Мами в Белгия - 9

• 17 289
  • 310
  •   1
Отговори
# 120
Аз винаги ама винаги гледам , това ми е останало от Университета , проблемът е че на пюретата 8 и 9 са почти еднакви и като ги купих доста се замислих но реших че не е възможно и днес като го отворих ми намириса и така....А колкото до крема за лице - там няма срок на годност а един код който само фирмата производител може да го разгадае , и днес звънях да ми го разгадаят и познайте, много съм се надъхала днес и това с ин-вивото ми дойде ей така да ме доразпени

# 121
Мили момичета,моля ви за помощ.Сдружение Зачатие организира утре протест  срещу наглото и бездушно поведение на български депутати, които са на път да провалят законопроекта за държавно финансиране на процедурите по асистирана репродукция и които оскърбиха всички български семейства с репродуктивни проблеми.Много семейства с репродуктивни проблеми и съпричастни ,ще се съберат пред НДК  с празни детски колички,също така ще участват и при Слави.

Изпратих картички на всички адреси от сайта ........ нямам думи..... и после защо в Бг имало демографски срив

# 122
  • Belgium - BG
Jeje - на мен ми се е случвало, дори и с детски храни. Хванах го че е с изтекьл срок по миризмата - беше рибно пюре за кьсмет Grinning Ние пазаруваме в "Delhaize" и "GB", така че гаранция няма. За крем за лице сьщо - от "Planet parfum", абе нямам думи

Just - благодаря за офертата, ако знаеш как примамливо ми звучи Laughing
Ами да, ние тази неделя пьтуваме кьм БГ с теб, самолета май е по-рано сега, в 17.35 май?

Кой друг ще се прибира, купона е в нашият самолет Sunglasses На София сьм купила раница с колелца, да си пьтува с боклуците вече сама Mr. Green

# 123
Само да ви кажа че детето повръща , явно е от пюрето и познайте сега какво ще се случи , така съм се надъхала , никой не го контролира това , в Делез вече няколко пъти им казвам че има пюрета с изтекъл срок на годност и нищо , стоят вече седмици там. Толкова ли е трудно някой да си върши работата , ама явно е , особено за белгийците е два пъти по-трудно.
Завиждам ви че се прибирате , с какво летите с уиз еър ли?

# 124
  • Overijse, Belgie
Снощи хванахме случайно при Слави майките от сдружение "Зачатие" и техния протест!!! Много се разстроих  Cry Аз стоях и гледах на дивана с мърдащото бебе в корема, а другото спящо сладко, а те - навън в студа с празните колички  Cry

Просто нямам думи за идиотщината - парите са отпуснати, даден е шанс на сдружение "Зачатие" и фондация "Иска бебе" да подготвят заедно с юристи на Министерство на здравеопазването законопроекта и накрая се отхвърля без ясно обяснение защо!!! Това, което разбрах от доктора, който беше в студиото е, че управлението на този фонд включва и семейства с репродуктивни проблеми и по този начин искат да дадат по-голяма прозрачност на разпределението на средствата. До алчните дебили са против....естествено!!!

Дано с общи усилия да надвием ненаялите се, ошишкавяли депутати, които реално са наши слуги, както Слави каза, защото ние сме ги пратили там и ние им плащаме заплатите (под "ние" имам предвид бг данъкоплатеца, който аз не съм от година и половина...)

# 125
  • София
Така е ,предаването беше невероятно.И ние с мъжът ми го гледахме със сълзи на очи.Повечето момичета,които бяха там познавам лично,знам болката им и ми се искаше да съм до тях,не само защото съм една от тях,а защото се борят за справедливостта.

# 126
Бясна съм  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil.Парламентът отхвърли законопроекта. Фонд няма да има. НДСВ и опозицията напуснаха залата.Само шест гласа не са достигнали, за да бъде прието предложението на Първанова. 96 депутати са гласували „въздържал се”. И НДСВ и опозицията са напуснали пленарната зала. Еи сега го Четох преди няколко минути .Изродии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
http://www.focus-news.net/?id=n1097201

# 127
  • Overijse, Belgie
96 депутати са гласували „въздържал се”.

Май е трябвало техните бащи да се се въздържали на времето, че да не ни избива на агресия като ги гледаме сега  #2gunfire #2gunfire

# 128
Здравейте, момичета, обаждам ви се набързо,
Върнахме се от Дрезден преди малко, изкарахме си супер, изненадахме ги супер, имаше купон до 6 сутринта, Криско понесе геросйки и спокойно и 8 часа път и неспане до сутринта, легна в 3  Crazy Там много емоции за него, понакупихме си дрешки, техните цени в СА и сие са доста по-евтини от тук. Разни коледни джунджурии, ходихме на коледен базар в центъра и един друг също, беше супер хубаво, прибрахме се днес с един ден закъснение, уморени, но доволни. Изчетох ви, но снимки утре ще гледам.
За малоумщините в БГ няма какво да говорим  ooooh! Close Tired край скоро тия неща няма да имат, за съжаление.
Неща с изтекъл срок на годност в Брюксел никога, ама никога не съм засичала  Simple Smile Има често изтичащи след ден или два или три, но тогава се пускат на половин цен и има етикет, че скоро изтича. Но дори изтичащи за деня не съм виждала, камо ли изтекли. А основния Делез при нас е най-снобарския, скъпарския и с най-качествените неща. Но - те са три вида Делез, на трима братя. Влизала съм и в един от другите и са доста  Sick Така че, Жеже, сигурно за някои от другите говориш, там няма да се учудя  Crazy
До утре пак  Hug

# 129
аз пък знам само тая вериги магазини на  Делез http://www.delhaize.be/portal/_fr/index.aspx.И по принцип във всиЧки магазини Делез  държат една цена (не съм засиЧала скъпарски и ефтини). Там по принци зареждат повеЧе Био продукти и затова е малко по -скъпо от Карфур.Ние пазарим предимно от Кората и досега не съм попадала на продукти с изтекла годност .Имат ли саит   тия другите магазини Делез?

# 130
AD Delhaize
Delhaize City
Proxi Delhaize
Delhaize Shop'n Go

Преди години бяха с имената на братята, имаше Луи Делез, Адолф и Жюл, основния беше на Луи, които са най-добрите. Сега са така. Том и Ко също са техни.  Peace

# 131
Мерси Блонди ,аз дори не зная като влизам в Делез ,кой от всиЧките е  Joy Joy Joy,знам Че е Делез влизам и пазаря ,другият път Ще си отворя оЧите да видя кой тоЧно е до нас  Laughing.Том Ко са хранителни магазини Laughing за животни -имам една приятелка ,която всеки боже ден оставя там по 50? за играЧки и незнам си кво друго за куЧето си  ooooh!.ИнъЧе тия братя много преупсели бе  Money -браво

Последно за фонда сега са обеЩали да го въведът през януари 2009  Grinning,дано само устоят на обеЩанията си  Praynig

# 132
Знам за Т&С, нали и аз храня от там Рашо и рибките  Simple Smile

# 133
Да ви разкажа нещо весело-тъжно. В Дрезден (там знаете, все още соц. нравите не са ги напуснали и нямат нищо общо със западно-германците, обременени са още много, груби, невъзпитани, темерути пълни. Както и да е.) ще ходим вечерта на Коледния панаир, Криско спа до 8 вечерта, а панаирът уж бил до 9. Ставаме, отиваме към 8 и нещо и хоп - всичко затворено или в процес на затваряне, няма наденички, няма панаир, подаръчета, нищо. Най-накрая намерихме на едно място останало едно павилионче товорено с греяно вино само, нищо за ядене. За нас ок, ама Криско гладен и иска нещо да яде. А то нищо там, пълна пустош. Питахме при виното имат ли нещо - не. Питахме един друг прибиращ за някоя изостанала наденичка - няма. И накрая при един млад мъж, който също затваря, казва - имам останал хляб. И аз казвам - хляб, хляб, ок. Даваме му 2 евро, той ни подава една изсъхнала, малка питчица. Отказа се, взе я и отиде в павилиона с виното. Връща се, питчицата намазана със сладко от ягоди. Прибра си двете евро човека, доволен, предоволен. Ние седим тъпо с таз изсъхнала и стара екстра, ама със сладко от ягдои. Криско скандира да яде и, чудо, изяде си я с огромно удоволствие. Сетих се за едно време по селата децата така - порязницата с мас или със сладко и това е. Я, да видим тогава имало ли е злояди деца, както сега много майки споменават този термин, който всъщност не съществува, защото няма такива деца всъщност, има грешни разбирания и грешки на родителите. Та няма да я забравим тази питчица за 4лв  Crazy
И в тази връзка се замислихме, че белгийците не са такива изобщо - на Криско са давали шоколади, бонбони всякакви хора, ей така, че бил сладък, мил... без повод, без да се познаваме, спират и дават. Имаме един приятел, арабин, Мимун, има видеотека, Криско го обожава, ама човекът само го гушка, целува, винаги му дава близалки и шоколадови яйца. Турците също - много обичат децата, дават, черпят, целуват, като бяхме на море в Турция ми направи впечатления турците колко се радват на бебета и малки деца. И се впускат, гушкат ги и целуват,в адят ги от количките, съвсем нормално е за тях така, а представям си в България да се спускат мъже, да вадят бебето от количката и да го разцелуват  Joy Те теми пускат непрекъснато защо се усмихвали на бебетата им, хи хи... Обременени и комплексирани сме и ние, за съжаление  Tired  Или в общежитието, където спахме (при брат му на Себастиян и приятелката му, те са студенти там) до тяхната стая имаше индийци. Криско вечерта в полунощ излязъл и играе с топка, превъзбуден от емоции, вика, тича, страшна шумотевица. И те с дете малко. Излезе човека и аз викам - айде, отнесохме скандала. Нищо подобно - засия, като го видя, върна се вътре, излезе с киндер кексчета и един пластмасов Вълчо, даде му ги, прегръща го...
И да се върна за хлебчето - какво му костваше на онзи да го даде без пари, вижда, че дете иска да яде. Изобщо не ни е било за двете евро, разбира с,е и 10 да са, принципно не го разбирам, но хората са различни  Blush

# 134
Абсолютно съм съгласна, Че няма такъв термин като злоядо дете .Тоест има малки манипулаторЧета Laughing .Моята дъЩеря така беше с месеци ,докато наи -накрая и се наби в малката главиЧка ,Че се яде това което и давам  Grinning.Сега яде всиЧко дори и плодовете ,които преди ненавиждаше ,но не съм насилва никога Naughty.А това за 2 те евро и за изсъхналата питка думи нямам  Laughing,но виж пък детето как си я изяло сладко ,сладко  Laughing.Ами да ви кажа и аз се радвам на бебета като видя и дори и да не познавам майката става разговор и го погаля по бузката (толкова са сладки бебенцата ,Че не устоявам)и хората се радват на Лина и никога не съм я спирала да ходи при тях и да си придава репертоарите ,те толкова много и се радват ахкът, ихкат  Grinning.Аз пък не мога да разбера ония майки ,които сакън да не им пипнат детето и да не му се зарадват ,ами да ги сложат във витрина  Rolling Eyes.Така или инъЧе един ден детето Ще излезе сред хора ,трябва да се социализира ,заЩо трябва да  е неподготвено -не разбирам  Rolling Eyes.Или пък като кажат тия бабки толкоз бацили пренасят,заЩото някаква баба там решила да погали детето  -никаква уважение към старите хора Close .Ами Че нали и ние Ще остареем ,аз като видя някоя въздрастна жена на опашка без да се замислям и отстъпвам,не работя ,нямам кой знай каква бърза и  спешна работа ,Че Ще поЧакам 5 минути повеЧе -голяма работа .Но, ако някой тарикат или тарикатка се опита да ме изправари се вбесявам и хиЧ не си трая  #Cussing out Laughing.
Когато Лина се роди ,клиенти на мъжът ми, които дори не бях виждала ,дойдоха да ни видятв болницата  с подаръци ,дори сега хората запомнили датата на рожденият и ден ни уважиха .Кой праЩа картиЧка ,кой подаръЧе ,ами от всеки малък жест се трогвам  Peace.Помислили са за нас хората отделили са от  времето  и средства си   ,аз затова не разбирам това негативно отношение от някои  към белгийците ,какви били  ,Що били ,хора всякакви  Peace.Ние да не би да сме идеални ?!

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 19:04 от Shakira26

Общи условия

Активация на акаунт