Работещи майки 2006 - тема 18

• 26 230
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
дю, супер. Много се радвам за бебка (или бебчо, ти какво искаш?) и дано няма проблем с матката. при първата бременност как беше?
кате, успех. липсТваш мЕ , много ме липсТваш.

искам официално да обявя гер4о за ученик на учебната 2008/09 г. НЕМА такъв ДЗВЕР !!! Да не мислите, че само топлофикация метка нагоре надолу!?
това граматика за нищо я няма еййй... дзвер чудовище не, ами.... от колк месеца учиш, признай пред всички. макс 3! Наръфа 2 учебника, а днес СЛЕД цял работен ден от ТАЗИ седмица, 3 часа седя и слуша и си разбра всичко, дори без да спори ! учихме едни неша за доста по-напреднали, тя дори не се впечатли. това не е жена! Честни ви казвам Joy

Роза, потупана си пред строя...
а и беше си написала цялото домашно.
Hug

жана, ти докъде докара домашния английски?
ваня, оплачи се още малко.

аз се вкарах в едни истории дето не са за форум. Confused надявам се даизляза жива и щастлива от тях.

# 166
Добро утро,

Ние се върнахме вчера от Италия. С две думи - изкарахме си страхотно - много ски, разходки, страхотна Нова Година с приятелите ни и после гостуване при сестра ми. Качила съм сигурно 2кг - 2 седмици Италия не се отразявa добре на фигурата - не препоръчвам на никого Mr. Green

Ясмин се качи за първи път на ски и страшно й хареса. Много добре се справи - надмина и най-смелите ми очаквания.
Ноеми също е много порастнала - седи си стабилно сама, посяга ако е гушната и някой друг иска да я гушне, бърбори. Обръща се като пумпал постоянно.

Надявам се всички тук да сте си изкарали добре празниците и да са били здрави Hug

# 167
Дю, обърнатата матка е типична за всички спортисти. Трудно уж се забременявало с нея, ама проблеми за бременността не съм чувала да има. Аз съм с такава...
Калино, засрамих се  Embarassed Embarassed Embarassed.  Другата седмица стават 3 месеца учене... и става все по-гадно.

# 168
Калино, засрамих се  Embarassed Embarassed Embarassed.  Другата седмица стават 3 месеца учене... и става все по-гадно.

капчица милост не открих в сърцето си за твоите трудности Confused
не и след снощи, когато сдъвка обобщението на всички времена, което затруднява понякога хора, учили с години. и се учи на няколко нива над твойто.
съжалявам. никой не можеш вече да заблудиш, че не ти се отдават езиците и ти е трудно.
ще трябва да намериш друго невъзможно нещо за поредицата "митове и легенди за Р С Simple Smile "
Hug

МАЙРА Hug
супер, мн се радвам че така хубаво сте изкарали и си тук пак. снимки??

# 169
  • нейде там, където ....
....... Трудно уж се забременявало с нея, ама проблеми за бременността не съм чувала да има.....
И аз така съм чувала.
Дю, тази година няма да стане, но другата мисля там да ни е зимната почивка.
Майра, дано стане по твоя начин работата. И аз искам на 1/2 ден. Thinking
Калино моме, и аз не знам до къде ми е домашния английски.  newsm78 Като добра домакиня телевизора в кухнята работи непрекъснато, но вместо сапунки, гледам ВВС news. Децата гледат анимации без превод, като разчитат на нас за тънките моменти. На работа всичкото документ - на ингилизки. Препрочитам наличните учебници, не ги карам по ред. То и време много няма, но трябва да си обърна езика да говори, че може скоро да ми се наложи без не мога и не искам. Пускам си поредния диск и отивам да правя пица-мъфини за домочадието  Crazy

# 170

Тя моята е станала - аз съм на 2.2 на тръстиката. Катето се бори сега Wink

# 171
  • нейде там, където ....

Тя моята е станала - аз съм на 2.2 на тръстиката. Катето се бори сега Wink

doh ама съм заплес!
Много разсеян напоследък, ама кой каквото си е пожелал, особено свързано с работа и шефове - да му се сбъдне през вече не чак толкова новата 2009-та!  Hug

# 172
Ехааа, Катето пак се появи, супер! Остава сега и Кабив да се обади... Майра, не минават такива заплахи. Искам и аз в Италия, пък нека ми е зле от преяждане! Mr. Green
Калинче, ти ако мислиш, че някой й се е вързал на Герчо на оплакванията, че не й вървят езиците! Не се е научила до сега, защото не се е била хванала сериозно, ноооо, захапе ли веднъж, месо къса!  Twisted Evil Моето мнение е, че ключът за успеха е в последователността, талантът има второстепенна роля. В този ред на мисли, реших да се запиша на някаква организирана гимнастика - друга надежда за оправяне на фигурата си не виждам. В петък ходих за пръв път, надявам се да мога да продължа, че много проблеми ми се струпаха напоследък.
Отчетох се набързо. Отивам да разтребвам, че след урагана Ан положението е бедствено... Tired

# 173
Кали, първата бременност беше прекрасна. До последно не се сетих, че съм бременна, накрая само започнах да отичам, ама бяха големи жеги. И никой тогава не ми е казал, че имам обърната матка. Забременях и двата пъти не чак толкова трудно, даже може би лесно. Аз искам момче, а Васил иска пак момиче.  Mr. Green Но каквото и да е, да го докараме до там, че да се роди живо и здраво - другото са бели кахъри. Вчера една приятелка ми каза: може да е момче щом ти дава зор! Оплаках ли ви се, че започна да ми се гади.  Sick

# 174
  • София
Добро утро на всички, които вече са на тръстиката или предстои да се метнат там  Mr. Green

Дю с Калоян само ми се гадеше, никога не съм  Sick, така че не знам дали това с гаденето е адекватен признак за разпозване на пола  Wink

Кало вече е значително по-добре след температуро-повръщащата си нощ в петък срещу събота, но въпреки това продължавам упорито да го държа вкъщи, въпреки забележките, че съм била луда  Mr. Green Аз това си го знам, що ли не ми казват нищо ново  hahaha

# 175
Нана, то и на мен за сега само ми се гади, дано така да остане де. Забелязах, че сако като ям не ми се гади.  Mr. Green Миналия ден си забраних да влизам в заведение. Ще стана слон! Излизахме с приятели следобяд, и аз тук салата, там сандвич, след това палачинка за има няма 1-1.30 час.

# 176
Дю, кога ти е термина? И аз и при двете бременности започнах да закусвам с тестени закуски (първо обаче минавах задължително през тоалетната  Sick)

Малеее аз като погледнах - до 2.2 остават само 3 седмици - Ноеми няма заместено хранене, не пие много, даже почти хич от шише ..Купон ooooh!

# 177
Майра, термина ми е на 28.08. Току що излапах един домашен сандвич. Ама се крих, за да го изям, че да не ме заподозрат. Ще съобщя новината в сряда (с подобаваща почерпка  Mr. Green), че днес тука са австрийците.

# 178
  • София
Майра, термина ми е на 28.08. Току що излапах един домашен сандвич. Ама се крих, за да го изям, че да не ме заподозрат. Ще съобщя новината в сряда (с подобаваща почерпка  Mr. Green), че днес тука са австрийците.

Дю при мен истерията беше с компоти от праскови и ягоди. Сигурно изядох няколко ТИР-а. Щото за два месеца дадох шест големи сака с празни буркани на един колега на Митко. Представи си какво ядене падна.  Joy Смееха ми се, че подпомагам консервната промишленост.

# 179
Мен пък нищо не ми се прияде цяла бременност. Пригади ми се веднъж - на следващия ден след положителния тест (явно от самовнушение) и го носех това бебе като слон... Абе изобщо, ако не беше вродената ми хипохондрия, с която побърках лекаря си и всички около мен, може да се каже, че нямах никакви проблеми. Дано живот и здраве втора бременност по същия начин да изкарам... Дю, пожелавам ти такава от все сърце. Бачках си до последния ден, ех... мечти... Искам пак  Crazy. Нареждам се на опашката тази година отново, ама да видим дали ще ми се усмихне щастието.

Общи условия

Активация на акаунт