Вместо коледно звънче в мама бие АВГУСТовско сърчице

• 13 122
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
# 121
didk@, добре дошла и на теб. и лека бременност, разбира се  Hug

Деси, ми...де да знам, какво спокойствие ми дават? Повече се шашкаш от тия работи си мисля аз.

# 122
Здравейте и от мен! Не съм се включвала два дни, а вие сте писали, писали, едва почетох всичко  Grinning
Първо добре дошли на новите мамчета  Grinning
Честит празник на всички студенти - бивши и настоящи  Laughing към които се пиша и аз (към настоящите де, щото от сума време се каня да се дипломирам  Embarassed)
Tsvetito, и при мен има някакво слабо кафеникаво течение от вчера  Cry и много съм притеснена Sad а пък немога да се свържа с докторката, от сутринта опитвам, ако неуспея утре сутрин направо на там отивам, да видим какво ще каже. Само дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig
А пък толкова ми е зле че нямам думи, гади ми се, боли ме глава, малко ме присвива корем, просто ужас

# 123
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-12-07&article=258625
 deedee83 да ти изям подписа  Crazy
айде успех

# 124
Върнах се от доктор и не ме зарадва мн каза ми че бебето отговаря на 3 седмица ooooh! няма жълто тяло и сега пия дуфастон и другия понеделник ще ходя да видим дали има развитие шансовете са 50 на 50 ако няма развитие ще го махне  Cry

# 125
Дано при вас всичко да е наред успех от мен!

# 126
Бубе, съжалявам, но недей да се отчайваш все още, не го приемай за свършен факт. Все пак има поне 50% шанс всичко да е наред, а това хич не е малко! Стискам ти палци, горе главата  Hug

# 127
Бубенце, на мен преди 10 дни ми каза, че отговарям на 2 седмици бременност, а сега вече имам 20,8мм сакче... Предния път едва го видя с вагинален ехограф, а сега без проблем се видя с коремния... след малко качвам снимки да видиш разликата... Не се стряскай допълнително! Желая успех на всички за прегледите днес или когато и да са  Hug
Честит празник и от мен на всички студенти   bouquet

Ето ги снимките... не са кой знае колко добри от телефона, но се вижда Simple Smile
http://media.snimka.bg/1512/009280236-big.jpg
http://media.snimka.bg/1512/009280237-big.jpg

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 12:31 от BubolecheMeche

# 128
бубе,не се отчайвай де  WinkНе е казал доки кой знае какво.Те бебчовците не  растат по калъп.Не се знае кога си заченала...........

# 129
Буболече, честито сакче Heart Eyes

# 130
Здравейте и от мен. И аз един ден не съм влизала и вече двойно изписано Simple Smile

Бубе, моля те не се отчайвай! Докторът пък какво се е разбързал да говори за магане????  #2gunfire Има време и определено все още има надежда. Моят съвет е да посетиш и ДРУГ лекар задължително!! Не разчитай само на едно мнение в такава ситуация! Горе главата!

Честито на всички новоприсъединили се  августинки Hug
Деси, сигурно ВЕЧЕ сме надминали юлките? Simple Smile А и мерси, че си ми добавила инфото  Mr. Green

Аз след малко съм на доктор. Моля ви стискайте палци! Дано всичко е наред!  Praynig

Това със зацапването явно го има при много от вас. Аз да чукам на дърво до момента не съм го имала, но се шашкам като чета колко от вас са го имали... Предполагам, че е нормално. Сестра ми също е бременна и знам, че и при нея е имало, ходила е на док и й е казал, че вс е наред, но пие желязо, че й е нисък хемоглобина нещо...

Хайде след доктора ще пиша как е минало Simple Smile Успех и на всички, които днес също ще го посетят, явно сме доста  Heart Eyes

# 131
Деси, мерси  Laughing Laughing Laughing
Обадих се най-сетне на докторката Sad но се оказа че в този кабинет е само четвъртък и петък а нямам друг телефон Sad Sad Sad
така че си записах час за четвъртък, дано само всичко е наред  Praynig Praynig Praynig

Забравих да дам по-подробна информация за себе си - казвам се Диана, на 25 год. първа бременност  Simple Smile

# 132
А какво е БХС и ФМ???

# 133
deedee83  няма пък да ти добавя инфото  Crossing Armsа сега да видим
и аз следобяд съм на преглед

БХС е кръвно изследване за синдроми и др.увреждания
ФМ е преглед за оглеждане органите на бебето
Взети заедно струват около 100лв.Правят се на по-късен етап

# 134
Деси, ще я видим ние тая работа  smile3508 smile3527

Общи условия

Активация на акаунт