, откъм граматика", ако мога така да се изразя.

Иначе е ясно , че по отношение на тази тема " бременност и пушене", ще сме на различно мнение , както аз и ти , така и всички, които са За и Против.

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 17:26 от nellyani

# 310
  За щастие аз никога не съм палила цигара,направо ме втриса,а камоли да пуша по време на бременността,но зълва ми се улива тотално,а на всичкото отгоре пие и лекарства ( за отпускане,антидепресанти...) ,които уж не пречели на бебето,пие по страшно много кафе (поне 5-6 СИЛНИ на ден), общо взето само лоши привички и според мен ще си е чист късмет,ако нищо му няма на бебчето  Praynig
Направо ми е жал за това бебенце. Sad Нежелано ли е?
В сравнение с порядките на тази бъдеща майка, пускането на сол във водата за къпане ми се види направо Нобел-награждаемо за "Майка на годината".  Sad

# 311
Елфи4ка зълва ти искахте ли я или не?За6тото като те слу6ам невярвам.Ти я изкара абсолютна проста4ка.Пу6ела една кутия цигари,пила по 5 кафета....и т.н.аз това не го вярвам
Особено от позицията на пристрастен пу6а4 и голяма кафеджиика.Ве4е запо4вам да си мисля 4е търси6 то4но да става спор.

Относно 4атенето аз съм на 30 г.по4ти и не съм от това поколение.Пи6а така за6тото ми е по-удобно.С малко по-разли4на клавиатура работя.Като си я сменя няма да пи6а така.

# 312
Тц, тц, тц....
Само светици тук, да му се не види...
Чудя се от къде се взехте толкова много....
  Thinking

# 313
  • Варна
Това няма нищо общо със "святост" или каквото и да било, а с елементарно чувство за отговорност. Но щом ви успокоява да го приемате така.... ваша си работа.

# 314
За цялата бременност изпуших 1 кутия цигари.Дъщеря ми се роди 8 дена преди термина със секцио с тегло 3.550.За пръв път се разболя сериозно преди една седмица-на година и девет месеца.Но е факт,че цигарите вредят на плода.

Общи условия

Активация на акаунт