"Отчаяни съпруги" - сезон 5, тема 2

• 46 225
  • 444
  •   1
Отговори
# 375

Защо сезон 5 в замунда спря на 13 епизод?...Някаква идея?

# 376
  • София
Ами защото това е последния епизод от пети сезон към момента, в очакване сме на нова серия   Sunglasses

# 377
Не стой ридаейки на моя гроб
   Аз не съм там.
   Аз не спя.
   Аз съм във вятъра свободен.
   Аз съм...
   блясъка в снега.
   Аз съм галещия слънчев лъч.
   Аз съм нежен есенен дъжд.
   Не стой ридаейки на моя гроб,
   Аз не съм там,
  аз не съм си отишла."
Заповядай!

Благодаря ти   bouquet за жеста!

# 378
Наистина мадамата, която даваха по новините беше страхотно копие на Сюзън, но според мен тази, която са избрали не е същата, което е жалко. Мацката, като говореше, дори имаше жестове на Сюзън, осъзнато или не, но седяха естествено...

Toчно така, къде са гледали тия, не знам. ooooh!

# 379
  • в белята
Е сега да не би сериала да свършва така????? newsm78Няма ли да има още серии,сценаристите да не са си дали почивка?

# 380
  • варненка от София
Е сега да не би сериала да свършва така????? newsm78Няма ли да има още серии,сценаристите да не са си дали почивка?

Ами не, няма такова нещо. Замисли се малко, има други мероприятия и за това го няма, като свършат нещата и ще се върнат на фронта. То и тук като има Шампионска лига да речем и няма Слави, не значи, че шоуто е спряно.

Може и тъп да ми е примера, ама замислете се малко де. Едно и също се дъвче през две три странички. Чак и на мен взе да ми писва, дето все за толерантност съм пледирала.

Кога ще има нова серия, има ли вече субтитри, обрив ме хваща  Tired

# 381
  • Бургас
Марулка не се ядосвай де Hug Hug Hug

Принцесата на аватара ти е страхотна Heart Eyes

И аз го 4акам сериала Confused

# 382
вече за втори път сядам с шоколад и сок на компа да гледам сериал и то за втори път няма Crossing Arms

# 383
вече за втори път сядам с шоколад и сок на компа да гледам сериал и то за втори път няма Crossing Arms

Искаш ли да ти хвърля едни карти Wink и да ти предскажа нещо за следващата седмица? Пак ще седнеш да гледаш и пак няма да има!

# 384
Момичета, а в Огледала даваха ли двойничките или ще е сега, в събота, защото в Новините не се вижда много добре, а пък и там са без грим все още?

# 385
Момичета, а в Огледала даваха ли двойничките или ще е сега, в събота, защото в Новините не се вижда много добре, а пък и там са без грим все още?

В средата на март ще ги "преобразяват" в "Огледала", за новините не знам.

# 386
Хайде остна малко още 2 дена или 3 да я пуснат новата серийка в БГ- Crazy Party

# 387
Епизод ЩЕ има, но НЯМА да е нов.

January 25    A rerun of "Kids Ain't Like Everybody Else" airs at 10 (9 Central). You might prefer to watch Desperate Housewives compete in the SAG Awards, from 8-10, on TBS or TNT.

February 1     Super Bowl Sunday. Desperate Housewives will be preempted by Wipeout.

February 7   A rerun of "The Best Thing That Ever Could Have Happened" airs at 10 (9 Central).

няма да има нова серия в неделя

# 388
Аз не се оплаквам с по 2 серии на ден на съпругите, по ТВ. Mr. Green Пък и 4ти сезон само веднъж съм го гледала в интернет, та ми е още интересен.
Само всеки път забравям, че в петък няма серия по БТВ и много се ядосвам. Joy

# 389

И за да не напълните темата с питанки кога, какво и защо, пиша го още сега.

Следващата серия ще е след 3 седмици.
На 25 януари, 1 февруари няма да има епизоди.
Следващия 101-ви епизод ще се излъчи на 8 февруари.

На 22 февруари също няма да има епизод, защото тогава ще се излъчва церемонията по раздаването на Оскарите.

Това го копнах от 16стр /беше май де или 15/ Wink
Та от там си мислех че ще има нова серия,както и да е Crazy-здраве да е Hug
Надявах се да има серийка де Cry,те пак си наприха една Коледна почивка май  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт