Вместо коледно звънче в мама бие АВГУСТовско сърчице

• 13 101
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
Аз преди си бях определила обедна почивка от12 до 15 часа и ходех пеш. За 1,5 часа стигах до края на града /ако някой знае къде е КАТ в Бургас/ и обратно. Бургас ми се виждаше тесен. Всички ми се подиграваха, но след раждането се възстанових много бързо. Това е много добра тренировка и мисля пак да започна. И ходех на работа до последния ден преди операцията. Иначе вече направиха и специален фитнес за бременни и в София има. Забранени са спортове, свързани със скачане и друскане. Явно ските и тази година ще ми се разминат, а вече се бях уговорила.
Как качвате снимки?

# 226
Здравейте момичета.Гледам групата ни се увеличава.Добре дошли на новите мами,и по честичко да се включвате. Hug
keit аз не съм по здравната каса и всичко ще си плащам. Wink

# 227
Благодаря на всички за топлото посрещане   bouquet
Все още при мен не се знае бременна ли съм - това ще разбера след една седмица. ( 10 дена ) Praynig
Записах се в темичката , защото имам силното предчувствие.... , а и нали на Коледа се сбъдват желания и се случват Чудеса.... Embarassed
Лек ден на всички  Hug

# 228
 Praynig наистина стават чудеса

ПП7Тъй като до утре следобяд може да ме няма,да пусна ли новата тема от сега или някой друг ще я направи?

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 14:03 от `Деси`

# 229
Здравейте и от мен, мами! Аз съм добре, отпуснах се доста, откакто видях как се развиваме и сега ми е едно хубавоооо... Радвам се, че станахме тоооолкова много! Добре дошли на новите момичета, само хубави новини и лека бременност желая на всички!   bouquet
Деска, ако искаш аз мога да я направя макар, че никога до сега не съм правила (а винаги съм искала  Blush ) и не знам как ще се справя... и ако пропусна някой може да го обидя.. Ако не ти се занимава ще опитам, пък и сега сме още едва на 16та страничка.  Hug

# 230
Рано е за нова тема, имаме право на 25 страници Peace

# 231
влизаш с профил Авуст2009 парола 2009.Добавяш новите мами в старата тема(редактираш).За по-лесно може просто да копираш редактираната тема и да поставиш в новата тема,която създаваш.Ако искаш можеш и нещо да промениш.Пишеш заглавие и готово.Опитай се да я пуснеш,а пък то има време и да я редактираш ако се наложи.Може и сама да измислиш нов изглед на темата

пп:20стр.

# 232
позволени са 20 стр.но ние както пишем на поразия,докато се завъртиш и ето ти ги  Crazy

# 233
позволени са 20 стр.но ние както пишем на поразия,докато се завъртиш и ето ти ги  Crazy
абе като гледам напоследък не се пише толкова, няма смисъл през 2 дена да си пускаме нови теми Peace

# 234
Ще опитам утре да я пусна, но само, ако сме направили 20 стр. Сутринта ще вляза веднага щом мога. Дайте идеи за заглавие, че нещо нищо не ми хрумва  Mr. Green

# 235
Хелоуу,
Ето ме на отчет след днешния преглед - видяхме си малката точица (вече ембрионче) и съм много щастлива. За сърчице все още е рано, така че следващия път.
Важното е за сега, че е вътре в матката.

# 236
Здравейте и от мен  Hug!
Досега само ви четях, но след снощният преглед можете да ме запишете и мен към вас   bouquet!!!
Терминът ми е на 04.08.2009 г. Видяхме плодното сакче и след месец пак съм на преглед да чуем сърчицето на малкото мишле!
Това ми е втора бременност - имам красива принцеса Вайана на 1.5 месеца!
Засега това е от мен, ще се радвам да си бременеем заедно и дано всичко да е наред докрая!

# 237
ani_sunnygirl  Hug
 bebe_dundi   bouquet честита ти линийка  Wink

`Коледна треска тресе ли тресе,а една по една,Августинка чува малко сърчице`

# 238
Добре дошла, ani_sunnygirl! Както и на всички нови августовски мами!
Искам да ви питам вас болят ли ви яйчниците /или поне аз така го определям/? И изобщо усещате ли някакви болки? Защото мен все още си ме наболява отвреме-навреме и особено като ставам и се движа повече, въпреки че все гледам да съм полегнала. Не знам дали е нормално или аз нещо се психясвам.

# 239
  • Благоевград...близо до любимите...
BOIANA P  и мен нещо ме понаболват яйчниците,ама ще питам доктора другата седмица.Въпреки,че ми е втора бременност, не си спомням при първата да е имало подобни болки ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт