Вместо коледно звънче в мама бие АВГУСТовско сърчице

• 13 107
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро дружина Hug
Я колко много сме станали Flutter
Добре дошли на новите момичета и лека бременност Hug

# 211
  • Варна
Добро утро и добре дошли на Poli и Deizi-Kreizi  Hug

# 212
Здравейте бъдещи и настоящи мами Hug
Искам да се впиша в августовското списъче.
Докторката ми определи термин - 6-ти Август 2009г.
Много съм щастлива.
Желая на всички ви леко бременеене!  bouquet

# 213
# 214
  • Варна
Добре дошла, BAYCHE!!! Лека бременност и само хубави мигове!

# 215
Добро утро и добре дошли на новите мамчета! Вече отворих кабинета, можете да заповядате! Снощи за първи път "карах" кънки на лед. Голям цирк било!
А колкото до витамините, предния път доки ми каза, че се получавали цитирам "изкуствено напомпани бебета", така че внимавайте!

# 216
  • Варна
Добро утро, момичета! Като стана въпрос за кънки, и аз се зарибих по тази щуротия, ходила съм няколко пъти и вече мога да "карам" мноого бавничко на около метър от парапета  Laughing
Обаче от както разбрах, че съм бременна, не смея да отида, защото ми се вижда доста опасно, ако паднеш или те бутнат. Също ходех и на народни танци, но и тях спрях, а пък много ми се ходи. Вие спортувате ли или танцувате ли и спряхте ли сега или продължавате да си ходите?

# 217
аз спортувам с детето на ръце-слизане и качване на стълби до 5ет. по 4-5 пъти на ден.Отделно си влача и по улиците......Смятам,че ми е достатъчно за сега да не напълнея  Joy

# 218
Здравейте момичета.
Добре дошли на новите (всеки ден се увеличаваме, което е много хубаво), лека бременност и едно прекрасно бебче август  Hug

Аз мислех да се запиша на някакви танци, за да сваля излишното от 1-вата бременност, но добре, че така и не се записах. Но ходенето по офисите ми е достатъчно за сега. Но искренно се надявам ако може от март-април да изляза болнични, хич не ми се работи начи.

Иначе много ми се спи, направо умирам за сън. А и събота-неделя няма да мога да си почина, защото ще правим прощапулника и РД-то на малката. Другата събота е раб ден, направо... кога ще дойде 24-тиииии.

Има ли някой друг като мен, дето още не е посетил доки? Аз май тая седмица няма да посетя, а и за другата не знам, та може и януари да ида. Ще видим. А тая сутрин мъжа ми ме пита "ти как се чувстваш, бременна ли си", и аз се опулих. Че как да не съм, с това гадене (само ми е лошо от време на време), ядат ми се определени храни, умарям се, нямам цикъл (а само зацапване, което май спря вече). А 3-4 дни вече има и едно разстройство, не знам какво се дължи но е факт. Та така.

Снощи бях на зъболекар, и другия четвъртък пак. Но трябва да си направя снимка на зъба, а кога ще го направя....но там ще предупредя, че съм бременна. И така, нищо ново около мен Simple Smile Само дето не мога да си почина.

# 219
Цвети, в никакъв случай снимка Naughty
Аз още не съм ходила на лекар, но в понеделник и това ще направя и се моля всичко да е наред Praynig

# 220
Абе знам, че по принцип има облъчване, ама...На зъболекаря не казах, защото ми е братовчед и всички ще разберат, а не искам още сега. Та затова ще предупредя на снимката, може и да ми откажат. Ще му кажа тогава, че съм забравила, но пък е хубаво да се види как ми е запълнил каналите, та направо не знам.
Ice Queen, всично ще е наред, ще видиш  Peace

# 221
Аз бях миналата седмица на зъболекар и казах на зъболекарката, че съм бременна и тя каза "Добре, че не сме правили снимки тоя месец, че е опасно" Peace Има един апарат с който измерват дълбочината на каналите, Апекслокатор се казва и пак се разбира дали са хубаво запълнени, недей да рискуваш Peace

# 222
Мдам, той ми ги мери, за да види къде са, и да извади нерва, но сега ги е запълнил, това не знам дали може да се измери.  А и никога не съм му правила снимка на този зъб, може би все пак иска да види какво е положението. Уф, дали пък да не му кажа  newsm78

# 223
Мдам, той ми ги мери, за да види къде са, и да извади нерва, но сега ги е запълнил, това не знам дали може да се измери.  А и никога не съм му правила снимка на този зъб, може би все пак иска да види какво е положението. Уф, дали пък да не му кажа  newsm78
Задължително кажи Peace Нека той прецени Peace Не го вкарвай човека в беля, ако не дай си боже нещо стане Praynig

# 224
Май си права. Ще му кажа тия дни.
А сега трябва да преинсталирам един комп в друг офис, та ще ходя. Ама 1-во ще взема да хапна една казанлъшка баничка, че мн са ми вкусни (вчера общо 3 изядох през деня).

Общи условия

Активация на акаунт