Деца с увреден слух - 6

• 44 090
  • 481
  •   1
Отговори
# 360
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЗАЙЧЕТА!  bdbaloni ДА СА ЩАСТЛИВИ, ИГРИВИ И БЪБРИВИ!

# 361

Честит Рожден Ден на Веси и на Еми и от нас! newsm59 Tada  ura

Бъдете винаги здрави,щастливи,весели и много,много бъбриви!  party006

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 13:48 от silvana.m

# 362
# 363
 Честит рожден ден на всички рожденици , макар на патерици да ви е честито.
newsm59  Gift  bigdance2 Gift Tada
Ще стискам палци проблемите с яслата да се оправят.

# 364
Здравейте, търсейки  информация в гугъла попаднах на тая тема.
Темата е страхотна и пълна със полезна със информация.Опитах се изчета последините теми но още не съм усряла да дочета всичко.Искам да помоля ако някой има ниформация по въпроса да сподели.Аз съм над 30 години и съм със  двустранно увреден слух .Била съм на ТЕЛК  преди мноого години когато даваха за увреден слух на всички пожизнено трета група. Искам да попитам как стоят нещата  със ТЕЛК сега?Тоест ако отида сега пак ли
ще  ми дадат същата група  пожизнено, питам  защото с течение на годините слуха ми съвсем се влоши а ако е същото положение с ТЕЛКА-а  няма смисъл да ходя пак  newsm78

# 365
  • Sofia
Здравейте момичета!
Ние се върнахме.Обиколихме близки и приятели и сега отново влезнахеме в режим!
Благодаря на всички за хубавите пожелания. От сърце пожелавам и на всички вас много бъбривци и умни главици, много здраве и успехи.
Както ви казах и от Германия, за първи път от години се почувствах спокойна и щастилва без причина.
След това, което ми казаха професорите там вече мога да спра да се притеснявам и да започна да се радвам повече на прекрасното си дете.
Направиха всички тестове на импланта и на нервите и казаха, че всичко е ОК. Най- важното, казаха че насторойките са много добри. Затова аз казвам : БЛАГОДАРЯ ТИ БОБИ!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Професорите казаха, че Веси се развива много добре и ,че всичко което правиме е правилно.
От престоя ми в Германия разбарх, че наистина аз трябва да се успокоя и да вярвам в детето си. Не че досега не съм вярвала, или пък съм се съмнявала в нещо, но имаше една малка част от мене, която беше писимистично насторена и понякога наделяваше.
Не съжалявам, че отидох  за консултация там, защото цялото ми съмнение дори и малко, относно настройки и развитие на ВЕси вече отпадна.
Много се разписах. Embarassed
Поздарви от мене!

# 366
Честит рожден ден на всички рожденици на патерици да сте живи и здрави и много ,много бъбриви  bouquet   От сърце желая този проблем с яслите да се разреши успешно ,аз много съжалявам че с нищо не мога да съм в полза за самия проблем.  MiraBel   много се радвам за вас .                                                                                                                                                                                   

# 367
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ

# 368
Честита Баба Марта , бъдете бели и червени ,весели и засмени Hug

# 369

Честита Баба Марта на всички да са бели и червени румени засмени.

# 370
  • Варна
Мами,рядко влизам,че не ми остава никакво време но ми се ще да ви питам някои неща.От варна съм-та знаете ли къде там се прави слухов скрининг на бебе на месец и малко.Преди време писах че имаме липса на външен  слухов проход ,та се притеснявам и за другото уше.Ще се ходи по лекари тепърва но се чудя откъде да я почна.от личния лекар срешам само повдигане на рамена та освен тука да питам друго не остава.Та плана ми е такъв.1-да направим скрининг на ушето.2-чух че във варна имало много добър ямр-да го направим но кога,май трябва на място да попитам,пък и кой е добър да го направи?После след ямр да се отиде до исул може би при проф.Кунев да се говори с него дали може да ни помогне .Моля да ми кажете дали нещо изпускам или плана ми е добър.Ако имате съвети моля дайте ги.Благодаря

# 371
  • в моя свят
valito 79 това изследване се прави в Частна специализирана клиника УНГ "Света Петка".За деца до 1г. е безплатно.Намира се на бул.Сливница 40

# 372
Честита Баба Марта!Момичета , благодаря за пожеланията !Мира много се радвам за вас. Всичко се оправя, когато сме спокойни и вярваме в децата си.

# 373
  • Плевен/София
               Здравейте всички!

Мира, кажи, моля, посъветваха ли те в Германия нещо относно слуховото апаратче на Веси? Всъщност, правихте ли аудиограма, какво показа тя, и дали има нужда от СА?

# 374
  • Варна
Бихте ли ми обяснили дали е вреден скенера за бебетата,нали фонтанелата не е затворена.За тях не е ли по опасен?чудя се на колко трябва да е дете за да му се направи скенер.А слуховия скрининг какво представлява точно.Дали ще му причини болка?Надявам се да ми отговорите и на предното запитване,защото е много важно за мен.Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт