Мами в Белгия - 9

• 17 284
  • 310
  •   1
Отговори
# 105
Нова, браво на вас! Хубаво е, че излизате, нищо, че после сте недоспали Hug

# 106
  • София
Нова,радвам се,че сте изкарали добре!

И в наше село има такъв базар и днес пийнахме греяно винце на него,даже на Жори му подариха една плюшена бяла мечка. Mr. GreenЕто и снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=9395667

# 107
angels, това в Гран Пре ли е?

Трябва да минем с Раи и аз да го наснимам Grinning много е сладък Жори, отде тази красива премяна?

# 108
  • София
да ,там са тези елхи.А премяната е от Аушан,ма уж е за за 18м. пък му малка направо.

# 109
  • София
Мили момичета,моля ви за помощ.Сдружение Зачатие организира утре протест  срещу наглото и бездушно поведение на български депутати, които са на път да провалят законопроекта за държавно финансиране на процедурите по асистирана репродукция и които оскърбиха всички български семейства с репродуктивни проблеми.Много семейства с репродуктивни проблеми и съпричастни ,ще се съберат пред НДК  с празни детски колички,също така ще участват и при Слави.
Tака ми се искаше да съм там,но няма как и ще ги подкрепя само с картичка.
Молбата ми е,да изпратите картички и вие.,Вие знаете ,каква е радостта да погледнеш в две детски очи,знаете какво е щастието да държиш слънцето в ръцете си..Нека помогнем на 270 000 семейства да го усетят и те,нека  сбъднат мечтите си!
Ето примерни картички от тук :http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=32268.0.
А ето и адресите :
 Комисия по здравеопазването: health_committee@parliament.bg
Комисия по бюджет и финанси: budget@parliament.bg
Комисия по парламентарна етика: k_etika@parliament.bg
Контролен мейл : glasuvam_za_fond_asistirana.r@abv.bg
Благодаря ви от сърце!

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 01:22 от angels_zg

# 110
Много мъчно ми стана Sad Пратих на всичките имейли Cry

# 111
  • Overijse, Belgie
Мили момичета,моля ви за помощ.Сдружение Зачатие организира утре протест  срещу наглото и бездушно поведение на български депутати, които са на път да провалят законопроекта за държавно финансиране на процедурите по асистирана репродукция и които оскърбиха всички български семейства с репродуктивни проблеми.Много семейства с репродуктивни проблеми и съпричастни ,ще се съберат пред НДК  с празни детски колички,също така ще участват и при Слави.

Просто нямам думи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ненормалници!!! Докога бе, Господи, ще ги гледаме и хрантутим тия!!!
Дано не е късно довечера да пратя картичките!

Във линка към форума има още адреси. Мисля, че трябва да пратим на всички! Мале, как се ядосах!!! Кретени! Скотове! Не ми е мъчно, агресивно ми е!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 11:47 от Just a Girl

# 112
И аз го гледах това , нямам думи, колко трябва да е прост човек за да се държи така.

# 113
  • Belgium - BG
Пьлни малоумници, нямам думи. Изпратих е-майли на всички, дано поне от далеч можем малко да помогнем

# 114
  • Overijse, Belgie
И аз го гледах това , нямам думи, колко трябва да е прост човек за да се държи така.

Ами колко...колкото за депутат! Имам чувството, че минават някакъв тест за дебилщина като започват "работа"...И за мен тези "същества" не са хора - заринати в своите мерзавски нужди за по-големи коли, по-големи заплати, по-големи облаги...

# 115
  • София
Благодаря ви ,момичета! Hug

# 116
Angeis_zg и аз пратих мила дано да успеем да помогнем с това  newsm10 . Искрено се надявам гласовете им да не оттекнат само като "глас в пустиня" както се случва често в нашата мила родина. Разбирам напълно болката им.
 Дано мечтите им се сбъднат Praynig Praynig Praynig
 Успешна седмица момичета. Hug

# 117
Момичета искам да ви попитам - обръщате ли внимание на срока на годност на хранителните продукти които купувате тук? Аз днес с ужас видях че пюретата които съм купила на малкия са всичките с изтекъл срок , купувам предимно Олварит , то не че има други. Проблемът е че дребният яде малко от едното .......
Купих си скоро един скъп крем за лице от галерия ИННО и той се оказа че е стар , направо  Shocked
Днес цял ден звъня по фирмите .Как може такова нещо  #Crazy

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 14:29 от Jeje

# 118
Jeje от мъжа ми тук привикнах винаги да гледам срока на годност. Незнам защо , но това му е първата работа като хване някаква стока. И досега верно не съм срещала хр. стоки с изтекъл срок с близък до изтичането да. Сещаш ли се от кой магазин си ги купувала?  newsm78 Та и ние да сме по предпазливи в бъдеще ако пазаруваме там.

# 119
  • Overijse, Belgie
Момичета искам да ви попитам - обръщате ли внимание на срока на годност на хранителните продукти които купувате тук? Аз днес с ужас видях че пюретата които съм купила на малкия са всичките с изтекъл срок , купувам предимно Олварит , то не че има други. Проблемът е че дренбият яде малко от едното .......

Да, проверявам, особено ако са намалени. Но обикновено има 2 дати на етикетите - до която могат да се продават и до която могат да се консумират. Да не би да гледаш датата, до която могат да се продават? Досега не съм попадала на продукт с изтекъл срок на годност. Мисля, че няма да има проблем, ако отидеш до магазина с касовата бележка и ги смениш.

Уф, аз хем се мъча да работя, хем непрекъснато хвърлям по едно око тук и все пропускам да кажа нещо Sad

Блонди, надявам се че това, което сте чули като промяна в закона, да не е вярно!!! Лично на мен не ми звучи логично, ама знае ли човек  newsm78

Новаа, браво на вас!!! В такива случай защо не идвате да оставяте София при нас и сутрин Марти ще се занимава с нея Wink Все още е безопасно да събираме момчета и момичета нощно време Wink Grinning

Енджълс, разпратих линка на колкото хора се сетих - приятели и колеги. Надявам се да има резултат! Аз имам надежда - все пак майчинството от 3 месеца на заплата го увеличиха първо на 9 месеца и после на 1 година благодарение на момичетата от форума  Hug Аз имам бивша колежка, която се бори с този проблем от години. Не мога да кажа, че знам какво й е...няма как да знам. Само знам колко тежко ми беше като виждах отрицателния тест за бременност 3 месеца...само някакви смешни 3 месеца ме бяха хвърлили в депресия!!! Шапка свалям на семействата, които се борят до край за детенце! И остават заедно до край!!!

Аз толкова съм се нахъсала, че ще пращам мейл на нашите синдикати за договаряне на неограничен отпуск за гледане на болни дете, макар и неплатен. Май тези, които спечелиха изборите в нашата фирма имаха предложение да се направи ясла в офиса. Ще проверя и ще ги захапя Wink

Приятна седмица на всички и леко прибираме вкъщи на тези, които ще пътуват до БГ тази седмица като нас с Новаа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт