Вместо коледно звънче в мама бие АВГУСТовско сърчице

• 13 118
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
И аз пия само фолиева киселина, но с предната бременност не съм пила добавки и витамини.
bebe_dundi, сигурна съм че всичко ще се нареди  Peace Пък и  предполагам, че е по-хубаво да имаш две съкровища, отколкото едно Grinning
Танито81, и аз ще ходя в Майчин дом, но засега съм се насочила към Георгиев. Иначе за Яков съм чувала само хубави неща.

# 196
Здравейте мамчета  Hug
Добре дошли на новите, и лека бременност.

Свекървата също викаше, че ще пренебрегваме бебка заради 2-рото и ще я бием. То ясно, че боя няма да се размине нито на единия, нито на другия, но чак толкова. Разбира се и аз малко се притеснявам от това как ще приемам едното и другото дете, но май това са бели кахъри. Но пък се радвам, че ще им е малка разликата, защото така няма да са много глезени, и няма да станат единаци.

Айде, че ме викат в единия офис, нали съм на работа. После пак ще пиша. Да, пуснах да се побликува, ама имало отговор. А сега цели 5 още  Crazy

За витамините - и аз преди не съм пила. А и мисля, че най-добре да се ядат плодове, така, че наблегни на плодовете. На мен вече започна да ми се яде специфично - нападам всичко солено и кисело. А иначе така обичам шоколад...но сега не ми се яде никак. Та познати викат "значи ще е момче". С бебка бях на сладко и не ми се ядеше месо (което също обичам). Та може и така да е, макар, да искам пак момиче, ама това си е то, нямам късмет - преди исках момче - роди се момиче, сега обратното. Ама да се роди, пък да е каквото ще, все ще си го гледаме и обичаме (казват, че майките обичат повече синовете си, та знам ли...).

# 197
Роси, не се измъчвай с такива мисли, остави нещата на естествения им ход... Сигурна съм, че ще обичаш дечицата си еднакво силно, макар и по различен начин може би... Казват, че майчиното сърце е огромно и в него има място за всяко дете  Hug

# 198
За витамините - на мен пък още сега лекарката ми изписа Центрум матерна и от днес започнах да си ги пия.

# 199
  • Варна
Шери, знам че всичко ще е наред, но нали знаеш че бременните ни глави трябва постоянно да се тормозят с нещо  Crazy Simple Smile

# 200
На мен ли го казваш  Crazy  Mr. Green

# 201
малее,тя темата свършила бе  ooooh!
само пишете,пишете  Flutter не мога да ви изчета

# 202
Здравейте мацки ,миналата седмица бях в отпуска и по лесно ви следях сега съм на работа а там нет няма, а вечер имам други ангажименти покрай първокласничката и докато вляза гледам тя темичката свършила. Честито на всички нови мами и дано всички сме до края заедно да се подкрепяме.Аз още не съм ходила на лека ,доколкото знам добре е да имаш поне десет дена закъснение та се надявам към края на седмицата или през почивните дни ако доки е дежурна понеже ми е съседка да прескоча.Деси не се претесняваи още е много рано и на другите момичета с проблеми стискам палци всичко да е окей. Hug

# 203
  • Варна
Здравей Танито81! Аз също ходя в Майчин дом - при д-р Бейлерян. Ти по здравна каса ли си или ще плащаш комплексната услуга. Бейлерян не преглежда по ЗК, и аз ще трябва да си плащам отделно. Но пък съм доволна от нея и не ми се ще да я сменям, искам тя да си ми води консултацията.
Ivkab, най-добре се консултирай с лекар преди да пиеш каквото и да е било друго освен фолиева киселина. Не винаги витамините са толкова полезни, колкото изглеждат. Например витамин А не е препоръчителен в по-големи дози при бременност.
Много поздрави по случай днешния празник на всички бъдещи мамчета!

# 204
записвам се при вас Hug
и дано към края на месеца имам с какво да Ви се похваля .
Тогава и ще Ви се представя   Grinning

# 205
poli_  Hug чакаме  Flutter

# 206
  • София
Добро утро и добре дошла Поли... Hug
За витамините, аз пия неофолик, но по късно сигурно ще мина на матерна /тя може да се пие спокойно още от началото на бременността/... но  други витамини каквито и да са не приемайте. Понякога бременните имат нужда от определени витамини и минерали, но само по лекарска преценка, ако нещо в кръвните показатели не е наред.

# 207
Здравейте бъдещи мами Simple Smileрадвам се да се запиша при вас,но за повече след доктора,но според мен 5-6г.с.Това ми е втора бременност и се радвам а и не сам 1 младост ,иначе имам син на 4г и 10 мес.Това бебе да е живо и здраво и дано е момиче WinkПриятен ден ви желая  bouquet

# 208
Deizi-Kreizi  Hug

# 209
по таблицата в началото сам за 3август hahahaдано е вярна,а датата на забременяване я знам със сигурност,просто пробвахме 1 път,а то взема че стана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт