Re: LaRedoute - кодове - 18

• 45 357
  • 534
  •   1
Отговори
# 165
Предложете някой код за тези ако мога да намаля малко от цената:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-goodyear-race- … tegoryid=22905087
Мерси предварително! Hug

# 166
  • Пловдив
Ами те вече са намалени от 110евро. Няма да действа код за намаление.

# 167
18120 - рамка за снимка + свещник с 3 бр свещи + 12 ароматизиращи пръчици с поставка за тях и всичко това в кутия
Дано е от полза  Peace

# 168
Здравейте. Ровя си се аз в един от сайтовете с кодове от 1атр. и ето този ми се хвана 59978 пише че е "Frais de port GRATUIT + cadeau service MOKA 4 tasses+sous tasses (Merci Momo)". Да обаче нищо не ми дава като подарък, а иначе действа за нещо  newsm78

54593 - и този се хвана "SOLUTIONS MAISON : Recevez gratuitement une superbe planche à découper + ses couteaux + port OFFERT !"

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 18:03 от maria_m

# 169
Момичета искам да ви попитам следното,ще правя поръчка --седем чифта маратонки(всичките са намалени )....сумата е над 200евро,интересуваме следното,........ някой да сподели,който скоро е получил хубав подарък(и е доволен),имам предвит да си заслужава доставката,4е напоследък са еднииииии..............благодаря ви..... santa2

# 170
Момичета искам да ви попитам следното,ще правя поръчка --седем чифта маратонки(всичките са намалени )....сумата е над 200евро,интересуваме следното,........ някой да сподели,който скоро е получил хубав подарък(и е доволен),имам предвит да си заслужава доставката,4е напоследък са еднииииии..............благодаря ви..... santa2
Пробвай с merci да си махнеш доставката

# 171
Ето снимка на подаръка с код 17728, 22667 или 22683 - покривка, 6 салфетки и 6 понпона

А с референтен номер 7841450 за 6,90 евро може да си поръчате и комплект от 33 части

[/quote

Пепи,доволнали си от покривката с код 22683 на мен ми го приема и ми пише

Votre cadeau : NAPPE
Ref :

taupe/orange      това ли е?

# 172
Е поне няма ли някакъв код за безплатна доствка за да си спестя поне 5 евро от доставката?

# 173
Е поне няма ли някакъв код за безплатна доствка за да си спестя поне 5 евро от доставката?
Laughing и аз го търсих ама не намерих

# 174
  • Бургас
Благодаря на всички, които се включиха за 61425  Hug Явно, че за да се махне доставката трябва да има задължително нещо от колекция есен/зима (розовия знак), а другите неща може да са от кръглите цени или от "албанците". Поне аз така пробвах последно-към две неща от кръглите цени добавих един съд на Solutions maison, който е с този розов знак и чак тогава ми даде нулева доставка. Само че беше редно да го пишат това в офертата, защото май не ми се видя да има споменати условия някъде  Thinking

# 175
Veseto_, снимките и кода ги видях в един френски форум, не съм ползвала кода и не знам дали подаръка си заслужава.

# 176
Veseto_, снимките и кода ги видях в един френски форум, не съм ползвала кода и не знам дали подаръка си заслужава.

мерси за отговора миличка....   bouquet...аз го пуснах,пък ще видим какво ще дойде... Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 177
# 178
  • София
Кифла знаеш ли за какво е този код и ад съм го получила същия

# 179
  • Ку-куландия
Кифла знаеш ли за какво е този код и ад съм го получила същия

Пак не четете!!! Темата се претрупва и става безумно дълга!!! За карти Кангаро е!!!

Общи условия

Активация на акаунт