Деца с увреден слух - 6

• 44 104
  • 481
  •   1
Отговори
# 300
  • Плевен/София

Честит Рожден Ден, Дианка! Много цветна  година, в която всички нестандартни  и чудати желания на една Водолей станат реалност.

# 301
Не, pozor, това го е направила Яна, съвсем сама.Simple Smile

Ужас...

Това беше моят период на уикипедианстване.  Mr. Green А с Лони правихме сайта на БАКИ, но аз вече нямам време. И знам, че някой тук имаше мъж творец, който искаше да прави сайта. Какво стана?

# 302
  • София
Благодаря ти Гале Hug.
Черпя всички ви виртуално  party023 newsm38 Wine Glass beer Popcorn. Дай Боже да е здрава успешна за дечица, започващата за мен година Praynig

# 303
  • в края на града
Колко редно и нормално изглежда всичко което сте написали...сега ми се ще да го изкрещя на всички "Да тя не чува и има проблем,"...а всъщност отново плача и знам,че няма да го направя. Може би...някой ден...когато мога да говоря за тово което ни се случи..може би когато имам сили...но не сега, сега не мога.

Въобще не се обвинявай, че не можеш да свикнеш. Като се върна назад във времето от както сложихме СА на година и един-два месеца, общо ми трябваха 3 години, за да погледна спокойно и що-годе обективно на нещата. Да не се вбесявам от всеки втренчен поглед към апарата, от всеки коментар или тъпо изказване, да спра постоянно да сравнявам Яни с другите деца и колко и как и в какво изостава, да спра да си въобразявам, че всеки мил жест към него от страничен човек, всяка усмивка или закачка не е плод на съчувствие, а е просто защото детето е сладко и е дете и явно отсрещния човек обича деца. Винаги съм се старала да не ми личи и май съм успявала, но отвътре... Май е вярно, че "времето лекува", не знам дали се претръпва или се примиряваш, болката винаги остава, но трябва да се приеме реалността, това са нашите деца и са прекрасни със или без недъг. Честно казано преди време и аз си мислех как да "прикрия" процесора, дори от чисто естетически подбуди нашият е грозен. Бежов е (Яни е кестеняв), кафяв би му стоял много по-добре, ако беше момиче щях да го крия в косата, ама не е. Мислех си даже дали да не го оставя с леко дълга коса - но не му отива. И дотук беше с идеите за прикриваянето.
Може би ми помогна това, че никога не съм се впечатлявала особено от мнението на околните. Искрено се надявам и Яни да го възпитам така, максимално се старая да не му се изграждат комплекси. Притеснявам се за пубертета, ама има още време и до тогава...
Rafi, единственото което мога да те посъветвам е да се стараеш да не ти личат притесненията пред детето, колкото и да ти е болно или тежко не го показвай. Нека детенцето расте със самочувствие, а терзанията да си останат за нас  Hug

sirta, честит празник на патерици. Много успехи ви желая, да се избавите от боледуванията и много, много щастие и късмет занапред   bouquet

# 304
  • София
Мерси Пете, но защо на патерици, аз съм днес newsm78 Joy Joy 

# 305
  • в края на града
Мерси Пете, но защо на патерици, аз съм днес newsm78 Joy Joy 

Ми защото реших, че си вчера, какво четох, и аз не знам, изкуфяла работа, както казваше баба ми "старост-нерадост"  Mr. Green (за мен се отнася). Весел празник, Дианче!!!

# 306
  • София
 hahaha както казваше баба ми "старост-нерадост"  Mr. Green
то за мен същото, все не ми се иска да си признавам ама.... важното е че се чувствам много млада Embarassed Joy Joy

# 307
Жива и здрава да си, Диана! Hug  bouquet
Пък и двете с Петя като ви подбера... Stop Старици нйедни! Mr. Green

# 308
  • Плевен/София

Илонка, не забравяй нас с Марги, моля!

Момичета, искрено ме засмяхте Hug!

# 309
                                                                                                                                                                            Честит Рожден Ден и от нас,Дианка!Пожелавам ти много щастливи мигове и много поводи за усмивки!                                                                                                                                 
   Ние пък вчера празнувахме,Мая стана на 3годинки,но за мен си беше двоен празник,т.к. от няколко дена тя започна да бърбори на някакъв бебешки език и не спира,нищо че нищо не й се разбира и е много забавна особено като вземе да обяснява нещо.Да не говорим,че на баща си вика "иа" и той умира от щастие...

# 310
  • Враца

Илонка, не забравяй нас с Марги, моля!

Момичета, искрено ме засмяхте Hug!
ЕЕХ момичета..добре че ви има..така развеселихте душата ми....толкова с радвам ,че ви има..нали ви писах ,че Криси беше с пневмония..пристъп и т.н. ..но вече сме добе..леко покашлюква .Но за кой ли път се радвам ,че купих инахалатора.Без него такива последствия  щяха да станат ,ако ноща не бях му направила инхалация като усетих пристъпа..не  ми се мисли...
Дианка..честит рожден ден и от нас..желяем ти много.мнго здраве щастливи мигове и от късмет да не се отървеш!   bouquet

# 311
  • София
silvana.m, да ти е жива и здрава Мая, да те радва и да ти надува главата с приказки newsm59  ura
Благодаря на всички за пожеланията newsm51
Като гледама сме си спретнали чуден "бабешки" отбор, а аз си мислех че сме все избрани умни млади убавици.  oops newsm81

# 312
Здравейте!
 nbirthday newsm67 Честит Рожден  ден Дианка! newsm18  (на патерица)
Желаем ти много здраве, щастие, много хубави и радостни моменти! Весел празник!

Честит празник и на Мая!!!Да е все така приказлива и много весели игри! hbday hbdtu

Много весел и позитивен дух цари тук! Дано и занаопред е така!!!

А току що видях, че Мая на Иринка ( бебонина) е в Часът на мама....и пее ли пее Heart Eyes

# 313
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС НА ПАТЕРИЧКИ!!! newsm59
МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ДИАНА ,ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ СА  НАШИ ПОЖЕЛАНИЯ,ДАНО СЕ СБЪДНАТ!!!

НИЕ ЩЕ ХОДИМ В ШВЕЙЦАРИЯ НА ГОСТИ НА ЛЕЛЯ/МОЯТА СЕСТРА/ И ЩЕ НАПРАВИМ КОНСУЛТ. В НАЧАЛОТО НА ДРУГИЯ МЕСЕЦ И ЩЕ ПРАЗНУВАМЕ РОЖД. Й ДЕН.ДАНО СМЕ ЗДРАВИ.
АЗ ВЕЧЕ ПОЛУЧАВАМ УКОРИ,ЧЕ ПРЕЗ БРЕМЕННОСТТА СЪМ СТОЯЛА НА РАБОТА ,ДАЖЕ И ПО ВРЕМЕ НА МАЙЧИНСТВОТО И МЕ ДАВАТ КАТО ПРИМЕР КАК НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ НА ДРУГА КОЛЕЖКА,КОЯТО МОЖЕ БИ Е БРЕМЕННА.АЗ ИЗПРАТИХ ТОГАВА ЧЕТВЪРТОКЛАСНИЦИ И НЕ ВЪРВЕШЕ ДА ГИ ОСТАВЯ В КРАЯ НА УЧ. ГОДИНА!!!ОЧАКВАМ УКОРИ И ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ВЛАДКО,ЗАЩОТО ДО ТОЗИ МОМЕНТ НЕ ВСИЧКИ ЗНАЯТ,АЗ НЕ КРИЯ И КАЗВАМ СЕГА,ЗА ДА НЕ СА ИЗНЕНАДАНИ КАТО СВАЛИМ ШАПКАТА.НЕ МОГА ДА ПРОМЕНЯ ЧОВ. МНЕНИЕ И ДА СЕ БОРЯ СРЕЩУ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИТЕ НА НЯКОИ ХОРА.
НИЕ СЪЩО ГЛЕДАХМЕ ИРИНКА,МАЯ И ДАНЧО,МНОГО СА СЛАДКИ!

# 314
  • София
wache, мерси за пожеланията Hug
Я тия многознаещите да .... #2gunfire Аз също работих до последния ден, след това се върнах на работа, когато Кали беше на 3м.
Никога не съм си мислила, че има връзка с проблема и. Единствено съм се обвинявала, че ако си бях останала да я гледам, по-рано щях да разбера, но като се замисля дори и така да беше станало какво щеше да се промени newsm78.
Колкото до казването - на мен в началото ми беше много трудно с хората , който не са ми чак толкова близки, след което реших че трябва да се преборя първо със себеси и събрах всички познати майки от площадките на кафе и им казах, това беше преломния момент от тогава винаги казвам, показвам процесора и т.н

Общи условия

Активация на акаунт