Re: LaRedoute - кодове - 18

• 45 201
  • 534
  •   1
Отговори
# 405
сега ми даде, че матрака е наличен. някой друг пробвал ли е?

На мен не е спирал да ми го дава наличен Simple Smile
Само може би за около 2 седмици.. после си се появи Simple Smile

# 406
да, поръчвам значи, на мен от два месеца все ми го дава наличен след еди колко си седмици...да не ми пратят някоя прахосмукачка вместо него?

# 407
да, поръчвам значи, на мен от два месеца все ми го дава наличен след еди колко си седмици...да не ми пратят някоя прахосмукачка вместо него?
О, никога не можеш да си сигурна какво ще ти пратят Simple Smile

# 408
е поръчах вече, ще пиша като пристигне ако някой го интересува. макар, че с тези празници кой знае кога ще дойде поръчката

# 409

Здравейте момичета  Hug
Сега видях, че и на мен ми дава да поръчам матрака. Имам едно питане. Понеже пише, че е за нови клиенти - кого визират като нов клиент: регистрирал се преди определен период от време или само за първа поръчка  newsm78

# 410
аз не съм нов клиент, имам един акаунт с няколко поръчки вече, потвърдиха ми поръчката, не е фактурирана обаче още.

# 411

Здравейте момичета  Hug
Сега видях, че и на мен ми дава да поръчам матрака. Имам едно питане. Понеже пише, че е за нови клиенти - кого визират като нов клиент: регистрирал се преди определен период от време или само за първа поръчка  newsm78

Регистрирал се преди определен период от време. Не е задължително за първа поръчка Simple Smile

# 412
Искам да си поръчам пулареното сако , нещо не се получава ooooh!  Thinkingне ми приема никакви кодове Thinkingна някои приема ли кода? И още нещо искам да питам трябва ли да има нещо определено в кошницата-колекция ThinkingБлагодаря предварително! newsm17

# 413
кои кодове пробваш? пробва ли тези дето са валидни до януари 2009?

# 414
От 1стр. Rolling Eyes :roll:61557 newsm78  но никои не ми прие,кои са кодожете за 2009г(извинете ме но съм нов потребител Embarassed)

# 415
ами тези са Rolling Eyes
аз с този код си го поръчвах, не ми беше пратен лично; тези, които ми бяха пратени не ми проработиха

# 416
И при мен кода за надуваемия дюшек беше неактивен известно време до миналата седмица и веднага пуснах
поръчка надявам се до края на януари да пристигне и дано е дюшека де  #Crazy,
това ми беше последната поръчка за тази година дано няма издънки накрая  #Crazy

45411 - SAC FOURRE TOUT  MARRON 
някой има ли на идея за коя чанта става на въпрос

# 417
И при мен кода за надуваемия дюшек беше неактивен известно време до миналата седмица и веднага пуснах
поръчка надявам се до края на януари да пристигне и дано е дюшека де  #Crazy,
това ми беше последната поръчка за тази година дано няма издънки накрая  #Crazy

45411 - SAC FOURRE TOUT  MARRON 
някой има ли на идея за коя чанта става на въпрос

Това е чантата Евридей!  Peace

# 418
момичета, дали ще мога да намаля тази играчка с някой код или да изчакам януари http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8054568& … ue&ksource=-1

# 419
неРАХОВА  Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт