Отговори
# 90
  • някъде там
Ditta как е Симонка-бонбонка ? Когато Ема повръщаше и давах Вомитусхил /той е хомеопатичен на капки/ но тя повръщаше повечко от 1 път някъде по 3-4 за денонощие, ако не и повечко, по съвет на педи веднага спирам АМ и минавам на Лечебна Хумана, която както Юлче ти е казала може да се дава и като храна и като течност, за количеството храна то и самото дете няма апетит да изяде повече от 30мл. аз не съм давала с лъжичка, а с шишето на малки глътки и максимума който е изпивала е бил 60мл., също бях вземала и Хидратиналфа прахче 1 на ден, което се дава вместо вода, но Ема много не го искаше да го пие и за това и го давах с лъжица
Дано е било инцидентно повръщането на Симонка и всичко да и е ОК  Hug

# 91
Здравейте и от мен!
Гале, Елица има един кътник. Незнам боли ли много или не, но първите осем зъба не ги усетих, а от известно време направо ми разказва играта. Отдавам го на зъбите. Обаче при нея почти е избил и едни от кучешките зъби. Много ми е чудно, защото те, по принцип, излизат по-късно, след първите четири кътника. Иначе май най-трудно се вадят точно кучешките.
Много хубави снимки, благодаря, че ги сподели!
Дита, дано да е инцидентно повръщането. А да не би да повръща от секретите? Елица вчера и днес на два пъти се дави и повръща от тях  Tired После се плаши и рев, рев...гадна работа!
Не мога да помогна за храненето. Само имам спомени, че компот от кайсии /сокчето/ помага. Ако не иска други течнсти и имаш компот, може да й даваш / глътка по глътка/.
юлче, да не би да бъркаш Вомитусхил с Вомакур. Първото е хомеопатично и без странични ефекти, доколкото знам /не че имам много опит с хомеопатия/. Докато Вомакур-а съдържа дименхидринат. Това е антихистамин, но от по-старо поколение и направо те прави парцал /т.е. само спиш от него/.
Кате, ами чакам да лични да ме светнеш  Wink
А за отношението на зълва ти, доста е обидно, наистина, нямам думи  Confused
Бързо оздравяване на всички болнички дечица!
Аз май успях да пресека вируса - вчера се натъпках с Нурофен стоп колд и Ремантадин и определено има ефект   Peace Ей в такива моменти, ми е много гот, че не кърмя вече  Crazy

# 92
Привет сладурчета,
мислех да не пиша, че нищо нямам в главата си, ама ми се иска да дам една голяма прегръдка на Дита и сладката Симона  Hug Дано утре прочета добри новини за здраво детенце и спокойна майчица  Praynig

Таш, само как ми е познато Hug - идва ми да гърмя и трещя... #2gunfire Много съм разочарована от колегите и шефовете и ми се къса сърцето, че и аз поради тъпи финансови кризи трябва да се върна на работа от януари. Ето последното, което ме ядоса мноооого: Сега за празниците ще ходят на ресторантче, ама да се сетят да ме поканят  Naughty Иначе като има нещо да се свърши - звънят и се примолват  Whistling Нищо, че Моника е била на дни, когато ходих да посвърша нещо.  Crazy Не ми е за тъпия ресторант, ама малко уважение беее  #Cussing out Ще им го кажа - няма да се размине, ама да мине пустото им ядене, че да не излезе, че съм умряла да ме водят на ресторант Naughty . Приготвила съм си речта и ще ги жегна, че зная как да ги накарам да ги заболи (ей, много съм гадна в такива моменти  Mr. Green )
Айде, стига съм ви занимавала с моите простотии  Sunglasses
Галакси, страхотни снимки, душа... Чудните мостове за невероятни  Peace Бях бременна в 3-4 месец, когато с една приятелка си направихме почивчица на Пампорово и ходихме като луди да обикаляме навсякъде - Чудните мостове, Ягодинската пещера и още една - май Дяволската дупка се казваше  newsm78 - помня, че се изкачваха едни стълби (равняващи се на 24 етажа) и да ме питаш с какъв акъл и аз се катерих... Ама съм си щурава  Joy Догодина пак ще забегна някъде с мойта приятелка, че много се спогаждаме двечките Simple Smile

Спокойна вечер, спинкащи и здрави деца и много любов  smile3524

Пак да попитам - за срещата на 14-ти - в колко часа планувате да се видим?

# 93
И аз мисля да дойда на 14-ти. Само да уточним часа, че пак ще пропусна английския, май.

# 94
Добро утро!

Деска, как сте? Как спахте? Ох, така се надявам да прочета добри новини от теб по-късно  Praynig

Ташинко, не се натъжавай, душицо  Sad Виж какви хубави празници са се задали  Heart Eyes След няколко дни ще си останеш за по-дълго вкъщи и хубаво ще си нагушкаш Александър  Heart Eyes Пък на шефовете ще им се върне един ден. Нали знаеш, че всичко си идва на мястото в един момент  Hug Я, кажи сега украсили у дома? Откога те чакам да се похвалиш с някоя красота, която си сътворила  Hug

Семчице, бива ли такива работи да правят колегите ти  Twisted Evil Да не забравиш да им го кажеш  Twisted Evil

Медхен, ами не съм сигурна дали е такъв свекър ми, за какъвто ти се сещаш, ама май май...  Rolling Eyes Но не бих оставила всичко току-така, което сме постигнали с много труд и  любов  Naughty. Това трябваше да се случи преди 5 години, но Сашо реши, че няма да отстъпи, за което се радвам. Нали в крайна сметка човек трябва да отстоява на своето?

Катенце, аз докато се наканя да ти кажа, че въпросната жена ти се пада зълва, тя Арабелка го сторила  Crazy И как няма да искат Мариянчо да им краси сватбата  Shocked

Галенце, много хубави снимчици  Heart Eyes Добре си си ти  Sunglasses

Весе, вчера бяхме в Хасково да търсим елха, ама не ти се обадих, щото в самия град въобще не влезнахме  Confused Пък и елха не купихме, щото това, което ни хареса беше от порядъка на 250лв  Shocked А най-смачканите и умиращи бяха 110-150лв  ooooh! Миналата година бяха по 70-80лв и то хубавите  Confused

Пожелавам бързо оздравяване на болничките  Hug

# 95
# 96
  • София
Доброутро! Ей така ги разбирам аз утрините. Ставане не преди 7  Naughty, кафето мирише и закуската готова. Тата ни спретна едни филийки с кашкавал на фурна - та Нина за първи път яде такова нещо. Не ми даде да я храня- сама си изяде почти цялата филийка. Само и ги накъсах на малки парченца и хоп хоп нищо не остана от филийката  Heart Eyes .

Вчера сколасах и на косултация да прескичим - 11,200 кг сме и 79 см. Малко сме заслабнали, ама то с толкоз тичане как иначе.

Роси какви са тез цени ? Това за изкуствени елихи ли е ? Ако на такава си се спряла - в Метро са къде -къде по евтини.

Галенце, страхотни снимки  Peace. Май сте си изкарали невероятно.

Сем, не им се връзвай. Мен вчера ме поканиха - в четв е фирменото парти. Даже ме питаха сама ли ще дойда - и аз най -нагло НЕЕЕ - с Ники. Като рекох да платя неговия куверт - ами не фирмата го поема.. Ами ОК - благодарим на фирмата. За връщането на работа - аз предишната нощ с неспане си мислих разни неща - и викам на НИки да се върна от НГ, но той не е хич съгласен, та за сега оставам в къщи .

Ай, че ме дърпат за краката вече.

Аз докато спретна кафето и то Софито ме изпреварила. Благодрско  Hug

# 97
Добрютру  Blush

Аз не успях да поздравя празнуващите тези дни, така че честити празници на всички, които са празнували (най-вече малките Никита и Нинка  Heart Eyes  , както и всички настоящи студенти и такива по душа)

Нещо съм поизчерпана (то си и личи де), затова спирам да пиша. Не друго, ами просто не се сещам какво да кажа  Blush

# 98
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ АНИТА! Желая им много здраве и късмет!   bouquet

Дита, как е Симонка?

Марианка, на 14-ти ясно, че ще ни се размине английския, но нали няма да ме изоставиш на 13-ти?  Rolling Eyes Ще обясним лошите резултати с бременното затъпяване.  Mr. Green

СЕМ, и мен миналата година не ме поканиха на тийм-билдинг. Аз в никакъв случай нямаше да отида, понеже кърмех, но все пак... От друга страна се чувахме често по телефона и всички бяха наясно, че кърмя през 2-3 часа - но мисля, че по-скоро са ме пропуснали по трасето. Нищо тази година ще си наваксам  Laughing, но какъвто съм карък ще вземем да ме хвърли коня да се потроша за празниците  Thinking Абе няма пълно щастие  ooooh!

Юлче, това хич не го вярвам  Naughty

# 99
  • Хасково
Привет и от нас със Стела  bouquet

Дита, как е Симонка? Стискам палци всичко да е наред вече и дано съветите на Юлчето са помогнали Praynig А за Вомистухил-а, аз съм давала на Стела, хомеопатичен е и помогна определено Peace
Юлче, безценна си както винаги Hug Като се сетя как насилвах Стела да изпива цялото количество лечебно мляко по време на вируса, който изкара, и лошо ми става Embarassed Ама вече ще знам, че се дава по малко  Hug

Роси, какви са тези цени, бре  #Crazy А за вчера, то в това време и да бяхте се обадили, освен в къщи едва ли щяхме да можем да се видим някъде. Нищо, следващия път ще се видим вече Peace Hug

Гале определено добре сте си изкарали, такива природни красоти действат зареждащо Laughing Страхотни снимки.

Катюшка, браво на Нинка. Страхотни мерки. Стела сигурно на 2 години ще тежи толкова Joy И викаш хапва си филийки с кашкавал Hug

Арабела, само така, няма да се даваме на тези вируси, я  #2gunfire Hug

Медхен и Марианка, ама по-сериозно с английския, ще ви изпитваме, ей Mr. Green! Малко ли учители имаме в темичката! Hug Hug

Ние сме добре... Стела се пребори с кашлянето и сополите  Praynig От 2-3 дена спи непробудно нощем, с изключение на снощи  Crazy Събуди се в 1.15ч. абсолютно наспана и се започна една игра и премятане в кошарата... Shocked Не знам кога е заспала пак, ужасно ми се спеше и я оставих да се налудува, а и тя нямаше нищо против да се смее сама в тъмното Mr. Green

Ай до после, че нещо вече й омръзнаха играчките, отивам аз да я занимавам!
лек и спокоен ден!!! Heart Eyes

# 100
Майчета, от горе ви прочетох, благодаря, че питате за нас. Hug

Какво да ви кажа...винаги съм съчувствала, когато има болни дечица в темичката, но...докато не го изживееш не знаеш всъщност за какъв стрес и тревога става дума. Sad Нощта мина зле, Симона вдигна 39.3, повърна пак, плака много, изпитва ужас от термометъра и от кърпите с оцет... Sad И през цялото време се чуствах адски тъпа и неспособна да й помогна  Cry Звъннах на майка ми да дойде и се обадихме на докторката, сложих й свещичка ефералган и се успокои.

Днес идва док да я види, много й е зачервено гърлото, изписа АБ - Фромилид. Някой да е давал това чудо? ту е весела, ту много хленчи и се гуши, милинкото, толкова ми е тревожно, че ще се пръсна. Confused Confused Confused Т последно беше 37.6 Яде по много малко, не я насилвам, давам й по малко течности.

Отивам да я гушна.

# 101
  • някъде там
Ditta  Hug Hug Hug за теб и Симонка, ще се оправи детето не се притеснявай много, те са мноого силни душици, Ема като има Т аз изпадам в див ужас направо, душата ми трепери и ме обзема лека паника, тя също не търпи мокри кърпи за това я разстривам с оцет и вода по начестичко и я слагам да спи с оцетени чорапки. За АБ не съм го чувала, дано и помогне.
Много гушки на Симонка  Heart Eyes

# 102
  • София
Дита, Стефан пи такъв АБ преди 3 седмици. Щом е червено гърлото няма начин, че иначе може да слезе надолу възпалението или да я удари в ушите. Дано бързо се оправи Praynig

Гале, страхотни снимки.

Стефан вече е записан в яслата, дори директорката го е отразила и в сайта  Simple Smile
Иначе той още е болен, кашля - в четвъртък ще го водя на лекар да го видят отново. Дано да е остатъчна кашлица и да не е нищо сериозно.
Аз съм доста хремава  Sad ама не се давам лесно.

Катюша, страхотни мерки  Simple Smile
Роси, те тези елхи златни бе - кви са тия цени. Ние сме с изкуствена, ще взема само няколко клонки истински, че да замирише  Wink

Стефан заспа сега и ще се възползвам и аз да полегна малко.

# 103
Жу, на 12 часа ли го дава? И Стеф добре ли го прие?

# 104
Дита, много прегръдки за теб и Симонка  Hug Разбирам те напълно - бях изпаднала в ужас, когато Мони имаше температура. Моля се бързо да се оправи сладуранката и пак да си е весела и усмихната  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт