Мами в Белгия - 9

• 17 275
  • 310
  •   1
Отговори
# 165
Дам, бях вече в 5 месец някъде. Е, не мога да му се сърдя, все пак мисли доброто, пък и ми каза, че след като родя и след като приключа с кърменето ще се напием дружно Laughing (само дето ако всичко върви по план това ще е след една година най-рано).

# 166
Привет и от мен! Толкова празници този месец че влизам само да ви изчета,нямах време за писане.
Както виждам ще оредеем тук. Приятно изкарване на всички които заминават, а с тези които остават ще се виждаме във форума.

Райли, от доктори съм чувала че до 2 чаши вино на седмица може. Аз не съм пила чак толкова, но съм си позволявала с повод по чаша вино или бира. А и както казва Мариа - на бременна не се отказва.

Накупихте ли подаръците? Аз свърших това в петък. Остават ми само някои дреболии. Много го обичам този момент, но накрая се изнервих ужасно от обикаляне. Не разбирам жените които по цял ден правят това  Thinking

# 167
Здравейте момичета,
извинявам се за смяната на темата но ми е нужна помощта ви WinkСъс съпругът ми еме решили да посетим Брюксел за 8 март-и ако може да ми препоръчате не скъп хотел близо до центъра,както и да ми кажете как можем да отидем и до Париж-с влак-дълго ли ще е пътуването- Embarassed
и кои забележителности да посетим-много ви благодаря,предполагам че ви е писнало да давате инфо но ще върна услугата ако решите да посетите Кавала- Hug

# 168
papina, хотел Бари, точно до Гран Плас е, не е кой знае какво, но е съвсем приличен и супер евтин, като за Брюксел  Peace
До Париж най-бързо се ходи с TGV-то, с 300км в час е, за час и малко сте там. Има и рейсове, има и обикновени влакове. С никое превозно средство не е дълго пътуването, Париж е само на 300км от Брюксел  Simple Smile
Ако има нещо, пак пиши  Hug

# 169
Момичета в сряда ще ходя до Външно министерство за апостил на акта за раждане на малкия , някой да знае колко струва ? Мария каза че ти си вадила скоро , помниш ли?
Мерси

# 170
Ако не се лъжа, 10 евро беше..

# 171
Момичета Весела Коледа , да сте много щастливи и много бебета да се раждат !

# 172
Весела Коледа!!! Бъдете здрави и много щастливи!

# 173
  • София
Весела Коледа!

Ние получихме мнооого подаръци за празника,пък имаме и годишнина от годежа,та и за това имаме подаръци. Mr. Green

Честито на всички именници!

Весел ден и приказна нощ!

# 174
Честито Рождество Христово!Пожелавам на всички много здраве,щастие и късмет през новата година!

# 175
Честито Рождество Христово! Момичета пожелавам на Вас и вашите семейства много здраве, късмет и радостни моменти през новата 2009 година. Весело изкарване на празниците!  Gift

# 176
 Close-mas:Честита Коледа на всички! Пожелавам ви една вълшебна Коледа, бъдете много здравички и усмихнати. santa2

# 177
Ехооо къде се изгубихте , стига сте празнували , а и навън едно време топло бррр
Кой къде ще посреща Новата Година , ние с малките бебета май ще си стоим по домовете а ?

# 178

Папина, почисти си пощата, няма как иначе да ти отговоря на ЛС-то  Crazy

Тия дни само ме питат нещо и после не мога да отговарям, много е досадно това  Close

Ние сме болни с Криско, та няма празнуване и гости, киснем си тук. За НГ, ако сме ок, ще сме с едни приятели, и те са с две малки деца, та ще ни надуят главите и така  Simple Smile

# 179
Ние вчера ходихме в кидс фактори във Ватерло, на малкият много му хареса, макар, че повечето неща са за по-големи деца. И пиците бяха много хубави. Та като се върнете всички, може да си спретнем една срещичка там. Тука около мене нищо не работи в неделя така, че май редовно ще си киснем там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт