Вместо коледно звънче в мама бие АВГУСТовско сърчице

• 13 112
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
janadark аз също така правя, плащам си по-високата заплата, щото иначе няма как. Взимам 1000лв, като ме осигуряват на 300 някъде, а сега взимам 730, като ме осигуряват на 1000лв.

Иначе се надявам да не е нищо страшно, но ще гледам да ида на доки другата седмица.

# 91
  • Ловеч
Здравейте момичета,и аз чакам бебе през август

# 92
  bouquetчестито и добре дошла

# 93
  • Ловеч
Здравейте,и аз чакам дете през август.  bouquet

# 94
Svetlencetoo  Hug Кога ти е термина?

# 95
здравейте момичета! надявам се да ме приемете и да споделим заедно следващите месеци:)) казвам се Галина на 27 от Пловдив. преди няколко дни и аз видях заветните 2 чертички Simple Smile всъщност имам само 2 дни закъснени и зная че още много за преглед, но.. толкова ми е притеснено / нищо ново зная :0/ имам един мисед преди година и сега предполагам ме разбирате как се чуствам.. почти не мога да с е зарадвам от страх. Бих изчакала 10-на дни за прегледа, но се притеснявам дали трябва да почна пия нещто освен фолиевата.. Какво ще ме посъветвате момичета да изчакам ли или да ида към края на тази седмица.

поздрави на всички и мн  Hug от мен!

# 96
Здравейте момичета малко съм притеснена днес със съпруга  ми решихме да правим секс и след това ми зацапа леко розово но едно петно за сега няма пак как мислите аз утре съм на лекар имам 6 дена закъснение и два положителни теста  как мислите Embarassed ooooh!

# 97
  • София
Добре дошли на новите момичета и да се задържите тук до август, за да дадето отчет за сладките си бебчета!!! Heart Eyes
Ние си напазарихме днес съдомиялната, даже я монтирахме и сега цапаме чинии, че да може да я пробваме  Mr. Green.... ама така хубаво се изморих от обикаляне, че вече нямам сили за нищо, но не се оплаквам, важното е точицата да е добре.
Цветито и Бубето не мислете за най-лошото, консултирайте се с докито за всеки случай и най-вече бъдете спокойни! Hug
Аз от днес започнах да си хапвам през 2 часа, направо незнам къде ще му излезе края, сигурно скоро ще започна да се търкалям...  Joy

# 98
  • Burgas
Добре дошли на всички нови августинки! Аз дано утре мога да отида на първи преглед. На работа съм и незнам дали ще успея да изляза до обяд  Praynig

# 99
Бубето, не мисля, че е притеснително, а и нали утре си на доктор, ние няма как да знаем със сигурност какво е положението, той ще ти каже. И все пак, до 13-та седмица, даже на места четох до 16-та е забраната да се прави секс, не мисля, че е кой знае колко трудно да се устиска.
Кате, честита ти придобивка  Peace Благородно ти завиждам, искам и аз  Crazy
Иначе аз вече полудявам... тези пусти менструални болки не ми минават и направо ще откача... Значително по-слаби са от преди, но пак ме стресират ужасно  ooooh! Нямам но-шпа, не знам какво да пия от английските лекарства, не мога все още да се запиша при джипито... Изобщо... Наоплаквах ви се  Hug

# 100
чакаме първ и прегледи и дай Боже някои близначета  Flutter
galina_kal  Hug

# 101
Леле, Шери, как мислиш, че е лесно да се устиска без секс.... толкова НЕ ми се прави, а приятеля ми толкова се цупи и си иска, че вече не знам как да отказвам  #Crazy
Деска, преди няколко дни една мацка от форума ми гледа снимката от прегледа и вика "Абе защо ми се виждат 2?!" и аз се опулих  Shocked Винаги съм си мечтала за близнаци, дай Боже да се окаже права Simple Smile
Утре доста прегледи явно ще има... успех на всички и само хубави новини да пишем до вечерта!!!  Praynig
Добре дошли на новите бремелинки, честито и лека временност! Деси се оказа права, че ще надминем мамите юлки  Party

# 102
Здравейте, казвам се Татяна на 28 години и живея в София. Това е първа и много желана бременост. На 27 и 28.11 видях положителни тестове. Бях на преглед в МЦ Фемина и потвардиха, че съм в 5 г.с. На 18 съм на преглед за да чуем сърчице. Радвам се, че ви има и ще бъдем заедно. Пожелавм на всички августинки лека и щастлива бременост.

# 103
здравейте на всички нови мамчета,дано всички да сме тук и да си даваме подкрепа  bouquet  Кате честито,щети е от голяма помощ

# 104
Здрасти на всички нови августинки! Малко отчет и от мен - вчера и днес гледам повече да лежа, защото нещо много ме притесниха тия болки сякаш всеки момент ще ми дойде. Почти седмица откакто не се бяха появявали. Внимателно гледам за евентуално кървене, но слава Богу, всичко засега е добре. Утре съм на лекар и силно се надявам да видя точицата и да чуя сърчице!  Praynig
Не знам дали сте усетилинещо подобно при вас, но при мен се появяват /особено като се събудя посред нощ/ някакви пулсации. Не знам на какво се дължи това, да не са някакви контракции или нещо подобно. Доста се притеснявам! Дано да не е нещо трвожно!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт