Мами в Белгия - 9

• 17 278
  • 310
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честит рожден ден , MariaF!Да си здрава,щастлива и много обичана!

# 136
Честит празник и от мен  Мария ,бъди здрава и много обиЧана   bouquet

ПП.Имам Бон за 15 ?  за ПАМПЕРС ,ако някой купува от тях и мисли да купува 2 джъмбо пака ,да му го пратя изтиЧа на 31 декември .Съжалявам ,Че толкова късно казвам ,но го бях забавила и днес го видях ,а скоро не мисля да купувам тъй като вкъЩи имам над 500 памперса и засега ми стигат толкова  Laughing.

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 01:41 от Shakira26

# 137
Мария честито и от мен , да си жива ,здрава ,ти и всички около теб , да те обичат и много да им се радваш   bouquet
Шакира този бон за кой магазин е ? Аз забелязах в Colruyt например , дават бон за 15 евро ако купиш 2 джъмбо пак-а обаче докато тече промоцията цените на джъмбо пак-овете са точно с по 7.50 евро по-скъпи от обичайно , т.е промоция няма.
Ние ще ходим събота пак до Ахен за пампи и пюрета че тук акането ни излиза много скъпо , Laughing че и за боклука после си плащаме.

# 138
MariaF  честит празник бъди много много щастлива майка и съпруга.  bouquet
Блонди Стана ми мило с разказа ти. Аз от баба си знам хляб и вода не се отказват на човек. Ама нали голям процент от хората са  станали повече матереалисти отколкото човечни, и затова не съм изненадана ,че са ви поискали пари. А верно ти каза ,че имало сладко то може него да сте си платили ,а хляба за без пари Laughing
 Аз чесно да си кажа не съм срещала хора, които да се радват на детето ми така от сърце, все едно лицемерно завистливо. Дори "свекърва ми" (мащеха та на мъжа ми де , незнам каква ми се пада) го е видяла за 5 месеца два пъти за по една минута и това е  #Cussing out. А живеем една до друга. Ох спирам,че пак се изнервих а деня едва започва. Абе станни птици са си за мен белгийците.

# 139
О, то странни и студени хора си има навсякъде. И са повече от другите, за съжаление.  Tired Здраве да е. Мъжът ми все ми се кара, че купувам това онова на другите, че правя жестове и пита - на теб кой ти купи нещо ей така, кой непознат ти помогна, кой нещо ни даде? Съгласявам се с него, но отговарям, че аз съм си такава, че го правя според собствените си възгледи и разбирания и съм в хармония със себе си, пък за останалите не нося отговорност. Всеки си е различен.

Шакира, ако няма други желещи, аз искам бончето  Blush че още сме с памперси, знаете и купувам само на Памперс.

# 140
  • Belgium - BG
И от мен честит рожден ден Мария newsm51

Аз сьм все още на работа тази седмица, така ми се искаше да си взема един почивен ден и да отида да пазарувам коледни подарьци, за сьжаление трябва да завьрша още доста неща преди ваканцията. Дори и в сьбота работя, добре че самолета е в неделя следобеда че не се виждам как ще успея. Jeje - ние пьтуваме с БГ аир, по-удобно  и в по-човешки часове са полетите.
Момичета дайде идея какво да купя на майка ми - само да не е козметика Wink

# 141
Момичета дайде идея какво да купя на майка ми - само да не е козметика Wink
Аз миналата година им купих хубави пижами на всички и бяха супер доволни , дори и брат ми който е в най-яките си пуберитетски огньове  Whistling
И ние взехме билети за бг еър точно защото беше много удобна връзката за Варна , но след 5 дни часовете се смениха и сега сме с по 5 часа престой в София , а аз на връщане сама с детето , голяма веселба и всичко това за скромната сума от 650 евро  Crazy

# 142
който е в най-яките си пуберитетски огньове  Whistling

Joy Joy Joy

Ние сме с Уиз Еър, вярно, че малко рано ще ставаме, но за цена от 49 цента на билет си заслужава  Laughing

Новаа, купи й ботуши или обувки. Тук са хубави и даже по-евтини от БГ. Или чанта, ако харесва и носи. Ти си я познаваш. Или дрешка...  Simple Smile

О, да ви се похваля, майка ми почва работа  Party Те са вече няколко години пенсионери с баща ми и това беше голяма изненада, на старото си място, ще замества жена по майчинство, супер се радвам  Blush

# 143
Аз обувки не се наемам да купувам за друг човек  Naughty

# 144
За майка ми или сестра ми взимам. Познавам ги добре и знам от кои модели кой номер (обикновено варира с един), знам им вкуса, купувала съм, било е всичко ок. Нова ще си прецени  Simple Smile

# 145
Блонди дай адрес на лиЧни да ти го пратя по поЩата .

Блонди преди бях като тебе ,харЧех за сулио и пулио с извинение ,подаръци и моя мъж  ми казваше,Че съм била луда  Laughing,ама така ме гледаше уЧудено ,нали не ги разбираше тия жестове Laughing,ама веЧе  с тая скъпотия и тая криза гледам само мене ,детето ми и мъжо . На празници и по някои слуЧаи купувам подаръци ,но не като преди

А за свекърви и етърви  Laughing тем подобни  ,хиЧ ама хиЧ не ми трябват да ми гледат детето или да ми помагат .
muyldermans може би  ако и кажеш на свекърва ти ,Че е добре дошла по всяко време .Може би се притеснява да не ви досажда ,тук хората все пак не са като в бг по никое време да ти се изтърси на вратата.Незнам все пак ти си я познаваш най-добре. Peace Аз с моята отнаЧалото бях много любезна ,но после като взема да ме хапе от тук и там си показах рогата и сега мълЧи ,Щото знае ,Че ако се засегна с години няма да ни види .ИнъЧе свекъра ми е много готин пиЧ,много се разбира ме и той даже винаги е заемал моята страна пред нея .Обужава Лина и като се видим си пием кафето .Той е повеЧе по живота ,докато свекърва ми е като с кон с капаци ,от както отиде в Съодитска арабия на месата се забули(преди не носеше воал)и стана много религиозна  .Свекъра ми никога не я я карал да носи,както има други мъже, които сакън жена им ако излезе без воал .Той даже я кара да ходят по поЧивки ,заЩотото са пенсионери и  да си изживеят старините както подобава , навремето е баЧкал като луд и сега  си няма компания за воаяж Sad.
Ох и една смешка в болницата където раждах ,та първият ден бях в самостоятелна стая на спокоиствие ,но на другия ден веЧе отпоЧинала реших да взема двойна ,заЩото единиЧната за 4 дни ЩеЩе да ми излезе много солена  .Та се падам с еднаа мароканка ,много мило момиЧе беше .Ама като бяхме сами в стаята тя сваляше воала ,Щото сме жени нали Simple Smile и тя ми вика ,ако мъжът ми идва да съм и кажела ,да не би да я видел без воал .И през това време, моя нахълтва в стаята без да Чука  и тя беше без забрадката си и като взема да се шашка .И моя слага ръцете  на оЧите си и вика "споко споко ниЩо не видях"  Laughing Laughing Laughing.

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 14:04 от Shakira26

# 146
Благодаря ви момичета  Hug Да ви се вдъща, здраве, щастие лЮбов  Heart Eyes

# 147
Шакира я разкажи нещо за забулването - кога почват защото вчера бяхме на коледно парти на мъжа ми на фирмата и там има няколко турчина и араби , бяха с жените си и те например забулени а децата момичета не , та се чудя от кога трябва , като се омъжат ли  newsm78

# 148
  • Belgium - BG
Идеята за чанта е добра, май това ще бьде Laughing Обувки винаги е практично, но предпочитам тя като дойде на гости да си мери и харесва. Мойта майка е малко трудна в това отношение Grinning
А за подарьците - ами аз сьм едно дете, семейството ни е 5-6 човека общо и не ми е голям проблем с подарьците като количество. А и нали ни дават сега 14-та заплата, е как да не харчиш с кеф Mr. Green
Лошото е, че уж за подарьци отивам, а се врьщам с покупки за мен и за София Sunglasses

# 149
Лошото е, че уж за подарьци отивам, а се врьщам с покупки за мен и за София Sunglasses

Не е лошо, супер е  Hug

За забулването, аз знам от наши познати араби, че е след 14г  Peace

Общи условия

Активация на акаунт