Вместо коледно звънче в мама бие АВГУСТовско сърчице

• 13 113
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро на всички и добре дошли на новите майчета!
Май пак съм от ранобудните днес. Продължавам да се будя рано сутрин. Тези болки и при мен се появяват още, но значително рядко. Дано с всички ни са наред нещата. Пожелавам успех на всички момичета, които днес са на преглед и хубав ден на останалите.   bouquet

Олее, как пропуснах-честит празник на всички студенти-бивши и настоящи!

# 106
добро и от мен
Честит празник на студентите
стиксам палци,на всички,които ще ходят на преглед

# 107
Здравейте, момичета и честит студентски празник   bouquet
вчера видях  EFP и още не мога да повярвам... не съм била още при лекаря ми, но се надявам всичко да е наред и август на финала да сме всички заедно  newsm51

# 108
  • Варна
Добро утро! Честито на всички нови бъдещи бремелинки. Успех на тези, които днес са на лекар, да си видят точиците и всичко да е наред. А, и честит празник на всички студенти.
Мен ме е обхванала една апатия и постоянно ми се плаче, а най - лошото е че не мога да се успокоя  Cry С предната бременност не съм била така и сега това направо ме съсипва. Допреди седмица така се радвах на бременността си, а сега всичко ми е толкова безразлично. Боже, дано се оправя, че сега направо се чувствам гузна от мислите си Blush Съжалявам за тъжния пост, просто така се чувствам, дано като отида на работа, да се разсея поне малко.
Лек ден на всички!!!

# 109
# 110
Честит празник и от мен!Аз сега чакам да стане 9:30 за да ходим при доки дано каже че всичко е от секса  Praynig че направо ще умра!Късмет на всички Hug

# 111
Една позната ми спомена за някаква частна клиника където даваш 500 лв. и ти поемат всичко от до е без раждането но трябва да си осигурен вие мислили ли сте за това къде да ходите на прегледи а за мц фемина там следят ли бременост

# 112
Здравейте, аз вече съм в офиса. Пожелавам ви една успешна седмица изпълнена само с хубави новини. Честит празник на всички бивши и настоящи студенти. Аз имах малко проблеми в четвъртък, но след като почивах следващите дни се чувствам по-добре. Чакам с нетърпение 18.12 поредния преглед.

# 113
бубе,то може и в някоя болница,но само ти взимат парите
не се лъжете на платен абонамент,после БХС,ФМ пак си ги плащаш,
всеки път различен лекар те гледа

# 114
Здравейте момичета! Стискам палци на всички които са на преглед днес, дано мн ни зарадват след това Simple Smile аз мисля да ходя в петак , тогава сте имам 6 дни закъснение не мога да чакам повече Sad 

лек и усмихнат ден на всички!

# 115
Здравейте, момичета много съм щастлива че вече мога да се впиша в тази тема моят евентуален термин е на 11.08.09 това ми е първа бременност.
Малко съм притеснена защото точно сега нещо съм настинала и имам ужасна хрема , но се надявам да се оправя бързо и всичко да е ОК !

# 116
Ей, днес хубав празник Simple Smile Честито на всички бивши и настоящи студенти (ех, беше хубаво....).

Добре дошли на новите бъдещи майчета, пожелавам им лека бременност и всичко да е наред до финала.
А аз четох, четох и установих, че няма за какво толкова да се панирам, но трябва да се иде на доки. Само, че кога? Личната във вторник и четв е 2-ра (а само тогава мога евентуално да успея след работа), но във вторник съм на зъболекар, та остава четвъртък, и като ми даде направление тогава, пак така след работа мога да ида на преглед, а може генеколожката да не е в петък 2-ра и да дойде чак другата седмица. Направо не знам какво да правя. Но пък знам, че тази дето ми води предната бременност, като ходих на преглед след раждането и ми откри малка раничка, която трябвало да се гори. А като четох сега, то такова кървене (кафеникаво) може и от раничка да е, но и от куп други неща, който не са никак хубави. Но пък и предната бременност така кървях, ама не е гаранция. Имам си и болки като по време на менструация, ама по-силни, защото аз по принцип нямам никакви болки.

Та сега се чудя и с колежката за заплатата, да говоря ли още тази седмица, или да изчакам? Но май ще е сега, че счет къща може още да не са подавали нищо и да се коригира по-лесно заплатата.

Уф, и без кола останахме, абе каръшки ден вчера нещо. Добре, поне, че вие сте добре, а някой и с нови придобивки - чесита съдомиялна.

Колкото до секса, до колкото знам, не е проблем, ако няма забрана от доки. Добре, че моя мъж не е от много искащите си  hahaha

За плащането - не мисля, че е нужно. Аз мисля да си почна при една (комшийката снощи ме насочи, но ще питам и личната) и при нея да си карам. Евентуално ако нещо се усъмня, може да отида при друг/а, но иначе не. Деси, а и преди не съм си правили БХС и ФМ, та може и сега да пропусна Simple Smile

Иначе аз имам много газове, не зная при вас как е. И по-скоро едно къркорене имам, отколкото нещо друго (мъжа ми казва, че и преди бях така и е вярно).

eli_ns , добре дошла, и лека бременност!

# 117
Цвети,тия да не ги чувам!БХС и ФМ се прави обезателно!Това е за лично спокойствие
eli_ns   Hug

# 118
  • София
Здравейте и от мен,момичета! Честит празник на всички бивши,настоящи и бъдещи студенти! Не съм писала няколко дни и едвам смогнах да ви изчета! Поздравления за новата темичка!!! Страхотна е!
Последните няколко дни бяха кошмарни,съдрах се да повръщам,ама нали е за хубаво ще търпя.
Мен доктора ме вика чак в края на седмицата за преглед,незнам как ще издържа до тогава,нямам търпение да си видя точицата и да знам,че всичко е наред.
Хубав ден на всички!

# 119
Здравейте момичета,хайде и аз да се запиша във вашата темичка.Терминът ми е 05.08.това ми е първа бременост, в петък бях на преглед и видяхме точицата ,сега на 17.12 ще отида да чуем сърчице и тогава наистина ще бъда по-спокойна.Лека бременост пожелавам на всички!

Общи условия

Активация на акаунт