Деца с увреден слух - 6

• 44 091
  • 481
  •   1
Отговори
# 345
pozor, не си ме разбрала правилно. Написах забележките си по писмото на Ирина, защото така говорихме с нея - да обсъдим нещата и заедно да решим какво е по-добре. Затова и в самия край на моя постинг, молех да поговорим за тези неща. В никакъв случай не омаловажавам труда й и много се извинявам, ако е изглеждало така. Просто нямам време да  пиша пространни обяснения и затова е прозвучало по-сухо. Извинявам се.
Колкото до емоционалните писма - не вярвам в ползата им. Съвсем откровено го казвам. Много повече вярвам в заплахите и обвиненията, когато се защитават правата на хората с увреждания в нашата страна. Тези хора са се начели и наслушали на емоционални изказвания и са безкрайно претръпнали, убедена съм. Самите вие сте станали свидетели - те са били вече подготвени, че нещо им се готви - само това би ги накарало да се размърдат. Много ми се иска да не беше така, но... това е положението.
Пак не мога да довърша, защото съм сама с децата. По-късно пак ще пиша.

P.S. Наистина ли Елинка е имала рожден ден вчера? Embarassed

# 346
  • София
Много повече вярвам в заплахите и обвиненията, когато се защитават правата на хората с увреждания в нашата страна. Тези хора са се начели и наслушали на емоционални изказвания и са безкрайно претръпнали, убедена съм.
От личен опит се съгласявам с горното - някой от вас знаят за миналогодишната ми битка със сестрите в същата ясла да слагат процесора на Калина - щом разбраха че съм войнствено настроена и след като отидох при зам. кмета - Албена Атанасова всичко се промени и постигнах своето, преди да стана "лоша", плаках, молих и резултата беше че една от сестрите ми каза че не е виновна че дъщеря ми е инвалид #Cussing out #2gunfire
Мисля че всички ние не искаме да ни съжеляват и нас и децата ни, а да гледат на тях като на пълноценни хора - трудно ще го постигнем, но пък трябва да са наясно че няма да отстъпим.

# 347
Здравейте!
Благодарим за поздравите за рождения ден на Елинка! Ние бяхме на настройки във Виена. Снощи си дойдохме.

За съжаление са се случили неприятни неща докат отсъствахме.  Shocked
Аз също съм съгласна, че нещата в България стават с караници и разправии за съжаление, но мисля и че писмото на Ирина е много добре оформено предвид времето с което е разполагала  Peace Peace  Hug
относно проектът , с който евентуално ще се заеме Иринка, моят мъж е много добър електроинженер ( малко реклама) , и той ще помогне в тази част, като се стигне до там.
Аз мога да предложа да се свържем с медиите може би в някой по-късен етап, когато се изясни какво всъщност се предлага от общината

# 348
  • Sofia
Zdraveite momicheta!Izviniavaite che ne pisha na kirilica, no oshte sme v Germania.
Puro CHESTITO na vsichki rogdennici!I malkio i goliami.Pogelavam im mnogo zdrave, shtastie i uspeh.
Tuka cheta niakavi neshta, koito ne mi haresvat. Dokolkoto razbiram, iskat da premestiat zaniatiata ot hubavia maluk centur na drugo miasto.Ako ne e taka me izvinete-pregledah otgore-otgore!
I az sum na mnenie che tova e nedopustimo, nai malkoto, che tozi centur e suzdaden predi mnogo godini i dori i maluk vurshi strahotna rabota. Ako moga s neshto da pomogna sum nasreshta.
Sega malko za nas- Vesi ia gledaha trima profesori. I trimata biaha na mnenie, che nastrikite sa i mnogo dobri. ZA KOETO MNOGO BLAGODARIA NA BOBI! Kazaha, che spored tiah deteto e mnogo umno i se razviva mnogo dobre. Triabvalo vreme i malko poveche turpenie. Spored tiah mnogo ia natiskam i triabva da karam po po-leka.
V obshti linii e tova. Nie v subota Givot i Zdrave se pribirame, taka che ako imate nugda sum nasreshta.
Iskam oshte samo da spodelia-momicheta, ne mi se pribira v BG. Tuka e takova spokoistvie...Ne sum se chuvstvala taka ot mnogo vreme.
Tova e ot mene!Pozdravi i Celuvki!

# 349
Да,  Мира и аз чувствам същото спокойствие във Виена. Там хората живеят толкова спокойно...
А ние тук само стрес...само напрежени, проблеми постоянно, където и да отидеш, каквото и да правиш

# 350
     И аз искам да благодаря на всички за поздравите за рожденния ден на Мая. Hug

Напълно съм съгласна с terina,че трябва да се обърнем към медиите,за да се спре това безобразие,че на някои им е хрумнала "гениалната" идея да направят нова група от 20 деца за сметка на нашите,и то не къде да е ами точно в единствения център,където децата ни  без съмнение получават най-добрата рехабилитация.Ами като искат нека да си построят нова градина,какъв им е проблема...Аз виждам с какво желание ходи там моето дете,другите деца,колко много неща научават,с какво старание и желание ги обучават и да вземат да ги местят...за мен това е недопустимо!Съжалявам само,че не сме на ясла тази седмица и че не можах и аз да се включа в битката.
Мира,това  е страхотна новина,много се радвам за вас!Като се върнете ще разказваш подробно.

# 351
Добро утро на всички!Честит рожден ден на Елинка (на патерии) !Да е жива и здрава и многоо щастлива и бъбрива!
По принцип трябва за веки един проблем да сме единни в исканията . Това ,което е написала Иринка е много добро , но хората от институиите (и май всички други) ,които нямат нашите проблеми гледат по повърхностно на нещата.Те си търсят техните интереси , като ни заблуждават ,че няма да ощетят децата ни . Сега е проблема с яслата ,утре с детските градини ......Трябват разправии, медии ....Ако мога да помогна с нещо съм насреща.
 Еми е с вариела и е пощурял вкъщи. Поздрави на всички!

# 352
  • Плевен/София
    Здравейте! По отношение на яслата - мисля си, че първоначалните им планове може би ще се променят. Едва ли биха искали да се въвличат в скандал предизборно. Като им се появят няколко микрофона пред вратата...От друга страна - ако са решили наистина да вземат Центъра, ще го направят въпреки нас.

Мира, сега вече можеш да се успокоиш  Hug! Ето, че общите ви усилия, твоите, на Боби, на Таня, са дали прекрасен резултат, потвърден и навън. Приятно пътуване насам!

# 353
  • Плевен/София
               Честит Рожден Ден на Веси (на Мира)!Желая й щастливо детство, весели игри, и много и правилни думички. Хубав празник!

# 354
  • Враца
Мила Веси..бъди едно много весело и жезнерадостно дете..както си и досега ,а че си ни умничка..ние си го знаем..само мама трябваше чак в германия да отиде за да и го кажат... Laughing...Желая ти цялото щастие на вселената..и много..много късмет....и нали знаеш ,че сме си те заплюли за снаха.... Wink

# 355
Честтит рожден ден на Веси (на мира) и на Еми (на никифорова меги)Да са живи и здрави и много много щастливи.  bouquet  bouquet  bouquet newsm59 newsm59 Tada newsm18

# 356
Момичета, да са ви живи и здрави децата!!!   party023

# 357
Поздравления и от нас!!!Здрави,много щастливи и  постоянно бърборещи да са трите  дечица,рожденици тази седмица!!! newsm59  party002  Party Time

# 358
  • Плевен/София
    Меги, честит ти рожденик! Скорошно оздравяване и много игри и бели smile3540!

# 359
Честит празник на всички рожденици/!!!!
Да са много весели, много щастливи, много приказливи....
 newsm59 nbirthday newsm67

Общи условия

Активация на акаунт