Спешен въпрос към мамите пушили по време на бременността си.

• 76 054
  • 416
  •   1
Отговори
# 315
като изключим обичайния ореол около подобни теми, на мен тази ми иде голяма пързалка. някак не успявам да свържа авторката, която нарече "изтрещели лелки" форумките, които са против даването на биба с мед (последствията от меда в ранна бебешка възраст мсиля са известни) с примерната майка, каквато се рисува тук. в противовес на адски черната и притежаваща всички недостатъци зълва. ми тя таз зълва само на пилон не се кълчи нощем, това остана май  Thinking

пък за останалото... ами твърдите че сте информирани, че затова не сте пушили докато сте били бременни, а изведнъж се тръшкате, че ще си спите в една стая с бебето, нищо че сте страстни пушачи. като се информирате - информирайте се напълно. по време на съня ви от устата ви се изнизват такива изпарения, че бебето ви е абсолютно пасивен пушач. и още по-зле - преработените в тялото ви газове са още по-гадни от първоначалния си вид. и докато в матката ви все пак е имало плацента, то в стаята филтри няма. изключвам хора, които не разполагат с отделни стаи. просто ми прави кофти впечатление, че въпросното тръшкане не отнесе никакви критики, макар от чисто медицинска гледна точка да е не по-малко, а и по-вредно. в крайна сметка излиза, че е по-важно как ще отговори участничката в темата: а/ не пуших като бях бременна/кърмех, след това ще си правя каквото си искам - браво, добро момиче ; б/ пуших, докато бях бременна - ауууу, как не те е срам, ужасТ!

п.с. в темата са се разписали хора, които Умрат да ползват силни фрази, но в други теми още чакаме да си защитят голословните тези. няма да дочакаме, но важното е, че им се връзват майките тука. преди да хвърлите камък, върнете се из старите теми да поемете насочените към вас, де  Laughing (за Чужбинския говоря)

# 316
Елфи4ка зълва ти искахте ли я или не?
Какво значи да са я искали?  Blush Да не би да са си я купили от магазина? Тя е сестра на мъжа й, какво общо има искането? Аз мога да искам/ не искам новоподарените ми обувки, например, ама зълва?!  newsm78
Simplyaven, мислиш ли, че може да е пързалка?  Thinking На мен също ми се вижда ултра безотговорно поведение (не съм светица, да не ме "упрекнете"  Laughing в такова нещо), но от друга страна напоследък по медиите се нагледахме и наслушахме на какви ли не майки, та защо тази да не е?

# 317
  • Пловдив
Виж ,дори се върнах да си сложа запетайката,която бях пропуснала,че щеше да продължи войната  Joy Joy
Е,айде сега и ти! WhistlingДа не сме за една запетая,недей така! Joy

# 318
Момичета , мисля че темата се изчерпа вече , нека спрем до тук , става ли  Peace

# 319
Пушенето п … 86;ст

На моя позната детето, което е вече голямо (16год) има проблеми с високо кръвно налягане, астма. Има и проблеми с очите, но за тях вече не знам дали са свързани с пушенето на майка му през бременността. Подробности за това кога точно и колко кг се е родил не мога да дам.

# 320
Елфи4ка зълва ти искахте ли я или не?
Какво значи да са я искали?  Blush Да не би да са си я купили от магазина? Тя е сестра на мъжа й, какво общо има искането? Аз мога да искам/ не искам новоподарените ми обувки, например, ама зълва?!  newsm78
Simplyaven, мислиш ли, че може да е пързалка?  Thinking На мен също ми се вижда ултра безотговорно поведение (не съм светица, да не ме "упрекнете"  Laughing в такова нещо), но от друга страна напоследък по медиите се нагледахме и наслушахме на какви ли не майки, та защо тази да не е?
Ако разгледате форума зълвата на елфи4ка излиза 4е е 4удовище.Та за това питам искаха ли я?За6тото по принцип за сестрата и майката новата жена в къщата виняги остава 4ужда и лоша.
Дали е сигурна 4е няколко цигари не и се струват цял стек и едно кафе цял пакет?Дали нямате проблем не с това какво прави жената или имате с приемането и във ва6ето семейство?Дали ревността на мама и сестрата не е в пове4е?Задай си тези въпроси елфи4ке за6тото ти изкара зълва си най-черната от вси4ки.Все пак това е изборът на брат ти каквато и да е не спи в твоето легло.

# 321
Аз пак да кажа, че не става въпрос за никаква жена на никакъв брат. Става въпрос за сестрата на съпруга на Елфичка. Ам'че четете поне началните мнения де!

# 322
Аз пак да кажа, че не става въпрос за никаква жена на никакъв брат. Става въпрос за сестрата на съпруга на Елфичка. Ам'че четете поне началните мнения де!
Ами чета ги,но в много теми намирам че въпросната жена не прави нищо както трябва

# 323
  • София
Ами чета ги,но в много теми намирам че въпросната жена не прави нищо както трябва
с ама четете - имаше пред вид, че явно не си съвем наясно какво е зълва - т.е. не жена на брата на авторката, а сестра на съпругът й....то и аз се обърквам в тези роднинства....
Та като цяло - авторката е новият член на семейството, а не зълвата....така погледнато Wink

# 324
С роднинските връзки съм зле и не го крия. Embarassed А и как да съм добре след  като и мъжът ми и и аз сме без братя или сестри.
Но за мен с въпросната жена е психологически проблема, а не какво прави.

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 10:59 от GALQ79

# 325
  • София
С роднинските връзки съм зле и не го крия. Embarassed
Но за мен с въпросната жена е психологически проблема, а не какво прави.

може и така да е...може и да не е...хора всякакви....

# 326
По време на цялата бременност със сина ми пуших,не се гордея с това,но е факт.Роди се седмица след термина 51 см и 3,150 кг.Нормално,здраво бебе,развива се много добре.Мисля,че е преувеличена вредата т пушенето по време на бременността.Все пак има плацента и околоплодни води,които задържат вредните вещества и предпазват бебето. Спрях цигарите веднага след като родих,защото кърмих.Никотина влиза в млякото и оттам в бебето,а не иска да тровя така детето си.Това е от мен Rolling Eyes

# 327

ами, започвам да се замислям  Thinking малко в повече ми идват недостатъците на зълвата, то рога и опашка ще й поникнат вече  Laughing

# 328
Аз съм пропуснала другите недостатъци явно. Разбрах само за пушенето по кутия на ден през бременността. Какво друго е правила  Rolling Eyes

# 329
Според мен авторката е бременна и прави тези неща.Обаче знае,че ще я разкъсаме тука на малки парченца затова авизира друг човек smile3521 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт