Работещи майки 2006 - тема 18

• 26 220
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Честита нова година, мили момичета Hug Нека е здрава, щастлива и  много успешна HugАз утре ( т.е след няколколко часа)съм на първия си за новата година работен ден Crazy Някой ще ми даде ли тиквен медал"герой на труда" Mr. Green Joy
Наздраве PartyДано  стигна навреме за бач.... Whistling

# 136
  • на правилното място, в точното време
Желая ти достатъчно слънце, за да запазиш мирогледа си светъл.

Желая ти достатъчно дъжд, за да оцениш слънцето още повече.

Желая ти достатъчно щастие, за да запазиш духа си жив.

Желая ти достатъчно болка, така че и най-малките радости в живота да изглеждат много по-големи.

Желая ти да получиш достатъчно, за да задоволиш желанията си.

Желая ти да загубиш достатъчно, за да оцениш това което имаш.

Желая ти достатъчно 'Здравей!', за да ти дадат сили за последното 'Довиждане!'

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Hug Hug Hug

velmar  Hands Clap Hands Clap  Hands Clap omm

# 137
Весела Нова година! Здраве, щастие и любов за вас и вашите семейства. Обичам ви, момичета!!!

# 138
  • нейде там, където ....
Честита Нова 2009-та година! Желая ви много здраве и любов, за да постигнете останалото, което сте си намислили!
Ще бъде пре … 2;ли?Макар и работна  Laughing

# 139
  • София
Честита Нова година, момичета!

Нека да е по-успешна, по-здрава и по-усмихната за всички нас!

Сватьоооо нема медал за теб, освен ако не го поделиш с мен, щото щафетата кой ти предаде, ааааааа  Mr. Green

# 140
Честита Нова Година, момичета! Бъдете все така готини и през 2009-а!  Wink

Моето пожелание към вас е за много здраве, любов и вдъхновение! Другото ще го постигнем сами, както сме го правили и до сега, нали?
Нана, поздравления! Има и справедливост на този свят! Извинявай, че не бях онлайн, за да ти кажа "наздраве" тази нощ, но в последния момент плановете ни се промениха и вместо вкъщи посрещнахме Новата година на ресторант с приятели.

# 141
  • София
Нана, поздравления! Има и справедливост на този свят! Извинявай, че не бях онлайн, за да ти кажа "наздраве" тази нощ, но в последния момент плановете ни се промениха и вместо вкъщи посрещнахме Новата година на ресторант с приятели.

Миньон тоз път приемаме извинителната бележка, ама другият път два пъти ще викаш наздраве!  Joy

Аз се опитвам да отдъхна малко тези дни, че след това 16-часово дежурство още не знам къде съм.  Mr. Green Не че Калоян ни оставя да спим. Имам си чучулига от най-бясните - става в тъмни зори.  Wink

# 142
Ей мами, къде сте... Аз реших, че ще спя днес до късно, но съседите решиха друго! Удряха с един чук като обезумели и бяха видимо изненадани като влетях с халат и рошава коса. Май ги стреснах, щото сега е тихо Mr. Green Mr. Green Mr. Green!

# 143
Хахахахахахахха! Joy Joy Joy Розааааа  Hug фен съм ти! Другия път, който смятам ще е довечера, ще те викна да долетиш да стреснеш и нашите мили съседи, че снощи до 2,30 ни тропаха хора на главите.  #Cussing out И полиция виках, в момента , в който си тръгнаха надуха музиката още по-силно. Следващия път ще викна бърза  помощ   afwitch newsm29

# 144
  • София
Ехо добро утро и честита ви първа работна седмица  Mr. Green
В офиса е невероятен студ, въпреки че сме пуснали де що има уреди за отопление. Дано оцелеем  Wink

# 145
Честита Нова година!!! Пожелавам на всички много късмет и усмивки, семейно щастие и обич!!!

Нана и при нас е същата работа, много е студено.

# 146
  • София
Добро утро.

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

От името на моя именник слагам почерпката. Да ми е жив и здрав!

и една слънчева торта, да ни стопли при липсата на газ  Mr. Green

и нещо по-високо градусно

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 09:14 от nana77

# 147
Нана, жив и здрав да е Калоян! Честито и на всички именици!

Къде се згубихте? Никой нищо не казва! В моята глава е само точицата и почти не мога да мисля за друго, работата не спори. Докато не ида на лекар, за да се уверя, че всичко е наред, ще се побъркам. Мисля да ида в събота, че май тогава ще мога да отсъствам от работа.

Hug  bouquet

# 148
Честит имен ден на Иван на Роза, на Иван на Миньон, на Кайо на Калина и Кайо на Нана! Много здраве и усмивки на дечицата! Нека пълнят домовете ни с радост и веселие! Момичета, честит празник!

Оставям да се почерпите за здравето на Йо и моя тати!

Дю, Hug Точица, точица, ама си сменила подписа!  bouquet Дано всичко е наред Praynig

# 149
Леле, колко именици има тука! Честито на всички!!!

Равия, смених го, защото съм много щастлива! Пък и сега вече като ида на преглед трябва да се чуе и сърчицето.

Общи условия

Активация на акаунт