Мами в Белгия - 9

• 17 276
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
Шакира я разкажи нещо за забулването - кога почват защото вчера бяхме на коледно парти на мъжа ми на фирмата и там има няколко турчина и араби , бяха с жените си и те например забулени а децата момичета не , та се чудя от кога трябва , като се омъжат ли  newsm78
А има някои ги забулват много по- рано(ако родителите са много религиозни)  към 11-12 годишни .По принцип би трябвало да го сложат като им дойде първата менструция  ,поне аз така знам и така съм Чела ,но всеки разлиЧно разбира корана .По принципът в корана пише ,Че жената в момента когато се жени трябва да носи воал и след това нали ,за младите девоики не пише ,Че е задължително, нито препоръЧително. Родителите мюсюлмани слагат на децата си ,заЩото е повеЧе като традиция отколкото религиозно .Религиозните мароканки омъжените , не ходят със жълт ,син ,лилав и тн  воал и тем подобни цветова ,а с Черен и одеждите им са Черни и не се гримирват с по 5 тона фон де тен  Laughing.ИнъЧе младите девойки ,които не са омъжени могат да слагат всякакъв цвят .Ама аз сега като гледам особенно тук в Белгия ,особенно женените хиЧ не го спазват ,а се бият в гърдите ,Че били религиозни .Като слагат например розов воал с такива одежди нали и като се наЧервосат едно хубо ,еми сори ма и така се привлиЧа мъжкото око Laughing.Моята етърва мароканка не носи воал ,но като се нагримиоса и познайте на какво прилиЧа Crazy и за толкова красива се има ,Че все проблеми по улицата и създават мъжете ,брях брях  Laughing.А тук знаете като видят жена особенно самиЧка я изпиват с поглед ,особенно мароканците ,белгииците са по дискретни  Laughing(гледат с бялото на окото ).Та разправях за етървата и тя много обиЧа  мъжът и да я заЩитава и да го вкарва  в интриги .Разказвам пресна слуЧка :Аз ,мароканката и белгйиката сме застанали  пред един магазин до тях  със деЧурлигата .В това време минават 2 ма мъже там и ни казват неЩо ,аз така улисана бях,Че даже не разбрах ,Че към нас са се обърнали (а може и да не са и тя да е направила целия филм) ,тя запоЧва да изпада в истерия там кой бил той така да и говори и хуква да вика мъжа си  Laughing.Аз викам "Чакай ,кво стана ,недоразумение е" ,заЩото наистина не ги Чух мъжете да ни "свалят"  Laughing .ОбаЧе тя  силна и вилна Ще викала мъжът си и момЧетата пък се ядосаха и казаха "ми викаи го" .ОбаЧе деверът ми Чул цялата патардия ,те живеят тоЧно отсреЩа и излиза , в това време излиза и дригият ми девер -мъжът на белгйиката .Викам брех стана белята зорлян кавга ,без вина виновни и аз нали обяснвавам ,Че нали ниЩо не са ни казали и ,Че мароканката нали не е разбрала или не е доЧула правилно като са и говорили момЧетата помежду си .Оная веЧе бясна ревееее  newsm45,Ще кажеш ,Че са се опитали да я изнасилят и мъжът и като я видя с 3 реда сълзи и 3 реда суполи ,скоЧи среЩу момЧетата ,другия девер и той .Викам като Ще се биете дайте да извикаме и моя ,Че да сте всиЧките Далтановци на багара (боя).Както и да е не се стигна до бой  Laughing,слава богу .Аз на тая слуЧка не и отдадох Чак такава важност и си тръгнах и ги оставих да си дискутират там на воля ,обаЧе те звънна ли на мъжо  Laughing и му разказали  Joy hahaha Joy.Прибира се той и ме пита какво е станало днес ,брат му казал, Че сме имали проблеми там с някакви и той излязал да ни заЩитава  Laughing.И аз  трябваше наново да разказвам слуЧката ,ама както аз я интерпретирвам и той понеже им знае колко им са гънките на мозъка вика :Умрели мъжете за тая дебелана ,тя за ква се взе за мис Белгия ли  Laughing Joy.А и като ме види не се обажда по принцип се прави, Че не ме е видяла дори и да съм на 1 метър от нея  Laughing,обаЧе мъжът ми го познава от километри тиЧа та тиЧа да му се обажда Joy .А нейният ,ако ми каже здравей или се спре да говори с мене на улицата и се закаЧа с малката ,пред ме го изяжда с поглед ,много е ревнива ,Ще кажеш ,Че е омъжена за Жан Клод  Laughing.Та болни хора колкото си искаш и жалкото е ,Че с какъвто се събереш такъв ставаш,деверът ми и той веЧе покрай нея е яко изпушил  ooooh!.

Аз забравих да се похваля постригах се късо до раменете и ми е едно такова лекиЧко ,свободно .Направих си и киЧурите да съм ОК за празниците  Laughing

Блонди ,пратих ти писмо ,на урната пишеше ,Че последно ходели да ги обират в 16и 45 ,знаЧи може би утре Ще ги третират и в понеделник 22 ,Ще го полуЧиш и бързо да отидеш в някое ЖБ или Карфурд ,Че е валиден до 31 /12 /2008,не се притеснявай ,така или инъЧе при мен Щеше да изгори  Peace

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 20:16 от Shakira26

# 151
,белгииците са по дискретни  Laughing(гледат с бялото на окото ).
rotfImao rotfImao rotfImao
ей тука вече ме утрепа , заклевам се , то добре че е това бялото , че поглеждат от време на време

# 152
Шакира, мерси много  Hug Разказът беше интересен и забавен  Laughing И честита ти прическа  Simple Smile

# 153
Радвам се ,Че ви е харесало  Laughing,а вЧера така се бях запалила по темата с воала ,Че търсих материали ,интересно ми стана в един момент .И ето науЧих много нови  неЩа .Но всеки по разлиЧен наЧин ги тълкува .Например навремето жените на профетите  и на аристократите са слагали само воал ,за да могат да се разлиЧават от нормалните жени .Воалът бил елегантен аксесоар към тоалета на жената  и тн .Аз единственно съм ходила в Египет .Бяхме в среден Египет(от Люксор до Асуан се спунахме с кораб ) ,там манталитета хиЧ не ми хареса (като в в бг например в наи изостаналите села).Ихкаха ,ахкаха на всяка европейка ,изтъркани свалки дори пред мъжете ни ,като си имате напредвид ,Че моя е арабин и разбира ,то и аз дотолкова разбирам арабски де  Laughing Joy.Нагли са много .Там с мъжът ми наехме  една каруца ,за да се ракараме из града (такситата са такива там ,е има и коли но са рядкост  Laughing,хората мислят за планетата сега ).И карауцаря запоЧна да ни развежда в Асуан и еди кво си тука еди Що си там ,запоЧна да ни разказва ,Че животът е труден тук нали и разЧитали само на туристите и затова и бизнесмените били така агресивни ,той самият имаше 4 жени и незнам си колко деца да издържа  ooooh!.Заведени в бедния квартал на града и като минавахме хората наизлязоха по-къЩите и зяпаха .Аз в първия момент си помислих ,викам край сега тука Ще ни отвлекат (абе минаха ми всякакви екшъни през главата).Моя обаЧе не го беше страх  Shocked,той като е бил по-малък е бил в мароко и "вика там съм виждал по- страшни картинки"  Laughing.Голямо успокоене няма Що .РАзкарваме се ние с каруцата в бедния квартал и една баба прави кътми на пътя и като запоЧна да ни маха да сме слезели да сме си вземели ,брей викам край ,туй е капан.Каруцаря ни вика "айде да слезем нали да уважим жената" ,аз "нееее викам продължаваи ,нямаме време" .Ама мъжът ми не ме слуша слязохме ,хапнахме от кътмите на женицата и най-интересното не ни иска пари ,просто жената е искала да ни поЧерпи .Милата бедна женица ,която не се знае дали утре Ще има какво да яде ни нахрани дет се вика .Както и да е карацурая излезе пеЧен и ни върна обратно на кораба и даже не ни взе скъпо ,като за туристи .После от тоя район се върнахме пак с кораба до Люксор (град в египет)Та Люксор-Асуан-Люксор  ,тоест пътешествието с кораба трая седмица .От Люксор   хванахме самолет за Кайро, седяхме 2 дни ,разлеждахме пирамидите ,една джамия и музея в Кайро ,който беше огромен.За музея Ще разкажа ,Че вътре има повеЧе от 120 000 предмета ,което е изЧислено ,Че ако се спираш навсеки предмет по 2 мин ,Ще ти трябва месец ,за да видиш съзнателно всиЧки предмети  Simple Smile.Е ние имахме на разполжение само 6 Часа и може да ви стане ясно ,Че едвам ни стигнаха да разгледаме 2 зали  .Много красиви бижута имаше които са носели фараоните ,техните наките за главата ,носели са на главата си като златни  шлемове огромни,слага ли сас и съЩо искуственни бради от злато за да изглеждат по велиЧествени  ,видяхме тяхните легла маси ,покъЩнина.Имахме възможност да видим и мумиите на фараоните ,но аз съм доста страхлива и не посмях .А забравих да ви пиша за темепратурите ,ние бяхме абгуст месец ,където на сянка беше 50 ° ,та как сме обикаляла по монимотата ,гробниците ,цели градове останали от еди кой си век ,бяха мъки .Само в басейн се живееше ,излезеш ли ,изсъхваш за секунди и слънцето те изгаря ,тоест да седиш и да се пеЧеш на шeзлонг-такъв филм няма  .Имаше едно момиЧе ,кето полуЧи 3-та степен на изгаряне по гърба си ,не се шегувам .Та като разгледахме всиЧки забележителности в Кайро ,поехме пътя за Ургада(към Червено море),там ни оЧакваше хасъл поЧивката ,от която се нуждаехме ,след цялото това обикаляне на Египет .Манталитета там беше съвсем друг ,даже видях момиЧета без воал (местни) , видях момиЧета по дискотеките , изкарахме си страхотно  .Запознахме се там с 2- ма братя ,които имаха парфюмерия и всяка веЧер излизахме с тях по центъра и дискотеки ,единият пък взема ,Че се влюби в едно момиЧето от нашата група ,другият и той се уреди Laughing .Абе много Чевръсти тия араби бе  Laughing...И даже и един път не ни оставиха да платим сметката ,не Че сме пили кой знае колко ,но все пак .Та ето там манталитета много ми хареса  Laughing и даже не ми се прибираше за Белгия  Laughing.А и в този район всеки жив имаше работа и там ,можех да си пазарувам  на спокойствие ,където в Асуан беше невъзможно (там погледнеш ли към някоя сергия и край ,100% си прилъгън  да си купиш някоя глупост и няма тън ,мън )Даже аз в самото наЧало минавам пред една сергия и зяпам от къде  да знам ,Че са толкова агресивни бизнесмените там и продаваЧът ми дава визитната си картиЧка на магазина и аз от уважение я вземам ,нали да не го убидя и я завирам някъде в раницата си .Продължаваме ние пътя там с гидът по забележителностите ,но на връЩане минаваме пак по съЩия този маршрут и продавъЧът ме познава(страшно са паметливи) и ми вика "дадох ти визитката си" и аз ""е и ?"и продължаваме, заЩотот нямах намерение да купувам ,ония като се разкреЩя за визитката си ,задърпа ме за раницата (мъжът ми вървеше по- напред) като не съм искала ниЩо да купувам да съм му връЩала визитката  Laughing,божеееее дойдоха мъжо и гидът да ме отърват ,Че с тоя нямаше оправяне и от притеснение не можах да намеря къде бях затрила визитката му и май беше паднала от раницата ми като съм вадила бутилката с водата  Confused.Абе Чак се разтреперих и мъжът ми ми изнесе лекция тогава да не гледам изобЩо по сергиите и някой ,ако идва да ми прдава неЩо да казвам "ЛА-Не".Та разликата в манталитета е толкова огромна ,та Чãк се Чудих как съЩествуват оЩе такива бербери .Та така ;ох като се заразписах за поЧивка и се унесах  Laughing.Ами разкажете и вие за кътЧетата където сте ходели и са ви останали някакви незабравими впеЧатления  Hug

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 19:25 от Shakira26

# 154
Шакира, сутринта бончето беше в кутията, големи са бързаци  Laughing Мерси пак  Hug
После ще чета, че готвя, утре ще ходим до Антверпен и после ще имаме гости, та да си приготвя каквото може отсега  Simple Smile

# 155
Шакира, много увлекателни разкази. С голям интерес ги изчетох, благодаря ти Grinning Ама това за визитката ме уби Shocked

На миналата ми работа имах колежка от Мароко, беше много много мило момиче, не носеше воал, но каза, че някой ден би искала да носи. Разказваше ми, че Мароко много се е повлиял от Запада и вече има жени, които не се забулват.

Междудругото лятото много исках да отида до Казабланка, но в крайна сметка посетихме Валенсия.

Аз мога да разказвам много за държави, които са ме впечатлили силно, но малко по-късно, че сега малкия ме дърпа да си играем.

# 156
Блонди радвам се ,Че е пристигнало писмото толкова експресно ,аз си мислех най-рано в понеделник и се притеснвях да не закъснее. 
Ами Рали да така беше ,то затова и на всеки 5 метра има полицаи(военни) с пушка.ИнъЧе акциденти поЧти няма като джебЧии и крадци(или са мнго рядко)страх ги е ,а и повеЧето са вярваЩи. ААА забравих да ви кажа ,Че като пътувахме с кораба ни настигнаха продаваЧи с лодки(2-ма гребът , а 3-тия продава) Laughing и ни хвърляха джелабата по прозорците да купуваме(ние туристите) ,ние връЩаме, те хвърлят  Laughing,наложи се военните, които охраняваха кораба да стерлят няколко пъти във въздуха за предупреждение ,за да си тръгнат е ,но  пак наи-малко  5 джелабата продадоха  Laughing
Ами Ще Чакам и вашите разкази  Hug
После Ще ви разказва как Лина разпознава веЧе марките на играЧките  Laughing

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 02:24 от Shakira26

# 157
  • Belgium - BG
Момичета, влизам много за малко - само да ви пожелая весели празници и изкарване на Коледа и Нова година. Аз сьбирам багажа, утре трьгваме. Justy - чакам те на самолета Laughing
Иначе от БГ ще гледам да влизам от време на време, ако сме си в кьщи де Sunglasses Незнам как сте вие като се приберете, но аз сьм като на работна среща-обиколка. Графика е пьлен Laughing

Това е от за сега... smile3525

# 158
Новаа , Джъст весело изкарване от мен , много да се забавлявате  Hug.Кога се връщате?
Ние днес ходихме до Ахен , разпродажбите са започнали и беше такава лудница , като погледнеш главната улица от горната улица имах чувството че съм в Китай , толкова народ и се питам пак ли наште умници се услушват , цяла Европа реагира тука наште седят и чакат , щото имало закон от 03.01 да са Солдите брей брей брей  ooooh!
А да не говорим колко е по-богат избора на стоки , Нищо общо няма с тукашните 2 вида Пантен и 3 вида пюрета ,и колко по-евтино е.
А тука тоз Ив Льотерм не стига че от една година лягам и ставам с него , ами взел че и оставка подал , тъкмо му свикнах.И сега Краля , много заетият , да благоволи да разгледа оставката , ау ау ау  ooooh! ooooh! ooooh!
Идва ми на ум една интересна случка за моите пътувания ама сега няма да се върже с Ив  Laughing

# 159
Нова ,Джъст сигурно оправяте багажите  Grinning,пряитно изкарване в Бг и после да разкажете как сте изкарали   bouquet
Абе  Jeje,остави го Ив ,той гладен няма да остане  Laughing.Разкажи сега за твоите пътувания     Simple Smile
А моето гардже  такава скица е станала ,Че падам от смях  Laughing.Има 2 играЧки от една и съЩа фирма и сега наш'та видяла ,Че са с еднакви емблеми и едната я преместила в единия край на стаята -другата в другия  Laughing.И тиЧа и показва емблемата на едната играЧка ,после се засилва към другата и нарежда (демек са еднакви  Laughing)И тази сценка се повтаря около 20 пъти .Абе с всеки изминал ден става все по интересно  Laughing.Днес като и дойде музата се разпя в Медиа Маркт (там по принцип усилват музиката  Laughing),даже имаше и публика и тя пък оЩе повеЧе се вживява като и обръЩат внимание  Laughing

# 160
Jeje, къде е Ахен? Много ми се иска да си направим една разходка из Белгия идната седмица с мъжо, ама идея си нямам къде да ходим и какво да гледаме. Естествено всякакви разпродажби ме привличат силно Laughing

А за оставката четохме вчера Tired

# 161
Райли , Ахен е в Германия , посока Лиеж но след него.Ти къде си ,в Монс ли беше?Готино е в Ахен , на мен поне много ми харесва.

# 162
Мерси, Жеже Hug

Да, в едно селце до Монс живея. И ние си имаме малък коледен пазар, в Монс де, не в селцето Laughing днес се разходихме с мъжо и как ми се допи греяно винце, ама изобщо не си и помислям да пробвам даже, като го знам моя колко е стриктен в това отношение. Веднъж на едно парти си сипах 2 глътки вино колкото за наздраве, а и исках да го пробвам, че било много специално, обаче мъжът ми като ме видя да пия ме погледна така все едно съм убила човек и моментално се телепортира от другия край на стаята, за да ми вземе чашата Laughing Е, здраве да е Laughing

# 163
Привет , и ние днес бяхме на Коледен пазар в Антверпен. Пиинахме винце, хапнахме, пълно е с народ, деца, колички, туристи, едва се разминават
Има ледена пързалка, други детски въртележки и ооооооооооооогроооооомно виенско колело. Филип се извъртя няколко пъти и е много доволен, но на виенското колело имаше огромна опашка и не ни се чакаше. Другата неделя сме пак там, но по от рано...  Blush
Райли, аз мисля че ако много ти се пие или яде нещо, по добре да си опиташ, отколкото да се тормозиш и да го мислиш. На бременна жена не се отказва, нищо..  Wink Едно винце се полага, за здраве... Тук нали знаеш че пият тъмна бира за кърма, пък тя си е бая силна, почти като вино..

# 164
Веднъж на едно парти си сипах 2 глътки вино колкото за наздраве, а и исках да го пробвам, че било много специално, обаче мъжът ми като ме видя да пия ме погледна така все едно съм убила човек и моментално се телепортира от другия край на стаята, за да ми вземе чашата Laughing

След като си била вече бременна предполагам  Thinking
Разбира се, че от толкова малко нищо няма да му стане на бебето  Wink

Общи условия

Активация на акаунт