Работещи майки 2006 - тема 18

• 26 229
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Хубав повод за побутване на темата!  Grinning
Честит имен ден на Иван на Роза, Калоян на Калина, Калоян на Нана, Йо на Равия, таткото на Равия и всички ваши близки именници, за които не подозираме! Със сигурност си имате по някой в обкръжението  Wink
Към обилната почерпка, която са ни сервирали Нана и Рави се присъединявам скромно и аз:

Днес празнуват двама от тримата най-важни мъже в живота ми: моят татко и моят син!  Heart Eyes

Дю, радваме се с теб и ти стискаме палци!  Hug

# 151
ми.... честито и то нас Simple Smile
това за новата година:
http://www.flickr.com/photos/kalikayo/3172004516/

а това за имения ден: (прясно изцеден, много натурален)
http://www.flickr.com/photos/kalikayo/3170963141/in/photostream/

ей хора... празниците свърпиха...
Кайо е много нещастен, дърпа се на стълбите в яслата, реве .... Нискам да свършва коледааа, нискам дядо мраз да спи (това явно е ясленската версия)

# 152
Кали, страхотни снимки както винаги!
Момичета, изчезвам. Днес е откриването на новия лифт на Мечи чал, отиваме на купон. Времето за качване до върха от 25 минути стана около 10.  Laughing Има над 40 оръдия за сняг, вече работят.

# 153
Кали, страхотни снимки както винаги!
Момичета, изчезвам. Днес е откриването на новия лифт на Мечи чал, отиваме на купон. Времето за качване до върха от 25 минути стана около 10.  Laughing Има над 40 оръдия за сняг, вече работят.
Дю, какво е оръдие за сняг?
внимавай слифта, нали?
Гушки.
да знаеш, че за новото бебе ще ти дойдем на гости да го снимаме, няма измъкване вече!

# 154
Хайде и аз да се вясна - честито на всички именници днес! Да са им живи и здрави имената и те покрай тях! Благодаря за пожеланията за моя малчо.
В офиса е пълна лудница по случай голямата почивка и нямам време да се усмихна дори. На всичкото отгоре днес имаме и проблеми с тока. Абе идилията е пълна. Айде - връщам се на тръстиката - весело изкарване на всички

# 155
Кали, оръдията за сняг правят изкуствен такъв, че нали вече няма достатъчно истински.  Mr. Green

На лифта не се качих, присъствах само на официалната част на долна станция, предпочетох да се прибера по-рано.

# 156
  • на правилното място, в точното време
Дю, има ли новини? Къде потънахте всички? ДА не замръзнахте? cold

# 157
Рави, ей ме на - аз се появих... Толкова работа отнесах тази седмица, че свитки ми излязаха и от хубавата почивка вече няма и спомен. На всичкото отгоре за пръв път в живота ми ми избиха некви херпеси по устата, та в момента съм като Джанет Джексън  Joy Joy Joy. Една обърната джука съм отпрала - не е истина просто. Не съм си писала домашното, утре Калината Шъ са кара и изобщо си е таковало таковата. Иначе тука в София студа е страшен. Ние поддържаме средна температура от 25 градуса в апартамента и караме по тениски цаля зима, на сега с проблемите с парното ми се е смръзнала душицата отвсякъде. Бичи парно на 5, бичат климатици и пак ми е студено - явно новините по телевизията ми таковаха таковата на психиката  Joy Joy Joy. И да си заврът икономиите на едно определено място - аз на тудено не мога да деяна - душицата ми е създдена за Хаитянка  Joy

# 158
Рави, тука съм, утре съм на първи преглед, ще пиша. Ама от вчера нещо ми става малко лошо.  Sick
Герчо, и аз съм с такъв зловещ херпес, че не мога да си отворя устата. Страх ме е да го мажа... Confused

Майра, Кате дайте да видим малките сладкиши колко са пораснали!

Hug

# 159
  • нейде там, където ....
 Страхотни почерпки сте наслагали за празниците! Да сте много обичани, по пари да стъпвате и от здраве и щастие да не се отървете! И в нашия дом имахме много за празнуване, много за играене, много смях и усмивки.
Сега моята отпуска сякаш никога не е била.Много работа имам напоследък. И много неща за учене се струпаха, и проблеми с яслата  #2gunfire #Cussing out Искрено се надявам на днешното класиране да можем да я сменим, защото днес всичко преля! И търпение, и смирение, и ...
Днес за пореден път ме вбеси медицинската сестра. Митко беше оповръщан, прясно, не може никой да ми каже кога, как и от какво. В нас видях, че и косата му е омазана с част от съдържанието на нечий памперс. #Cussing out Децата стояха поне 5-6 минути сами.  #2gunfire Ако не сме класирани някъде другаде, в понеделник ще вдигам скандали.  newsm61 smile3514 Е, не че ако сме ще им спестя нещо!

Един колега разправяше днес за няколкото десетки оръдия за сняг край Чепеларе и събира агитка за там в началото на февруари. Така се бях размечтала ... само да видя заплатата следващия месец  Mr. Green
Утре и аз ще уча английски, но в домашни условия. Не съм на работа. Пазя духалките от децата и жадно опипвам радиаторите, с надежда за една топла и спокойна нощ.
Към фитнеса може да се засиля, ако си намеря компания утре. Сега отивам да гледам снимки.
Дю, всичко е наред!   Hug
Лека и спокойна вечер

# 160
Абе мами, чували ли сте вече за някакъв колективен иск към Топлофикациите, че да се включим... В крайна сметка никой не ме пита имам ли проблеми да си платя сметката в края на месеца и си искат парите - моите проблеми са си мои проблеми. Що мен трябва да ме интересуват проблемите с газта на Топлофикация - да си ги решават. Писна ми да студувам като куче. Вчера климатиците бичеха навсякъде и пак в коридора белите мечки и пингвините се биеха за родопски одеала. Сигурно ще мине 1 месец докато успея да си стопля къщата отново. До тогава ще тичаме по коридорите като Ивет Лалова на състезание. Егати идиотщината - на никого не искам да влизам в положението - искам си това, което ми е обещано по договор и за което си плащам.
Дю, чакаме с нетърпение новини!

# 161
  • нейде там, където ....
Видях в новините един адвокат от .....Защита на потребителите да  говори за колективни дела срещу топлофикация. И че юридически имаме право да съдим ТЕЦ-овете

# 162
Много работа.
Малко болести.
Почнаха разправиите за парцела и къщата.
Нооооооооо Петър взе да влиза в час / браво на мен че го записах на занималя/.
И тук чета но тъкмо се наканя да пиша и нещо спешно се яви.
Пак ще се включа.

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 16:31 от Vania P

# 163
Дю, ЧЕСТИТО миличка!!! Лека и безпроблемна бременност и едно много добро бебе ти желая Simple Smile

Здравейте сладурки, не съм се включвала от много време  Wink
Честито на всички празнували последните дни, много здраве и сполука на семействата ви желая   bouquet
При мен е едно и също, бебе Ева стана малко по-добричка и вече не се носим денонощно на ръце  Wink
Водя преговори за връщане на 1/2 работно време от март та да видим какво ще стане. Шефа е разказал на цялата фирма, че се връщам ама мен не ме е уведомил все още приеха ли ми условията и какво става  Joy иначе ме чува всеки ден ... ако не се съгласят твърдо съм решила да си гледам бебето до края на лятото и да търся друга работа, както да спра да си вдигам телефона и да съпортвам народа из офиса  Joy
Не съм си свалила снимките от апарата  Embarassed

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 14:47 от EkaterinaM

# 164
Мина ми първия преглед, всичко е наред, отговаря на 7 г.с. Спомена, че имам обърната матка  Confused След 10 дни съм отново при него за стандартните изследвания.

jd, бях на откриването. Има 40 и няколко оръдия, нов 4-седалков лифт, който те качва до върха за 9 мин. (предишния го правеше за около 25), има и междинна станция. Инвестицията до момента е 10 млн. евро, до 4 години ще инвестират още 40 млн. евро. Моят шеф е един от "виновниците" за реализирането на този проект.

Общи условия

Активация на акаунт