Елхата мама украсява, a АВГУСТинчето с усмивка я дарява!

• 13 083
  • 275
  •   1
Отговори
# 255
  • Germany
Бобче, стискам палци  Hug Сонита, и на теб  Peace При нас почти във всички фирми има така наречения "айнщелунг щоп" - в превод "спиране на наемане на работа" , всички външни проекти се спират почти навсякъде и т.н. За това сега хич няма да се впускам в подаване на СВ-та   Whistling Whistling Сонка, какво имаш предвид "толкова квалифицирана " - аз с моите дипломи тук съм направо като професор  ooooh! ooooh! никой не търси толкова учени като нас да знаете, не си давайте толкова зор  Whistling Whistling 

# 256
Бобче, ха дано ! Минала съм по този път и знам каква надежда те крепи. Аз пък съжалявам че се забутах в химията вместо да стана медицински работник, сега нямаше да тъпея в къщи  Rolling Eyes
Лулу, пооправи ли се настроението ? Ако не, погледни си двете хубави дечица и си кажи, че освен тях нищо друго няма чак толкова голямо значение. Миналото нека си остане назад, ние сега към бъдещето гледаме на-вече  Wink
Ох, за тъжната новина не знам какво да кажа. Давам си сметка само какъв късмет имам и че докато го имам трябва да хваля бога всеки ден.
До...

# 257
Бобче, стискам палци  Hug Сонита, и на теб  Peace При нас почти във всички фирми има така наречения "айнщелунг щоп" - в превод "спиране на наемане на работа" , всички външни проекти се спират почти навсякъде и т.н. За това сега хич няма да се впускам в подаване на СВ-та   Whistling Whistling Сонка, какво имаш предвид "толкова квалифицирана " - аз с моите дипломи тук съм направо като професор  ooooh! ooooh! никой не търси толкова учени като нас да знаете, не си давайте толкова зор  Whistling Whistling 
Дезита, явно и ти я знаеш песента "Много дипломи имате госпожо !"  Mr. Green Много ги е страх, че ще им поискаме голяма заплата  затова нямаме никаква   Laughing

# 258
  • Germany
Toни, те даже и не предполагат колко дипломи имам аз  ooooh! не им ги вадя всичките, защото ще се стресират мнооого, а от  това най-много ги е страх - от стрес  ooooh! Факта, че имам Уни ме изпраща висооооко високо в техните очи и говорят за мен като за учена жена  hahaha hahaha В детската градина казват: Да питаме майката на Александър - тя е учена жена  Shocked Shocked И това всичко заради едното УНСС  hahaha hahaha

# 259
Дезитка наистина смешна ситуация. Но в безкъсметието си имаш късмет-поне те смятат за интелигентка  GrinningА тука в таз скапана Франция, като чуят чужд акцент те слагат в графата неук и неграмотен, иди им обяснявай, че пишеш по-добре от тях  SadСилен дух тряба, ех... Laughing

# 260
Привет от нас!

Появяваме се да кажем, че за най-голямо наше съжаление и пропуск, няма да можем да дойдем на срещата. Толкова много ме е яд, че направо не се побирам в кожата си. Съпругът ми по спешност заминава за провинцията рано сутринта и няма кой да ни закара. А и с тези транспорти, съм против, особено зимата. Мислех за такси, но в тези задърствания изобщо не ми се мисли. Така, че не ни бройте. Съжалявам още един път, че така се получава, от една сериозна мама, такава несериозна постъпка. Много, много ми се искаше да присъстваме, но разстоянието е голямо. Убедена съм, че ще си изкарате суперско, ще има невероятни снимки, но това от вас....................................................
Френско Тони, Дезита-за дипломи изобщо не ми се говори................. Почти никой не ги уважава. До преди 2 години съм учила и завършила какво ли не, трябваше да забременя, та накрая да се кротна малко. Но никой не се впечатлява. Нужно е някой да повярва в теб.................................. Аз лично не мога да се оплача от реализация, но сега мисля да сменя посоката на развитие, ще видим, времето е пред нас.
Бини- Hug

# 261
  • Germany
PIVANOVA, знам че там никой не го интересува дипломата - защото всички я имат  Peace а тук може да се окаже, че в цял отдел само ти си дипломиран еди - какво си, и в много случай се получава, че и прекият ти шеф е с по малко образование от теб  ooooh! Странно нали  Whistling Whistling Но тук са си такива - тези, които имат дипломи, а те са малък процент се смятат за големи мозъци и се уважават много  Flutter Кака ви Десита и тя сред тях се нарежда  hahaha hahaha Само да видим като тръгна да си търся работа какво ще намеря  Twisted Evil, не искам да смениям попрището, като настане момента ще ми стискате палци, нали  Crazy

# 262
 И в БГ го има това "прекалено умна сте за нас", не е само в чужбина  Naughty
В Щатите проста факта, че знаеш друг език освен майчиния, е нещо много сложно за тях  Crazy
Бобче късмет ти пожелавам  Peace дано се намери нещо, което е точно за теб  Hug

# 263
  • София
Здравейте и от мен  Hug.
Мойте хлапета и двете са хремави и кашлят  Sad. Сутринта ги водих на лекар, не е вирус, само са настинали и сега им давам Стодал и им слагам капки.
В този ред на мисли стискам палци на Неди бързо да пребори кашлицата.
Бини, хубаво е, че Ивето е добре  Grinning.
Бубе, много ти е хубава дъщеричката Heart Eyes.
Ния, успех на изпита  fingerscrossed.
Лелка, хубаво е, че Мони е изхвърлил топчето  Grinning. Миличка, не искам да се заяждам, но може ли малко по - четливо да пишеш. Много ми е трудно да ти чета постовете, а вярвам, че и на другите им е трудно.
Бобче, Сонита, стискам палци да се похвалите с нова работа  fingerscrossed.

а тук може да се окаже, че в цял отдел само ти си дипломиран еди - какво си, и в много случай се получава, че и прекият ти шеф е с по малко образование от теб  ooooh! Странно нали  Whistling Whistling

Да, това е много вярно. Мъжа ми е инжинер магисър по електроника, а шефа на отдела, в който работеше в Германия не беше магистър  hahaha.
А тук в България наистина никой не гледа дипломите, ама за какво да ги гледат, като образованието ни е на едно ниво... Както се казва и магаре да вържеш в университета и то ще завърши висшО  ooooh!.

На мамите и дечицата, които ще ходят на партито утре им пожелавам весело изкарване и да направите много снимки  Party.
Приятна вечер на всички     bouquet.

# 264
  • Видин
...аз с моите дипломи тук съм направо като професор  ooooh! ooooh! никой не търси толкова учени като нас да знаете, не си давайте толкова зор  Whistling Whistling 
Значи, да гледам само 1 висше да завърша. А поне магистратура може ли Whistling hahaha
Да ви кажа само какво съвпадение ми се случи. Утре съм на изпит, както казах, та утре е 12.12 от 12ч. е изпита в зала 318 (3+1+8=12) и преди малко като си взех мястото в автобуса, познайте кой номер е...... точно така 12. А кажете как да си го тълкувам Mr. Green

# 265
  • ГОре на черешата...
Утре съм на изпит, както казах, та утре е 12.12 от 12ч. е изпита в зала 318 (3+1+8=12) и преди малко като си взех мястото в автобуса, познайте кой номер е...... точно така 12. А кажете как да си го тълкувам Mr. Green

Че ще изкараш две шестици - 6+6=12  Laughing!

# 266
  • Видин
Утре съм на изпит, както казах, та утре е 12.12 от 12ч. е изпита в зала 318 (3+1+8=12) и преди малко като си взех мястото в автобуса, познайте кой номер е...... точно така 12. А кажете как да си го тълкувам Mr. Green
Че ще изкараш две шестици - 6+6=12  Laughing!
А дано. Пък и 3 ме устройва, всичко отгоре е добре дошло.

# 267
Да ви кажа само какво съвпадение ми се случи. Утре съм на изпит, както казах, та утре е 12.12 от 12ч. е изпита в зала 318 (3+1+8=12) и преди малко като си взех мястото в автобуса, познайте кой номер е...... точно така 12. А кажете как да си го тълкувам Mr. Green

Thinking Thinking Thinking Освен да ти пишат и две шестици 6+6=12  Crazy Hug
Успех от мен   bouquet

Ние се върнахме от партито, беше супер, Неди беше най-малкият, но пък се забавлява много  Party Party Party Ще кача снимчици след малко.
Много се чудя за утре  newsm78 Може ли пак да кажете от колко беше партито  Blush

# 268
Ния, стискам палци и на краката за утре ! Grinning
Десита, в готовност съм за моралната упора, ти само дай знак  LaughingСериозно, дано имаш повече късмет от кака (тоест аз), пък ако хората са такива разбиращи там се изнасам за германско Wink

# 269

Thinking Thinking Thinking Освен да ти пишат и две шестици 6+6=12  Crazy Hug
Toва с двете шестици ми хареса.....Успех и от мен....
Разказвайте за срещата...и пуснете снимки.....

Общи условия

Активация на акаунт